Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin en başında bırakacağınız ısrarcı izlenimi, sonradan kolay silemeyebilirsiniz. Onun kendini ifade etmesini sağlamalı, bir şeylerin kendiliğinden gelişmesine izin vermelisiniz.

Özel yaşamınızdaki sabırsızlıklarınız,yaşamınızda istediğini elde edebilen bir dayanıklılığa, sabırlılığa dönüşebiliyor. Eleştiriye açık ve objektif tavırlarınızla geniş olanaklar sağlıyorsunuz.

Para konularındaki şanlılığınız yine yüzünüze gülecek gibi. Küçük yatırımlarınız bugünlerde doğal olarak hareketsiz. Ama umutlu oluşunuz, çevrenize de bu anlamda kötümserlik yaşatmıyor.

Gereksiz diye tanımladığınız bir yakınlaşmaya müdahalenizin sınırlarını çizmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamınızda birtakım becerilerinizin karşılığını görebileceğiniz bir gün. Verimli yakınlaşmalar ve yeni fırsatlar sizi etkileyebilir. Biraz uç görünen düşüncelere ilgi duyabilirsiniz. İç huzursuzluğu yaşadığınız bir konuya daha kararlı ve moralli yaklaşmanız gerekiyor. Bu morali yakalayabilmeniz için, değişik cepheden bakan fikirleri önemsemek durumundasınız.

24 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 07:04 Akrep  burcunda oluşan  ilkdördün etkisi altında Cuma gününe adım atıyoruz. Aşk konusunda kendinizden son derece hoşnut bir şekilde, isteklerinizin kabulünü bekleyebilirsiniz. Karşınızdaki kişinin ne düşündüğü veya sizin beklentilerinize ne cevap vereceğinin önemi yoktur.  Çünkü bugün sadece  siz özelsiniz ve bunun böyle bilinmesi, kabul edilmesi gerekmektedir. Sizi, aşkta böylesi  cesur kılan ruh haliniz, diğerleriyle aranızda problemlere neden olabilir. Onun için,  her türlü ortaklıkta, ilişkide  karşıt görüşlere de açık olmamız lazım. Bir de, maddi konularda dikkatlice düşünmekte yarar var. Saat 08:04 Ay-Merkür görünümü,  isteklerimizi baskın bir şekilde ifade etmemizi sağlıyor. Ancak bu durum, başkalarıyla aramızda sözel anlamda sıkıntı yaratabilir. Bu saatlerde dikkat etmekte yarar var. Saat 23:40 Ay-Neptün olumlu görünümü, üst boyutlarda düşünmenin, bedensel-ruhsal kaygılardan uzak durmanın işaretidir. Kişi böyle bir etki altında hayatın gizli ve bilinmeyen yönlerini araştırır. Kendisinin ve başkalarının iç dünyalarını sezgileriyle algılamaya çalışır. Hepimizin gönlünü rahatlatacak olumlu gelişmelerin yaşanması dileğimle,    

24 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizle duygusal bağlarınızın güçlenmesini sağlayacak olaylar yaşayabilirsiniz. Çok amaçlı ve sempatik kişiliğinizin arkasında bir çok gizli yeteneğiniz var ve açığa çıktığı zaman, kendinizi rahat ve enerjik hissediyorsunuz. Olaylara yaklaşım tarzınız oldukça esprili ve romantik. Bugün karşınızdaki kişileri etkilemesini başaracaksınız.

24 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda açık davranmamanız veya sır saklamanız problemlere neden olabilir. Mücadeleci ortamlara girebileceğiniz, tartışmalardan uzak kalmanız ve sır saklamamanız gereken birkaç güne giriyorsunuz. Rekabet ten uzak durun. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akrep burcundaki Ay'ın gün boyu olumlu açıları olması gün içierisinde olumlu ruh hallerini, hayalleri ve rüyaları desteklese de, Mars ve Uranüs arasındaki açının bugünden itibaren tüm haftasonuna yayılan beklenmedik gelişmeleri ve ani olayları gündeme taşıyabilecek enerjisi de devrede olacak. Dolayısıyla, ani tepkiler vermekten ve ani hareketlerden uzak kaçınmamız ve planlarımızı yaparken değişiklikleri hesaplayan esneklikte olmamız önem taşıyor. 6 gün boyunca, elektrik, elektronik, bilişim, uzay ve havayla bağlantılı başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir veya bu başlıklı keşifler ya da haberler gündeme gelebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde fikir çatışması içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda endişe içinde olacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. . Finansal konularda daha dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Akşam saatlerinde yaratıcı uğraşlar söz konusu olabilir.

24 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabah saatlerinde keyifli olacak ve kendinizi özgür hissedeceksiniz. Beklemediğiniz gelişmeler meydana gelebilir. Huzursuzluk ve heyecan bir arada olacak.

24 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşk hayatınızdaki iyileştirici ve sevgi dolu enerji ile, ilişkilerinizi iyileştirebilir, pozitif yönde yeni kararlar alabilir, sevdikleriniz ve çocuklarınızla son derece keyifli ve mutlu zaman geçirebilirsiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ortaklaşa para konularınız devrede olmaya başlıyor. Özellikle aşk hayatınız için yapacağınız harcamalarınız fazla olabilir. Bugün her durum altından kalkmasını iyi becereceksiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca odaklanacağınız konular; aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren işler, hayattan daha çok keyif almanızı, eğlenmenizi sağlayacak konular olacaktır. Hobilerinizle ilgilenmeye başlayabilir, kendinize yeni hobiler edinebilirsiniz. Ama bu bir ay sizler için oldukça keyifli geçecek. 

24 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza oturacak.

24 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 10' 19" R
Ay
Terazi
14° 49' 21"
Merkür
Boğa
05° 15' 29"
Venüs
Boğa
24° 52' 06"
Mars
Koç
14° 34' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 07"
Satürn
Balık
18° 03' 44"
Uranüs
Boğa
23° 28' 08"
Neptün
Balık
29° 25' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 15"
Chiron
Koç
21° 41' 29"
Lilith
Başak
25° 29' 16"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>