Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda müthiş bir kafa karışıklığı yaşıyorsunuz. Uzun süreli beraberliğinizin artık miladını doldurduğu kanısındasınız. Ama nasıl davranmanız gerektiğini de bilemiyorsunuz. Bugün konuyu açıp varacağı yere varması niyeti içindesiniz.

Bugünübaşında tatil yaparak geçirmeye niyetliydiniz. Çünkü elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamıştınız. Ama işyerinize geldiğinizde bunun mümkün olamayacağını gördünüz. Bu günlerde işinize karşı bir kızgınlık içindesiniz.

Para durumunuz parlak olmasa da çok güzel gelişmelere doğru gidiyor. Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açıyor.

Çok marjinal bir bakışla izlediğiniz üçlü bir çatışmayla ilgili ne kadar kışkırtılsanız da görüşlerinizi söylememelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü başka günlerden ayıran bir özellik var. Tamamen umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek. Aile içinde faklı bir yere konmuşsunuz ve sizin dışınızdaki bireyler bundan memnun görünüyor. Konulduğunuz yerin sorumlulukları sizi eziyor. Küçük bir yolculuğunuz var. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 05:37 itibariyle İkizler burcunda sondördün, çevrenizle olan iletişime önem verdiğinizin göstergesidir. Sorular sorarak etrafınızda olan biteni anlamak istersiniz. Bu görünüm, her türlü durumu iki yönüyle görebilmenizi,hayatınızla ilgili konularda sizi yoran, rahatsız eden mevzulara inceleyici tarzda bakmanızı sağlayıcıdır. Kendinizi sürekli haklı görmek, başkalarının sizi takdir etmelerini beklemek veya fikirlerinizi ifade ederken baskı uygulamak yanlış olabilir. Saat 13:41 Ay-Neptün görünüm etkisinde, bir konuda karar verecekseniz bu saatte bunu yapmayınız. Çünkü hem kendinizi hem de bir başkasını yanlış yönlendirebilirsiniz. Hassasiyetin yüksek olduğu bu görünüm altında, kolayca çözülebilecek bir mesele büyük bir problem haline getirilebilir. Saat 15:59 Merkür-Venüs görünümü, ilişkideki sorunlara çözüm bulucu önemli bir konuşma ve kararın göstergesidir. Mutlu haftalar dileğimle,

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayal kırıklığına uğradığın konularda taze bir çıkış yolu oluşturmak konusunda pek başarılı sayılmazsın. Var olan problemlere karşı farklı yaklaşımların, olayların seyrini değiştirebilir. Sabrını zorlayacak olaylara hazırlıklı olmalısın. Tuttuğunu koparacak kadar hırslısın ama en ufak bir pürüzde de çekip gitmeye hazırsın. Şartlar hep senin isteklerin doğrultusunda gitsin istiyor olabilirsin ama bu durum seni bir yandan da aşağıya çekiyor farkında mısın? Evliliğinde sorunları olan bir Koç burcuysan, son zamanlardaki stresli hava, ilişkine daha karamsar bakmana neden olabilir. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşlarınla, uzun zamandır merak ettiğiniz bir mekâna gidebilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişin size yük getirdiği bazı problemler bugün yaşadığınız bir olay ile yeniden önünüze gelebilir. Çözüm esnasında önünüze çıkan engelleri aşarak sonuca doğru ilerlemelisiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İş ortamınızda hareketli zamanlar içerisinde olmanız mümkün. İletişiminizin hızlı olacağı bir gündesiniz. Gelecek ümitlerinizle ilgili yeni planlar yapabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmek için alternatif yollar deneyebilirsiniz. Hayal ettiğiniz konularda gerçeklerle yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüze düşkün-sünüz. Ancak ailenizi ihmal etmeyin. Yaptığınız fedakarlıklar karşı taraf tarafından görülüyor ve biliniyor şüpheniz olmasın.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde İkizler burcuna ilerleyen Ay, yakın çevreniz, arkadaşlarınız ve komşularınızla keyifli sohbetler, görüşmeler yapmanızı sağlayabilir. İletişim ağırlık kazanırken, kibar, adil ve ılımlı yönlerinizi konuşmalarınıza, sözlerinize yansıtabilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay'ın etkisi altında birhaftasına adım atarken iletişim sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Yolculuklarda aksilikler peşinizi bırakmayabilir. Seyahat araçlarında teknik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarla diyaloglarda sıkıntılı bir gündeme açıksınız. Sessiz kalmaya çalışın.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

3 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 21' 22" R
Ay
Aslan
02° 33' 34" R
Merkür
Koç
27° 31' 40"
Venüs
Boğa
17° 26' 42"
Mars
Koç
09° 58' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 05' 41"
Satürn
Balık
17° 39' 00"
Uranüs
Boğa
23° 07' 07"
Neptün
Balık
29° 16' 46"
Plüton
Kova
02° 04' 35"
Chiron
Koç
21° 23' 07"
Lilith
Başak
24° 49' 08"
True Node
Koç
14° 54' 58"
Son Güncelleme : 13/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>