Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz Koç erkeğiyseniz bu aralar kadınlarla olan ilişkileriniz biraz bozuk gidebilir. Özellikle yeni başlatmayı düşündüğünüz yakın ilişkiler için şansınız çok az. Koç kadını iseniz Koç erkekleri kadar şanssız olmamakla birlikte karşı cins ilişkilerinizde beklediğinizi bulmanız biraz zor olabilir.

Uzun süredir üzerinde çalıştığınız projenizle ilgili başarıya ulaşacaksınız. Beklediğiniz oranda getiri alamadığınızı düşünseniz de kariyeriniz açısından önemli bir adım olduğunu bilmelisiniz.

Sevdiklerinizi mutlu etmek onlara bir şeyler almak istiyorsunuz. Bu da bir yol ama hiç de doğru bir zamanlama sayılmaz. Tutumlu olmanız gerekiyor.

Kendinizi çok ihtimal ettiniz. Beslenmenize özen göstermeli ve dinlenmeye çalışmalısınız. Yoğun tempo sizi fazlasıyla yordu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Adını koyamayacağınız belirsiz etkilenmeler içine girebilirsiniz. Her alanda hissedebileceğiniz bu etkilenişim, sizi yakın çevrenize bazı açıklamalar yapma durumunda bırakacak. Uzun zamandır gündeminizde duran, ama yeni yeni şekillenmeye başlayan birtakım konular, önümüzdeki günler içinde iyice netleşebilir. Bununla ilgili yolculuklarınız olabilir.

5 Mart 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay Kova burcunda ilerliyor. 11:05-11:10 arasında Ay boşlukta olacak. Sonrasında ise Ay Balık burcuna geçiyor. Duygusal tarafınızın ortaya çıktığı bir gün geçirebilirsiniz. Gün içerisinde duygularınız ve mantığınız arasında kaldığınız durumlar yaşayabilirsiniz. Bugün 21:18 itibariyle yılın ilk Merkür retrosu başlıyor. 5-28 Mart arası sağlık problemleriniz nüks edebilir. Özellikle bu 23 günlük süreçte yeni bir teşhis aldıysanız hemen inanmayın. Başka doktorlara da gözüküp, ikinci bir görüş almanız iyi olacaktır. Eski sevgilinizden veya eşinizden geri dönüş sinyalleri alabilirsiniz. Unutmayın Merkür retrosu yanıltıcıdır, hemen inanmamalısınız. Psikolojik olarak kendinizi negatif hissedebilirsiniz. Endişeleriniz, korkularınız enerjinizi düşürebilir. Detayları okumak için tıklayınız. Sevgiler, Astromeri

5 Mart 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İleriye dönük bağlantılar kuruyorsun!Bugün Merkür Retro'su başlıyor. 5-28 Mart tarihleri arasında geri hareket edecek olan zeka ve iletişim gezegeni Merkür sevgilinle ilgili iletişim konusunda bazı problemler yaşayabileceğini işaret ediyor. Ondan beklediğin bir takım özel davranış biçimleri var. Gezegenlerin seyri ufacık meseleleri bile kafanda büyütebileceğine işaret ediyor. Aynı zamanda bugün Ay meraklı bir ruh halinde ilerlerken duygusal konulara eğilimin artabilir. İşle ilgili katılman gereken bir toplantı ya da fuar söz konusu olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir, ileriye dönük bağlantılar kurabilirsin. Akşam saatlerinde kardeşlerinle kısa süreli tartışma yaşayabilirsin. Fikirlerin konusunda ısrarcı olman aranızdaki gerginliği artırabilir. Biraz sakin hareket etmek yararına olacaktır.

5 Mart 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizin gündemde olacağı güzel bir gün. Önemli bir davet için teklif alabilirsiniz.

5 Mart 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğlene kadar işlerinizde konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın. Gündeminizi bilemediğiniz konular oluşturabilir. Kendi duygusal sınırlarınızı öğreneceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara karşı yargılayıcı bir tutum içinde olmaktan kaçının. Ruhsal gelişiminiz için çaba göstereceğiniz zamanlar var.

5 Mart 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Koç'lar bugünlerde Merkür metrosunun aldatıcılığını derinden hissedebilirler. Eski sevgili veya eşten gelen samimi olmayan geri dönüşler gerçekleşebilir.

5 Mart 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici sağlık sorunları, psikolojik temelli rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri mükemmelleştirme arzunuz sizi yorabilir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, çalışma hayatınızla ilgili olumlu etkiler alırken, faydalı görüşmeler yapabilir, motivasyon ve enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz.

5 Mart 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tamamlanması gereken projelere odaklanın. Enerjiniz düşük, gün boyu ilerlemenize engel olan sağlıksız davranışları bırakın, gelişme kaydetmek adına baskı altındasınız.

5 Mart 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Balık burcunda Merkür Retrosu başlıyor.Balık/Başak aksı üstünde hayatınızda olan bitene odaklanmak zorunda kalacaksınız. Gündelik hayattaki aksaklıklar, sağlık konuları, mesai arkadaşlarınızla ilişkiler, elinizde olmayan koşullarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

5 Mart 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sosyal hayatınızı her şeyin üzerine koyabilirsiniz. Ancak; insani duygularınız güçlendiği için, eğlenceden daha çok hayır işleri, gibi yardım etme amacına yönelmiş sosyal organizasyonlarda yer almanız daha olasıdır. Yardımseverilkten kimsenin zarar görmediğini bilin.

5 Mart 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 18' 12" R
Ay
İkizler
06° 47' 40" R
Merkür
Koç
23° 06' 59"
Venüs
Boğa
12° 16' 55"
Mars
Koç
06° 46' 06"
Jüpiter
Boğa
26° 06' 20"
Satürn
Balık
17° 20' 08"
Uranüs
Boğa
22° 52' 31"
Neptün
Balık
29° 10' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
21° 09' 49"
Lilith
Başak
24° 21' 13"
True Node
Koç
15° 15' 24"
Son Güncelleme : 09/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>