Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir gün iyi, bir gün kötü giden , inişlerle çıkışlarla dolu bir aşk yaşantınız var. Bugün aşk yaşantınız çıkışta olacak. Sevgilinizle çok güzel zaman geçirecek, onun yanındayken kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Bu anların kıymetini ve değerini bilin.

Özel hayatınızdaki problemler,hayatınızı da etkilemekte. İş yerinizde sürekli dalgınsınız ve arada sırada birtakım hatalar yapıyorsunuz. İş arkadaşlarınızın yardımı sayesinde bu hataları telafi edebiliyorsunuz . Biraz daha kendinize çekidüzen vermeye çalışmalısınız.

Biriken borçlarınızı ödemekte zorlanıyorsunuz. Borçlarınız yüzünden hoşlandığınız birşeyi satın alamayacaksınız. Önümüzdeki günlerde yakınlarınıza hediye almak zorunda kalabilirsiniz. Bütçenizi şimdiden ayarlamaya bakın.

Çalkantılı bir gün geçireceksiniz. Mümkün olduğunca esnek olmaya ve tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgilerinize duyduğunuz güvenle, önemli kararlara yönelebileceğiniz bir dönemdesiniz. Tamamlamaya çalışacağınız bazı uğraşlarınızda yeni fikirlerin etkisinde kalabilirsiniz. Tavır belirleme güçlüğü çektiğiniz bir konu, konunun diğer ilgililerinin ısrarlarıyla bugünlerde sizi net davranışlara zorlayabilir. Buna direnmeniz işinizi güçleştirecek.

4 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay tüm gün Kova burcunda hareket ediyor olacak. Şansınızın daha da arttığı bir gündesiniz. Elde ettiğiniz başarılarla bulunduğunuz toplulukta takdir kazanabilirsiniz. Arkadaşlarınıza vakit ayıracağınız bir günde olabilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında aktif rol alabilirsiniz. Akşama doğru Ay'ın Jüpiter ile olumlu kontağı sonucu beklediğinizden daha güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız. Yarın Merkür retrosunun başlayacağını düşünürsek böyle şanslı bir günde atacağınız tüm yeni adımları yapmanız iyi olacaktır. Sevgiler, Astromeri

4 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanların yorgunluğundan arınıyorsun!Baharın enerjisini içinde hissetmeye başladın. Pencereden dışarı bak! Güneş'in kendini göstermesiyle içinin ısındığını fark edeceksin. Yeteneklerini sonuna kadar gösterme azmin,yerinde de, evde de devam edecek. İnsanların seni yormasına izin vermemelisin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, gün içerisinde katılacağın organizasyonda hayatının aşkıyla tanışabilirsin. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Koç burcuysan, düğün tarihinin yaklaşması üzerinde tatlı bir telaş ve stres oluşturabilir. Alışverişin ucunu kaçırdığını düşünebilirsin. Gelir gider hesapları yaparsan canın sıkılabilir ancak bu histen kurtulmak için daha büyük düşünmelisin.

4 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizi acele etmeden yeniden düzenleme yoluna gitmelisiniz. Karşınıza çıkan fırsatlar size uzun vadede olumlu gelişmeleri getirebilir.

4 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda olan bazı şeyleri değiştirme isteği içinde olabilirsiniz. Yeni fikirlerinizi hayata geçirmek için heyecan duyacaksınız. Kendi bireyselliğinizi ifade etmek istediğiniz zamanlar olabilir. Geleceğe dair beklentilerinizi netleştirmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmekten keyif alacağınız bir gün.

4 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda çarpıcı gelişmeler olabilir. Özellikle alacağınız ani kararlar etrafınızdaki insanlar için fazla olabilir ve büyük yankı uyandırabilir.

4 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde Kova burcunda ilerleyen Ay, fikirlerinizi arkadaşlarınızla sosyal ortamlarda paylaşabilirsiniz. İlişki kurmanızı, mevcut ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayacak olumlu enerjiler altında olabilirsiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyalleşme arzunuzla beden enerjiniz uyuşmuyor. Sabah saatlerini etkinliklere ayırmak faydalı olur. Öğleden sonra teknolojik alışverişler olası. Harcamalara dikkat edin.

4 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burçları kariyer hayatlarında bir dönüşüm içerisindeler. Kariyer hayatlarındaki yükseliş veya düşüşler hayatlarındaki tüm temaları doğrudan etkileyecektir. Böyle zamanlarda yapılabilecek en güzel şey, daha sağlam tırmanmak, düşseniz de ayağa kalkmaktır.

4 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili gelişmeler, uzun vadeli ilerleme ve dönüşümlerin habercisi olabilirler. Bazı girişimler yapmanız, fırsatları değerlendirmek için adımlar atmanız gerekiyorsa, fazla duraksamamaya özen gösterin.

4 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 04' 54" R
Ay
İkizler
03° 33' 11" R
Merkür
Koç
22° 54' 02"
Venüs
Boğa
11° 59' 59"
Mars
Koç
06° 35' 33"
Jüpiter
Boğa
26° 03' 06"
Satürn
Balık
17° 19' 04"
Uranüs
Boğa
22° 51' 43"
Neptün
Balık
29° 09' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
21° 09' 05"
Lilith
Başak
24° 19' 41"
True Node
Koç
15° 16' 32"
Son Güncelleme : 09/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>