Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi güçlü hissedeceğiniz ve duygularınızı içinizden geldiği gibi yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin güzel gelişmeler olabilir.

İş hayatınız açısından şanslı bir gündesiniz. Tutarlı hareket edeceğiniz ve zihinsel olarak oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz. Amirlerinizin gözüne tekrar gireceksiniz.

Maddi konularda genel olarak başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz ve elinizdeki imkanları olumlu olarak kullanacaksınız. Bazı maddi kazançlar elde etme şansınız olacaktır.

Gün içinde moral durumunuzda değişkenlikler olacaktır. Katı ve ısrarcı tutumlardan kaçınmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir evlilik haberini, hoş karşılamasanız da gönülsüz olarak kutlamak durumunda kalacaksınız. Sizi korkutan bir sağlık sorununun çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz. Sizi direk olarak ilgilendirmeyen üzüntülere karşı bağışıklı gibisiniz. Çok sağlam bağlarla sürdürdüğünüz bir ilişkinizde bazı problemler yaşayabilirsiniz.

26 Haziran 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:20 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında Cuma gününe  adım atıyoruz. Özgür hareket etmek, değişik bir şeyler yapmak istiyoruz. Ancak partnerimiz veya bazı kişilerle olan ilişkimizde dengeyi korumamız, nezaketli davranmamız gerekebilir. Saat 02:22-20:56 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Terazi burcunun son derecelerinde boşlukta olacak Ay, ilişkilerde doyumsuzluk ve  keyifsizlik verebilir. Gözlerden uzak kalmak arzunuz yoğun olabilir. Tabi ki bütün bunlar, her Koç burcu için geçerli değildir. Kişisel yapınız, yaşam biçiminiz ve hayata bakış açınıza göre şekillenebilir. Özellikle evinde huzursuz olanlar veya partneriyle sorunu olanlar burnundan soluyor gibidir. -Neden alttan almak zorundayım, neden hep ben iyi niyet göstermek durumundayım diye iç geçirebilirler. Haklı olabilirler. Ancak şu var ki, bu zaman diliminde bir şeyi ifade edebilmek, karşınızdakine izah etmek denizin dibinde inci tanesi aramaya benzer. O nedenle sakin olmak gayet yararlıdır. Ayrıca ilk kez buluşmaya karar verenlerin bu saat dilimini tercih etmemeleri yararlıdır. Çünkü birbirinizin güzel yönlerini görmekten ziyade kusurlarına odaklanmanız mümkündür. Saat 20:56 Ay-Akrep burcu geçişinde, duygular yoğunlaşıyor, tutkulu hale geliyor. Hayata bakış açınız ne yönde ise,  durumları o şekilde analiz etmeniz mümkündür. Bazen duygusal, bazen mantıklı kimi zaman katı bir tutum içinde olabilirsiniz. Tabii ki  dengeyi kuracak olan kişi biziz. Yüzümüzü gülümseten bir gün olsun. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,  

26 Haziran 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel ilişkileriniz ve birlikte çalıştığınız kişiler arasında kurduğunuz müthiş bir denge var. Bugün her konuya farklı bir yorum getiriyor onları sıkı bir şekilde, birbirine bağlayabiliyorsunuz. Yeni yapılanma içinde olduğunuz konularda kendinize gösterecek bir portföy oluşturmalısınız. İkna kabiliyetinizi ortaya koymak zorundasınız.

26 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki ay içerisinde stres yaşamak istemiyorsanız, şimdiden daha anlayışlı, daha dikkatli, karşı tarafın ne söylediğine daha fazla önem veren ve belli ilişkilerin gidişatını anlamaya çalışan bir profil çizmeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 9 Ağustos'a kadar, Mars Yengeç burcuna geçiyor ve ülkemizi ilgilendiren konuları, güvenlikle veya ev ya da aileyle ilgili başlıkları ön plana çıkartıyor ve kısmen de, stres nedeni oluyor. Bu süreçte, duyarlılık ve duygusallık artabilir. Sakinliğimizi korumamız ani tepkilerden kaçınmamız gerekebilir. Bu durum özellikle, Koç, Oğlak, Terazi ve Yengeç burçlarını daha çok etkileyeceği için bu burç mensupları duygusal anlamda gergin veyaanlamında oldukça yoğun denilebilecek bu döneme hazır olmalılar. Bu anlamda, Çarşamba, Perşembe Cuma günü yaşanan ve yaşanabilecek olaylar bugünden başlayarak Ağustos ortalarına kadar sürebilecek dönem açısından çok çok ufak ölçekli birer örnek oluşturabilir. Tartışmalı ortamlardan uzak durmalı, sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Haziran 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda istediğiniz ilerleme olmayabilir. Tepkilerinizi kontrol etmenizde fayda var. Tartışmalara açık bir gündesiniz.

26 Haziran 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çok büyük bir fırsat yakalayacaksınız. İyi değerlendirmeyi bilirseniz hayatınızı olumlu etkilenecek.

26 Haziran 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren keyifli görüşmeler yapabilir, eski arkadaşlarınıza rastlayabilir, sizin için önemli ve keyifli haberler alabilir, bulunduğunuz ortamlarda keyifli zaman geçirebilirsiniz. Gün boyunca ikili ilişkilerinizi geliştirmenize destek olacak, yeni teklif ve davetlere açık bir enerjidesiniz.

26 Haziran 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkileriniz ya da bulunulacak ortaklı işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Bugün var olan ilişkilerinizde farklı, ani ve sabırsız davranma isteğiniz yoğun olacak, değişimlere açık olun.

26 Haziran 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geleceğe yönelik planlar yapıp, harekete geçmek için çok güçlü bir şekilde içsel istek duyabilirsiniz ama bir süre daha beklemenizde fayda var. En azından Ağustos  ayına kadar. En çok çatıştığımız alan ailemiz, annemiz ile ilgili konular olabilir, en çok taşınma, yer değiştirme gibi etkilerin olduğu dönemdir, komşularla anlaşmazlıklar yoğun bir şekilde yaşanabilir.

26 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

26 Haziran 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 36" R
Ay
Oğlak
10° 29' 43"
Merkür
Koç
16° 31' 32"
Venüs
Koç
29° 38' 54"
Mars
Balık
28° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 05"
Satürn
Balık
16° 28' 41"
Uranüs
Boğa
22° 17' 04"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 48"
Lilith
Başak
23° 12' 58"
True Node
Koç
15° 23' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>