Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birinin, gittikçe cazibe odağı oluyorsunuz. Aşka zamanım yok, dememelisiniz, bu zamanı yaratabilirsiniz. Çevrenizde yaşanan bazı yorucu aşk ilişkileri cesaretinizi kırıyor.

Bilgisine güven duymadığınız biri, güvensizliğinizi gittikçe arttırıyor. Onunla kurmayı düşündüğünüz bazı bağlantıları askıya almayı düşünebilirsiniz. Otoriter kişiliğiniz size kolaylıklar sağlıyor.

Küçük de olsalar, bir araya getirdiğiniz tasarrufları değerlendirmek isteyeceksiniz. Bu konuda kendinizi yeterli görmeyip ilginç öneri sahibi birkaç kişiyle görüşmeler yapabilirsiniz.

Çok gerçekçi gelecek planlarınız var. Planlarınızı, bunlara yönelik eleştirileri de göz önüne alarak değerlendirmenizde yarar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok önemsendiğiniz biri tarafından vefasızlıkla suçlanabilirsiniz. Bugün, onu aramanız için uygun bir gün olabilir. Yakınınızdaki bir sağlık meselesine bugünlerde biraz üzülebilirsiniz. Haftanın başlarında sevindirici bir haberiniz var. Sıkıntılarınızı yenmeyi biliyorsunuz. Üzerine gidilen problemlerin küçülmeye başladığını düşünüyorsunuz.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cumartesi günümüz saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde başlıyor. Yeteneklerimizi değerlendirme, bir ürün veya çalışma yoluyla sergileme fırsatı veriyor. Gelişim yolumuz kendimizi göstermek ve ilgi uyandırmak. Bu nedenle, çabuk öğrenmek taraflısı olacağız. Saat 17:11 Ay-Neptün görünüm etkisinde önemli bir karar vermeyiniz. Çünkü hem kendinizi hem de bir başkasını yanlış yönlendirebilirsiniz. Kolayca çözülebilecek bir mesele, altından kalkılmaz hale gelebilir.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında olan insanların seninle ilgili iyi bilmesi gereken bir şey var; sözünde durmayan insanlara asla tahammül edemiyorsun. Bugün de sözleştiğin arkadaşlarının plan değişikliğine ya da programda olmayan bir yere gitmeyi teklif etmeleri canını sıkabilir. Her zaman uzlaşmaktan ve çözüm odaklı davranmaktan yana bir karakter olarak, bugün etrafındaki insanların ufacık sorunları büyütmesi sabrını zorlayabilir. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, beklemediğin aşk itirafı kafanı karıştıracak. Aşk seni her ne kadar heyecanlandırsa bile hedefin ne ona karar vermelisin. Sanatla ilgileniyorsan, uluslararası etkinliklere dâhil olabilirsin.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün haber almak istediğiniz konularla ilgili pozitif dönüşler alabilirsiniz. İletişim trafiğinizin yüksek olduğu bugünde keyfinizi yerine getirecek davetlere katılmaya özen gösterin.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareket ve ziyaretler dikkat çekebilir. Daha çok yer görüp yeni şeyler keşfedebilir, zihinsel açıdan canlı olabilirsiniz.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürpriz beraberlik görünüyor. Çevrenizdekilerin ısrarıyla başlayacağınız bu ilişki sizi mutlu edecek.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınız, görüşmeleriniz, eş, ortak ve yakın dostlarınızla olan iletişiminiz, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim süreçlerinizde çeşitli tatminsizlikler yaşayabilir, şartların yüzde yüz sizin istediğiniz gibi olmadığını düşünebilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinden itibaren olumlu haberler alabilir, aşk hayatınızda romantik görüşmeler yapabilir ve iletişimde başarı elde edebilirsiniz.

27 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu iletişim ve eğitim faaliyetleri sizi meşgul edebilir. Yakın çevrenizle yapacağınız planlarda esnek olmaya gayret edin. Gün içinde huzursuz ve eleştirel davranabilirsiniz. Son sözü söyleme ihtiyacınızı yatıştırmak önemli.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda İkizler burcundaki Ay'ın heyecanıyla, günü çok enerjik geçireceksiniz. Yeteneklerinizi ister yazarak, ister konuşarak, ister eğitimler vererek ortaya koyabilirsiniz. Kardeşlerinizle başlatacağınız her türlü girişim hızlı bir şekilde ilerler. Arabanızı değiştirebilir, bol bol alışveriş yapabilirsiniz. Aniden bir hafta sonu kaçamağı da gündeminize dahil olabilir.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

27 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 22' 12" R
Ay
Terazi
04° 54' 41"
Merkür
Boğa
04° 06' 01"
Venüs
Boğa
23° 50' 37"
Mars
Koç
13° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 19"
Satürn
Balık
18° 00' 29"
Uranüs
Boğa
23° 25' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 01"
Lilith
Başak
25° 23' 44"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>