Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün kafanızın karışıklığı devam etse de partneriniz sayesinde kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz ve günlük yaşamınızdan zevk almaya başlayacaksınız. Partnerinizin size olan desteği, ilgisi ona olan sevginizi günden güne arttırıyor.

İşinizle ilgili verimsiz ve ilgisiz bir hafta geçirdiniz. Streslerinizden kurtulup bir an evvel işinize dönmeli bu günlerin verimsizliğini telafi etmelisiniz. Bu verimsizliğiniz amirleriniz tarafından fark edilmiş durumda. Bir an evvel kendinizi toplamalısınız.

Parasal olarak hiçbir sıkıntınız yok. Bugünlerde harcamalarınızı bir hayli azalttınız. Birikmiş paralarınızı akılcı yatırımlarda kullanmak ya da paranıza para katmak gibi fikirler bugün aklınızdan bile geçmeyecek.

İnsanlarla konuşmaya ihtiyacınız var. Her ne kadar konuşmak istemeseniz de sorunlarınızın üstesinden gelmeniz için bunun gerekli olduğunu bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünkü tez canlılığınız, çözümsüz görünen sorunlara yönelmeniz durumunda işe yarayabilir. Oldukça zaman kaybettiğinizi düşündüğünüz oluşumlarda hala şansınız olduğunu, bugün hareketlenmeniz halinde görebileceksiniz. Dönem dönem hissettiğiniz yalnızlık duygunuzu, fazla basit nedenlere dayandırıyorsunuz. Bu soruna daha kapsamlı bakmanızda yarar var.

3 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:49 Ay-Merkür karşıtlığı detaylarla uğraşmak gerekir. Ancak bir yandan da dinlenmek isteğimiz yüksektir. İşte hayat bu, değişen bir şey yok diye içimizden geçiririz. Saat 02:50-11:21 arası Ay, Venüs ile karşıtlık oluşturup boşlukta ilerleyecek. İçinden çıkamadığınız sorunları, inancınızı güçlü tutarak aydınlığa kavuşturacağımızı, teselli bulacağımızı işaret ediyor. Hayat her gün bir başka mucizeyi doğan güneşle birlikte bize sunmakta. Eğer endişelerimizin köküne inmeyi kabul edersek, etraflıca ele alırsak, göreceğiz ki çaresiz değiliz. Saat 11:21 Ay-Terazi burcunda seyrine başladığında, sevgi dolu paylaşımlar içinde çevrenizle irtibatta bulunmak istersiniz. Takdir edilmek ve dikkatleri üzerinize çekmek isteğiniz oldukça yüksektir. Günü kendi akışı içinde hoş bir şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Geçirdiğiniz zamanın kalitesi ve birlikte olduğunuz insanların ılımlı, huzur dolu tavırları sizin için son derece önemlidir. Tadınızı kaçıracak herhangi bir şeye müsaade etmeniz mümkün değildir. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Başta aileleri olmak üzere ülkemizin başı sağolsun.

3 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tanışacağın kişilerle yapacağın sohbetler, yenilenmene neden olacak. Hatta bazı sabit fikirlerini bile değiştirebilirsin.

3 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha çok iç sesinize kulak vereceğiniz ve duygusal anlamda yaşadığınız bazı durgunlukların sebebini karşı tarafla paylaşabileceğiniz bir gün olabilir. Siz duygularınızı anlatmada ne kadar samimi iseniz karşı tarafta o ölçüde içtenlik göstererek sizi dinleyecektir. Bazen ne kadar konuşsanız da anlaşılmadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Fakat bugün söyleyeceğiniz konuşmalar karşı tarafta büyük etkiler uyandırabilir. Yine de denemeye değer değil mi?

3 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı konuların ve ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gündesiniz. Yakın ilişkilerinizi güçlendirmeye, iyi dinleyici olmaya gayret göstermelisiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü; Şans bugün sizden yana çalışan Koç?lar beklediğiniz bir haberi alabilir. Resmi daireleri ilgilendiren işlerinizde önemli bir anlaşmayı gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir, Bu olumlu da olabilir olumsuzda kardeş olmanın sorumluluğunu almanız gereken bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizle ise duygusal paylaşımlar günü romantic bir hale getirecektir. Keyfini çıkarın?

3 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerinde karşıt burcunuza ilerleyen Ay ilişkiler açısından hareketli bir güne işaret ediyor. Evlilik, birliktelik ve ortaklıklarda fedakarlıklar dikkat çekici olabilir. Adil, dengeli, uyumlu yönlerinizle dikkat çekebilirsiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tamamlamanız gereken işler gözünüzde büyüyebilir. Özel hayatınızın detayları gündeminizde olacak. Sevdiklerinizi anlamakta, enerji olarak onlara yetişmekte zorlanabilirsiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı keyifle sürdüreceksiniz. Bütün gelişmelerin olumlu yönde olduğunu anlayacak ve büyük bir istekle harekete geçeceksiniz. Fırsatlar ayağınıza kadar geliyor. Doğru değerlendirin.

3 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenize karşı bir çeşit güvensizlikle dolu olmanız ve içine girdiğiniz ortamlarda rahat edememeniz, ilişkilerinizde sıcak bir hava oluşmasını engelleyebilir. Bu kadar karamsar olmamalı, olumlu tarafları da görebilmek için biraz gerçekçi olmalısınız.

3 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>