Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok iç dünyanıza döneceğiniz ve duygularınızı kendinize saklayacağınız bir gündesiniz. Düşünsel anlamda yaşayabileceğiniz bazı karmaşalar duygusal durumunuzuda olumsuz olarak etkileyecektir.Küçük sorunları fazla büyütebilirsiniz.

İş yaşamınızda güvensizlikler duyabileceğiniz ve düşüncelerinizi kendinize saklayacağınız bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanlara güvenmeniz kolay olmayacaktır ve yeni fikirlerden uzak durmayı tercih edeceksiniz. Bugün işinizle ilgili konularda temkinli olacaksınız.

Maddi konularda küçük de olsa çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Geçmişten gelen sorunlar yeniden karşınıza çıkabilir ve canınızın sıkılmasına yol açabilir. Maddi konularda temkinli olmanıza rağmen bugün bazı hatalar yapabilirsiniz.

Bugün bilinçaltınızdan kaynaklanabilecek sorunların sizi olumsuz olarak etkieyebileceği bir gündesiniz. Gerçeklerden kaçma eğiliminiz uzun vadede size zarar verebilir. Yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz var, işle ilgili görünmüyor. Başarısızlık diye bir şeyi kabul etmiyor, bu özelliğinizi abarttığınız bazı durumlarda tepkiler alabiliyorsunuz. Bugünlerde sıkıntıyla peşinizde dolanan biri var. Sizin adınızın da içinde olduğu bir söylentinin gerçeklik derecesini öğrenmek isteyecek, bunun için uygun bir anınızı bekliyor.

3 Şubat 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda kariyerinizle ve geleceğinizle ile ilgili konular odak noktanız olabilir. İşinizde bazı kararlar almak istiyor ama eyleme geçmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Bugün sakince bu konu hakkında ne yapabilirsiniz bunu tartabilirsiniz. Çalışmayanların gelecek kaygıları olabilir. Yapmak istediklerinizi yapamıyorsanız belki tek ihtiyacınız olan cesarettir. Standart bir güne başladığınızı düşünürken, kendinizi dışarda hiç olmadığınız kadar eğlenerek bulabilirsiniz. Beklenmedik olaylar meydana gelebilir. Her zaman vereceğiniz tepkide dikkatli olun. 13:52-16:02 arası Ay boşlukta ilerleyecek. Sonrasında Ay Kova burcuna geçiyor. Sosyal, neşeli, şansı açık bir güne devam ediyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

3 Şubat 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başarılarına odaklanıyorsun!Ay'ın konumu sabahı başka akşamı başka olacak günü işaret ediyor. Bugün gezegenlerin seyri anlayışsız tutumlara vereceğin tepkinin şiddetini artırabilir. Birine karşı duyduğun ilgiye karşılık görememen, ümitlerinin kırılmasına neden olabilir. Ne olursa olsun, çevrende seninle hiç ilgisi olmayan bir olumsuzluğun etkisinde kalmamaya dikkat etmelisin. İlişkisi olan bir Koç buruysan, sevgilinin duygusal çıkışlarını kontrol etmekte zorlanabilirsin. Keskin kararlar almadan önce onu iyi anlamalısın. Akşam saatlerinde profesyonel arenada rahatsız edici diyaloglarla karşılaşabilirsin. Bırak insanlar kıskandıklarıyla kalsınlar, sen yeni başarılarına odaklan. Günün yoğunluğu ile erkenden uyuyabilirsin.

3 Şubat 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre iletişimlerinizin aktifleşeceği önemli bir gün. Gelecek hedeflerinizi yapılandırabilirsiniz.

3 Şubat 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça çalışkan ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak da güzel.

3 Şubat 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yıllık hedefinizin bir revizesini yapmak için uygun bir gün. İstediklerinizi ve istemediklerinizi gözden geçirin.

3 Şubat 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay öğleden sonra burç değiştirirken sabah saatleri biraz daha kasvetli ve ciddi olsa da sonrasında arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, fikir ve düşüncelerinizi tartışabilirsiniz. Yenilikçi, sıradışı tavrınızla dikkat çekebilirsiniz.

3 Şubat 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün güzel bir Pazar geçirmenizi engelleyebilecek tek kişi sizlersiniz. Maalesef o kadar gergin ve enteresan bir şekilde sinirlisiniz ki neye sorun çıkarabileceğinizi bile çevreniz kestiremez halde. Herkes sizi alttan alıyor ama ne kadar daha devam edebilirler bilinmez. Her ne probleminiz var ise; içinize atmak yerine çözmeye çalışmalısınız.

3 Şubat 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta sonu enteresan, marjinal ilişkiler girer hayatınıza. Farklı gruplar, fikirler hiç denemediğiniz konularla bugün haşır neşir olursunuz. Özgürlük teması ve özgürleşme isteği hakim olur. Ekstrem spor denemek, riskli kararlar almak ve uygulamak için uygun bir gün. Eğlence sektörü işine girmek, şans oyunlarında sürprizli sonuçlar elde etmek için hazır olun. Evren size bugün cömert davranabilir.

3 Şubat 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

ÖNÜMÜZDEKİ günler içerisindeki en büyük arzunuz, sosyalleşmek ve kalabalıkların arasına karışmak olabilir. Yakın çevrenizle bir arada olmak, tanıdıklarınızla veya komşularınızla olan ilişkilerinizi güçlendirmek, akraba veya arkadaşları davet etmek veya onları ziyarete gitmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. YİNE de sosyalleşme isteğiniz yüzeysel kalabilir; bir taraftan da kendi içinize dönebilir, iç dünyanızda olan bitenleri kimseyle paylaşmadan kendi başınıza çözümlemek isteyebilirsiniz. Bu gizlilik, özel işlerinize de yansıyabilir ve sezgileriniz, yapmakta olduğunuz işleri sonuçlandırmadan çevrenize hiçbir şey açıklamama kararını vermenize neden olabilir.

3 Şubat 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>