Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk bu günlerde ne yazık ki sizin için sıkıntıdan başka anlam taşımıyor. Son derece güvenli bir ilişki yaşamadığınızı biliyordunuz. Ama ondan bu kadarını da beklemiyordunuz.

İş hayatında gözünüz biraz kara. Macerayı seviyorsunuz, yine risk taşıyan bir düşünceniz var. Bunu geliştirip geliştirmemekte çekingen görünüyorsunuz. Evet, oldukça dikkatli olmanız gerekiyor.

Paranın kıymetini biliyor ve bu kıymeti bilmeyenlerden adeta nefret ediyorsunuz. Çok tutumlu olduğunuz için de kendi dışınızdaki harcamalardan çok dertlisiniz.

Bugünlerde gölge gibi peşinizde dolanan birisi iyi niyet taşımıyor. Daha yakınlaşma girişimlerine karşı uyanık olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aileye ilişkin konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ailenizle görüşebilir, birlikte ziyaret ve gezilerde buluşabilirsiniz. Geçmiş konular ve anılar gündeminize gelebilir. Öğle sonrasındaki sert Merkür açısında düşüncelerde sürtüşmelere dikkat etmelisiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 03:03 Merkür-Pluto görünümü,ve ilişkilerimizde dirençle karşılaşmanın göstergesidir. Planlarımızı başkalarıyla ortaklaşa şekilde çözümlemek için gayret göstermeliyiz. Ancak bunun ayarı önemli. Siz düşüncelerinizi iletiniz karşı tarafa, diğerleri ne söylüyor bir dinleyiniz. El birliğiyle hem ilişki hem dehayatınızla ilgili konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu mücadelede galip gelmenin yolu, sabırlı ve kararlılık kadar, işbirliğine açık olmakla mümkündür. Saat 05:10 Ay-Pluto karşıtlığı, kararların derinlikli gözden geçirilmesi ve gerçeklerin göz ardı edilmemesi gerektiğini işaret ediyor. Saat 05:27 Ay-Merkür görünümü, ailemizi ilgilendiren mevzularda hassas düşünmenin işaretçisidir. Evimiz sınırları içindeki her durumu önemseriz. Düşüncelerimize karşı çıkan veya desteklemeyen kişilerle anlaşmak zor olabilir. Saat 11:33 - 4 Ekim saat 00:12 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Evimiz, ailemizle yakından alakalı konular üzerinde daha hassas davranabiliriz. Dışarıdan bakıldığında sert ve taviz vermez görüntümüze karşılık, iç dünyamızda bir hayli alınganız. Bize sarılacak bir dost ararız. Değer verdiklerimiz ve değer gördüklerimizle çevrili bir dünyada yaşamamız dileğimle,,

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak. Güne hassas bir ruh hali ile başlangıç yapabilirsin. Kendi içinde yaşadığın ikilemler bugün başka insanlara belli dayatmalarda bulunmana sebep olabilir. Şartlar kendi gücünü ortaya koyman gerektiğini işaret etse de, bazı olaylarda sağduyunu korumanda fayda var. Tartışmaların uzağında durmak isterken, tam ortasında kalabilirsin. Özellikleyerinde sorunların içine çekilmeye çalıştığını fark etmen bazı arkadaşların hakkındaki fikrini değiştirecek. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, yatırım planlarını hayata geçirebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle geleceğinizi kökten değiştirecek kararalar alabilirsiniz. Bugün aynı zamanda kardeşinle ilgili farklı gelişmeler gündeme gelebilir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde zaman geçirmek, kafanızı dinlemek ve ev işleriyle uğraşmak için elverişli bir gün olabilir. Aynı zamanda dekorasyon işleri ile ilgilenmek ve günün modasını takip etmek sizlere yeni fikirler verebilir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konularda agresif ya da aşırı risk alarak davranmamaya özen göstermelisiniz. Sorumlu olduğunuz konulardaki yanlış anlaşılmaları engellemek için işlerinizi somuta dökmenizde fayda var. Gün içinde keyif aldığınız kişilerle görüşebilir, yakın çevrenizle ilgili konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda problemler gündeme gelebilir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde tanışacağınız insanlar hayatınızı olumlu yönde etkileyecek fırsatlar yakalamanızı sağlayacak.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konularda daha hırslı bir tutum içine girebilirsiniz. Endişeli ve karamsar davranmaktan kaçının. Ev düzenleme gibi yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla tesadüfen karşılaşıp birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgüveniniz yüksek, günü bir amaca odaklanıp geçirmekte fayda var. Gün boyu duygusal durumunuz değişken olacağı, zaman zaman kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bireysel amaçlar doğrultusunda hareket etmek size iyi gelir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Dünün gergin ortamını üzerinizden atmak için evdeki şefkat dolu ortamdan yararlanabilirsiniz. Yemek pişirmek, sıcak yuva ortamında sevdiklerinizle birlikte olmak, aile sevgisini, anne sıcaklığıyla bütünleştirmek size iyi gelecektir. Bugün evinizin ihtiyaçlarını gidermek için alışverişe vakit ayırabilir. Fazla eşyalarınızı atabilirsiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

3 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 19' 40" R
Ay
Aslan
14° 59' 14" R
Merkür
Koç
28° 42' 33"
Venüs
Boğa
18° 41' 02"
Mars
Koç
10° 44' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 56"
Satürn
Balık
17° 43' 20"
Uranüs
Boğa
23° 10' 38"
Neptün
Balık
29° 18' 16"
Plüton
Kova
02° 04' 16"
Chiron
Koç
21° 26' 15"
Lilith
Başak
24° 55' 50"
True Node
Koç
14° 52' 55"
Son Güncelleme : 14/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>