Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin işyerine bugün bir ziyaret yapabilirsiniz.Son günlerdeki duygu yoğunluğunuzla ilgili sizi eleştirenleri, ciddiye almanızda yarar olabilir. Kendinizi kötü kaptırmış görünüyorsunuz.

İş yaşamınızın rahatsızlıkları çok yakında bitebilir. Tersliklerden kendinizi aklama çabanız bu süreci uzatabilir. Birkaç kişi aranızda büyükçe bir işin tartışması içine gireceksiniz.

Bu haftanın ortalarına doğru bazı sıkıntıları atabileceksiniz. Yan gelirleriniz, bu sıkışık süreç de yine de işe yarıyorlar. Ödeme ayına kadar kendinizi toplamanızda yarar var.

Köklü ortak bir geçmişiniz olmasına rağmen, ilişkiyi kesmek en doğrusu olabilir. Onun aşırı davranışlarına yanlış tepkiler veriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haklı olarak inada bindirdiğiniz konu, bugünlerde bir müdahaleye değebilir. Ama hayal kırıklığına da hazırlıklı olmanız gerekiyor. Bu size, insanlara daha güvenli olma konusunda bir eğitim verebilir. Kendinizi bazen boş yere üzüyorsunuz. Adeta bunun koşullarını oluşturmak ister gibi bir çabanız oluyor. Daha sabırlı olabilirsiniz.

5 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 05 Kasım saat:22:19-11 Ocak 2018 saat:08:09 tarihleri arasında Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. Bu bir keşif sürecidir. Gayet olumlu buluyorum. Bir yandan yeniliklere hevesli olacağız diğer yandan uygulayacağız. Bildiklerimizi başkalarıyla paylaşacağız. Değişimler hayatımızda faydalı şekilde gelişecek. Medya, yayıncılık konularında ihtisas görebilir, içinde yer alabiliriz. Daha çok okuyacağız, fikir sahibi olacağız ve ufkumuz genişleyecek. Eğitimden ticaret hayatına kadar geniş bir alanda hızlanma görülecek. Yolculuklar, yeni yerler görmek, tanışmak, konuşmak, iletişimde bulunmak bizi mutlu edecektir. Merkür-Yay burcu geçişinin dikkat edilmesi gereken dikkat edilmesi gereken yönleri vardır. Çabuk kararlar verilir hemen uygulanmak istenir. Ben, dikkatli bir gözlemde bulunmanızı doğru bilgiye ulaşmak için araştırmanızı tam emin olmadan hayati kararlar vermemenizi tavsiye ediyorum. 3-23 Aralık tarihlerinde Merkür Yay burcunda gerileyecek. Tüm burçlar, yukarıda belirtilen konulardaki işler tekrar gündem maddemizde yer alacak.

5 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün seni huzursuz eden ne varsa konuşacaksın. Uzun zamandır kullanışlılığını yitirmiş eşyalarını değiştirebilirsin.

5 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farkındalık her zaman yaşantımızda bizi ön plana taşır. Gün genelindeki ani ve hızlı gelişen konulara karşı krizleri yönetmek durumunda kalırken, harika fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz.

5 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında harcamalarınızı yeniden düşünmeniz gerekebilir. Öğle sonrasında ziyaretler, konuşmalar, yeni haberler var.

5 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür'ün Yay burcuna ilerlemesiyle birlikte yurt dışı ve yabancılarla bağlantılarınız hızlanabilir. Uzak yollardan haberler ve yolculuklar gündeme gelebilir. Kişisel gelişimle ilgili konulara merak salabilir, kitaplar okuyabilirsiniz.

5 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün Yay burcuna ilerlemesiyle birlikte yurt dışı ve yabancılarla bağlantılarınız hızlanabilir. Uzak yollardan haberler ve yolculuklar gündeme gelebilir. Kişisel gelişimle ilgili konulara merak salabilir, kitaplar okuyabilirsiniz.

5 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden itibaren yurtdışı bağlantılı işler, medya, hukuk, seyahat ve eğitim alanlarınız önem kazanıyor. Yeni insanlarla iletişim içine girmek isteyebilirsiniz.

5 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkatinizi yönelttiğiniz konu hakkında meydana gelen gelişmeler sizi memnun edecek. Alacağınız haberlerle harekete geçebilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Sosyal ve kültürel faaliyetler rahatlatıcı olacak.

5 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

5 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>