Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, partnerinize karşı duygularınızı gizleme eğilimi gösterebilirsiniz.. Kötümser olmamaya bakın. Problemlerinizi ancak daha akılcı davranarak aşabilirsiniz.

Bozuk giden işlerinizi arkadaşlarınız yardımıyla düze çıkaracaksınız. İşinizde her an yüksek bir konuma geçebilirsiniz. Ama bunun için olaylara olumlu bakabilmeyi başarabilmeniz gerekiyor.

Harcamalarınıza daha fazla önem verin ve alışverişlerde daha akılcı olmaya özen gösterin. Akşam saatleri size beklediğiniz şartları getirmekte.

Günün ilk yarısı sosyal konular ve ortaklaşa girişimler için elverişli görünüyor. Bununla birlikte bazı gecikmelere de hazır olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün cesaretinizi sürekli ön planda tutmaya çalışacaksınız. Sık aralıklarla yapacağınız ikili görüşmelerde belli aşamaya getirmek istediğiniz konular var. Bugünlerde pratik zekanız tıkandığınız konularda size olumlu sonuçlar getirebilir. Bunlarla ilgili alabileceğiniz somut öneriler var. Önem verdiğiniz kişilerle dayanışmalarınız olacak.

24 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 08:13 Mars-Jüpiter görünümüyle güne adım atıyoruz. Önümüzdeki birkaç gün boyunca etkili olacak bu enerji,hayatı ve finansal konularda destekleyici gözüküyor. Eğer birilerinden destek bekliyorsak, ödeme veya yatırıma dönük bir şeyler planlıyorsak bunları halletmek mümkündür. Biraz disiplinli olmak, sıkı çalışmak, işini bilmek gerekiyor. Bunlar sizi başarıya ulaştırabilir. 24 Nisan saat:19:40-19 Mayıs saat:16:10 tarihleri arasında Venüs İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Etrafımızla ilişkimiz güçleniyor. Meraklıyız. Öğrenmeye açığız, hareketliyiz. Yenilikleri, aktiviteleri, iletişimi, haberleşmeyi, yolculukları seviyoruz. Başkalarının ne düşündüğünü bilmekten yanayız. Kardeşlerimizle ilişkimiz yoğun olacak. Size hitap eden, konuşabileceğiniz insanları tercih edeceksiniz. Kısa sürede çiftlerin birbirine kaynaştığı bu dönemde bulunduğunuz her ortamda karşınıza birisinin çıkma ihtimali yüksek. Beklemeye sabır olmaz. Durup düşüneyim, uygun mu değil mi diye incelemede dahi bulunmazsınız. Saat 21:40-23:40 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman dilimi içinde, ailenizle ilgili konularda ani kararlar vermeyiniz. Saat 23:40 itibariyle Başak burcunda ilerlemeye başlayacak Ay durumunuzu bir hayli titiz hatta gereğinden fazla endişeli bir şekilde ele almanıza neden olabilir. Sağlığınıza, hijyeninize, kişisel bakımınıza bir hayli önem verebilirsiniz. Güzel bir gün olsun. Başarı, sağlık ve güzelliklerle geçsin. Kalben sevgilerimle,

24 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışındaysan, görüşmelerde kendini olabildiğince iyi anlatmanda fayda var. İlişkin yoksa, geçmiş aklını kurcalayabilir.

24 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızdaki art niyetli kişilerle olan ilişkileriniz ve söylemlerinize bugün daha fazla dikkat etmelisiniz. Zira söylemlerinizi bilerek çarpıtma eğilimi içinde olup sizlerin açığını arama konusunda yoğun bir çaba gösterebilirler. Çalışma hayatınızda basit problemlerinize karşı daha yenilikçi çözümler bulmak isteyeceksiniz.

24 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Spekülatif konulardan uzak durmalısınız. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak için mücadele edebilirsiniz. İş hayatınızda dönüşümler yaşanabilir. Bugün keyif aldığınız konularda daha istekli olabilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak için uygun bir gündesiniz. İkili ilişkileriniz için harcama yapabilirsiniz.

24 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yakın çevrenizde gelişen şanslı olayların sizi de olumlu yönde etkileyeceğine işaret etmekte. Belki de yaşamınız boyunca yaşamadığınız güzel bir olayı deneyimleyebilirsiniz. Maddi konularda yapacağınız görüşmelerin olumlu gelişmesi ile kısa sürede isteklerinize ulaşabileceksiniz. Bugün işinizle ilgili hemen her konuda hayranlık uyandıracak ve yeni şanslar elde edeceğiniz imkanlarla karşılaşacaksınız. Maddi manevi güzellikler sizi karşılamakta. Bu şans yıllardır verdiğiniz emeğin inancın mükafatıdır size. Özel yaşamınızda ise eşinizin tutumu önem kazanmakta ilişkinizin gidişatını buna göre belirleyeceksiniz….

24 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde arkadaş çevreniz, görüşmeler ve finansal konularla ilgili daha fazla çaba ve mücadeleye ihtiyacınız varken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için, ilişkiler açısından gerilimlere açık bir günden geçeceksiniz. Sınırları zorlamamak ve kaderinize güvenmek faydalı olacaktır.

24 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

3 hafta boyunca yakın çevrenizle ilişkilerinizi artırmak ön plana çıkacak. Satış, pazarlama ve reklam işleriyle uğraşanlar, aktif enerjileriyle ilişkilerini güzelleştirecek.

24 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcuna geçen ilişkiler, ahenk, uyum, beraberlik, şans ve aşk gezegeni Venüs, size sınırsız iletişimin ve bol seyahatin kapılarını açacak. Ayrıca tanıtım etkinliklerinizi artırır.

24 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizi şekillendireceğine inandığınız uzun vadeli planlarınıza yoğunlaşacağınız bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Zihniniz oldukça aktif olacak ve büyük düşünmeye eğilim gösterecektir; bu nedenle, günlük işlerinize odaklanmak size zor gelebilir.

24 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 04"
Ay
Kova
23° 58' 30"
Merkür
Koç
17° 49' 39"
Venüs
Boğa
03° 32' 59"
Mars
Koç
01° 19' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 27"
Satürn
Balık
16° 45' 20"
Uranüs
Boğa
22° 27' 56"
Neptün
Balık
28° 58' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 30"
Lilith
Başak
23° 34' 02"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>