Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk bu günlerde ne yazık ki sizin için sıkıntıdan başka anlam taşımıyor. Son derece güvenli bir ilişki yaşamadığınızı biliyordunuz. Ama ondan bu kadarını da beklemiyordunuz.

İş hayatında gözünüz biraz kara. Macerayı seviyorsunuz, yine risk taşıyan bir düşünceniz var. Bunu geliştirip geliştirmemekte çekingen görünüyorsunuz. Evet, oldukça dikkatli olmanız gerekiyor.

Paranın kıymetini biliyor ve bu kıymeti bilmeyenlerden adeta nefret ediyorsunuz. Çok tutumlu olduğunuz için de kendi dışınızdaki harcamalardan çok dertlisiniz.

Bugünlerde gölge gibi peşinizde dolanan birisi iyi niyet taşımıyor. Daha yakınlaşma girişimlerine karşı uyanık olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyeriniz ile ilgili bir farkındalık yaratabilirsiniz.Aile içinde geçen bazı problemleri çözmek size kalabilir.

3 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, günün en önemli enerjisi, saat 22:09 Venüs-Pluto görünümüdür ve birkaç gün boyunca etkili olacak. Birlikte çalıştığımız kişilerle ilişkimiz ve kariyer hayatımızla ilgili meseleler üzerinde oldukça titiz düşüneceğiz. Bir yandan her şeyi eleştirebiliriz, diğer yandan sıkı çalışıp, arzu ettiğimiz hedefe ulaşmak için mücadele vermemiz gerektiğini biliriz. Aslında bizim burada yapmamız gereken kendimizi bir gözden geçirmektir. Biz mi çok şey bekliyoruz yoksa işimiz gereği üstümüzdeki yükümüz mü çok fazla ağır. Ancak unutmayalım ki, kariyer hayatımız çok önemli. Bir dönüşüm ve yenilenme devresindeyiz. Üzerimize düşen sorumluluklarımızın farkında olmamız lazım. Yoksa bu kadar hassas düşünmekle doğru düzgün verimli çalışamayız. Bir de lütfen geçmişte yaşananları bu kadar didiklemeyiniz. Siz hem yeniliklere açık olmalısınız hem de tüm gücünüzle üst noktalara çıkmak için azimli olmalısınız. Bu görünüm etkisinde,ilişkilerinizi, durumunuzu, sağlığınızı, kariyer hayatınızla ilgili konuları derinlikli bir şekilde gözden geçiririz, düzenlemelerde bulunabiliriz. Not: Ekim aylık yorumlarınız alttaki linktedir. Koç burcunda oluşacak Dolunay etkisini gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Gönülden sevgilerimle,

3 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bulunduğun ortamlarda pozitif ruh halin ve enerjinle, en popüler insan olabilirsin. Günü, aktivitelere ayırabilirsin.

3 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük sorumluluklarınız ve çalışma şartlarınız ile ilgili önemli bazı değişimler söz konusu olabilir.

3 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı konularda keyifsiz hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde sakin olmaya bakın. Uğraştığınız konularda ilerleme kaydetmek istiyorsanız düzeltmeler yapmanız gerekebilir. Duygusal anlamda kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Fiziksel değişiklikler ve para harcamak için acele etmeyin. Riskli durumlar olabilir.

3 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yoğun geçengününden sonra rahatlamak arzusu duyacaksınız. Ancak çevrenizde sevilen kişi olmanız sebebiyle sizi yalnız bırakmayacaklar. Bugün akşam saatlerinde ziyaretçi akınına uğrayacak ve şaşıracaksınız. Misafirperverliğiniz dikkat çekecek.

3 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

3 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızdakiplanları ve kuvvetli bağlantılar sizi hareketlendirebilir. Hızlı iletişiminiz sayesinde kısa vadeli planlarınızı, aktivitelerinizi devreye sokabilir ve enerjinizi bu yönde harcayabilirsiniz.

3 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki etkileşim hayatınızda köklenmiş konuları dönüşüme uğratacak. Kariyerinizde alışkın olduğunuz durum ve ortamın değişime uğramasına ayak uydurmak zorunda kalırsınız. Yönetimsel farklılıklar, işverenlerin değişimi sizin de gelecekle ilgili planlarınızı şekillendirmenizi gerektirir. Kafka'nın 'Değişim' romanındaki gibi artık dönüşüm zamanı.

3 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

3 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 32' 06" R
Ay
Akrep
01° 54' 47" R
Merkür
Boğa
07° 17' 24"
Venüs
Boğa
26° 36' 38"
Mars
Koç
15° 39' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 51' 10"
Satürn
Balık
18° 09' 07"
Uranüs
Boğa
23° 33' 03"
Neptün
Balık
29° 27' 17"
Plüton
Kova
02° 01' 34"
Chiron
Koç
21° 45' 40"
Lilith
Başak
25° 38' 42"
True Node
Koç
14° 55' 06"
Son Güncelleme : 21/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>