Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Nedense ilişkinizde, kararlarda ilk kişi olmak gibi bir isteğiniz var. Eşitlikçi karakteriniz, aşk yaşamınızda biraz zaaf gösteriyor. İlişkinizdeki hoşluk yakın çevrenizin dilinde.

Saptadığınız aksaklıkları yoluna koyma çabanız yeterli olamıyor. Sorunu hafta başında yetkili kişilerle çözme yoluna gideceksiniz. Bazı yanlış tespitlerin sizde bir yetersizlik duygusu yaratmasına izin vermemelisiniz.

Paranın kontrolünde ve denetiminde fazlasıyla yetkinsiniz. Yaşamı birlikte paylaştığınız bireylerin gereksiz harcamalarını yok edemeseniz de asgariye indirebilirsiniz.

Sorun çözmedeki yaklaşımınız, tartışılmaz bir arabulucu gibi bilinmenize neden oluyor. İlgisiz kalmaya çalışarak uzak durduğunuz bir uzlaşmazlık, şu günlerde sizin acil müdahalenizi gerektirebilir, hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ya da yarın, birtakım işlerin tartışılacağı bir kalabalık içinde olacaksınız. Bu toplantıda atacağınız bir adım, çok önemli. Sinirlerinizi geren şiddetli bir ısrar karşısında direncinizi yitirmek üzere gibisiniz. Karşınızda, sizin konuyla ilgili kararsızlık yaşadığınızdan emin biri var. Bu yüzden kırıcı olmadan ikna yolunu seçmeniz gerekiyor.

29 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma günümüz, saat 05:35 Ay-Neptün görünümüyle başlayacak. Bu enerji, maddi-manevi konularda güven hissi verici hem de farkındalık gücünüzü yükseltici, aşka adanmışlığın, tüm benliğinizle kendinizle ve dünya ile kucaklaşmanın işaretçisidir. Saat 06:30 Ay-Mars karşıtlık etkisini olumlu buluyorum. Çünkü her ikisi de yönettiği burçtalar. Böylece hem maddi konularda arzu ettiğiniz şekilde ilerleyebilir hem de arzuladığınız şekilde arzularınızı gerçekleştirirsiniz. Ya hep Ya hiç sözünü kendinize benimsersiniz. Saat 13:22 Ay-Jüpiter karşıtlığında bir yandan kendi kazancımız ve sahip olduklarımızı önemserken, diğer yandan eşimizden, dostumuzdan, miras veya bankalar yoluyla kaynak elde etmeyi de isteyeceğiz. Huzursuz olmak istemiyoruz. Fakat kimsenin de hakkımıza göz dikmesine izin vermek niyetinde değiliz. Saat 14:15 Ay-Kuzey düğüm görünümü, zevklerimize düşkünlüğümüzü işaret ediyor. Ancak bütçemize göre hareket etmenin de önemi büyük. Bu uyarıyı hafife alamayız. Saat 17:00-30 Aralık saat 11:30 arasında kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman dilimi içinde, önümüze çıkabilecek bir yenilik, teklif veya öneriyi çok iyi analiz etmemiz lazım. Boşluk zamanlarında bir şeyi hemen kabul etmek pek uygun olmaz. İyi niyetli insanlarla bir arada yaşamamız dileğimle,

29 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim yeteneklerini ortaya koyman, bazı fırsatları yakalamanda kolaylık sağlayacak. Ruhun ve kalbin ne diyorsa onu dinle.

29 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde size yardımı dokunacak insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Sosyal çevrenizde ve arkadaşlık ilişkilerinizde önemli değişimler ve de haberler söz konusu olabilir.

29 Aralık 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Parasal kaynaklarınızla ilgili teknik konular ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinize yaratıcılığınızı katabilirsiniz. İşlerinizi yetenekleriniz sayesinde büyütebilirsiniz. İşlerinizde aldığınız yardımlar sizi zorlayabilir. Tartışmacı bir tutum izlememenizde fayda var. Gün içinde değişiklikler olabilir.

29 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün değer verdiğiniz arkadaş ve dostlarınızın yakınında bulunan kişilerin kıskanç tavırları ve iğneleyici sözleri karşısında tepkisiz kalmayacağınıza işaret etmekte. Duruşunuz dostlarınıza verdiğiniz önem ve onların size duyduğu güven bu kişileri rahatsız ederek size bu tarz da yaklaşmalarına neden olacaktır. Sizlerde bu tarz davranışlara sessiz kalacak insanlar değilsiniz. Sözlerinizle karşınızda ki insanlara iyi bir ders vereceğiniz kesin. Bugün işinizle ilgili orijinal fikirlerinizi uygulamaya koyabilir kısa bir süre içinde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu bedeninizde ki kas ağrıları dinlenin kendinize zaman ayırın. Özel yaşamınızda ise bekar Koç'lar karşı cinsten gelecek şaşırtıcı teklifler söz konusu.

29 Aralık 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

29 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda harekete geçmek için önsezilerinizi iyi kullanın. Fikirleriniz ve konuşmalarınız desteklenecek. Maddi konularda abartıdan uzak durmalısınız. 

29 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Ay Boğa'da seyahat edecek. İletişimin öne çıktığı, fikirlerin paylaşıldığı, yeniliklere açık, devrimsel konuların önünüzde olduğu bir gün. Gruplar, topluluklar ve yatırımlar alanınızda hareketli bir tempo var. Yönetim kurulu toplantılarında istediğiniz fikirleri özgürce ifade edebilir, çevrenizdekilere kabul ettirebilirsiniz.

29 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

29 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 31" R
Ay
Terazi
25° 41' 15" R
Merkür
Boğa
06° 32' 44"
Venüs
Boğa
25° 58' 49"
Mars
Koç
15° 15' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 54"
Satürn
Balık
18° 07' 11"
Uranüs
Boğa
23° 31' 16"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 10"
Lilith
Başak
25° 35' 17"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>