Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişi size sırılsıklam aşık. Kuşkucu davranmanıza hiç gerek yok. Bu şekilde, uzun vadede o kişiyi kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. O sizle ciddi bir ilişkiye girmek istiyor.

İş yaşantınızda bazı olumsuz gelişmeler yaşadınız. Fakat hemen yardım alabileceğiniz insanlarla irtibata geçerek sorunları halletme yoluna gittiniz. Bugün bu konularla ilgili gelişmeleri takip edeceksiniz.

Paranızı hesaplı kullanmayı bir türlü öğrenemediniz. Bugün yapacağınız harcamalarla bütçenizi sarsacak ve kendinizi zor durumda bırakacaksınız. Bundan böyle para durumunuza daha çok dikkat edin.

Sevdiğiniz bir dostunuza zarif bir jest yapmak istiyorsunuz. Bu dostunuz bugün sizi arayabilir. Dişçiye gitmeyi sakın ihmal etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaklarda bulunan bir arkadaşınıza size bir konuda yardımcı olması için umut bağlamışsınız. Kendi işinizi kendiniz halletmelisiniz. Sonuçta her olanağa sahipsiniz ama bunları kullanmayı bilmiyorsunuz. Bugün duygusal anlamda bazı iniş çıkışlar yaşabilir ve kendinizi zaman zaman mutsuz hissedebilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeye çalışın.

6 Aralık 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar cumartesi günümüz saat 14:27 itibariyle İkizler burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. Bu Dolunayın neleri içerdiğini anlamamız için, Dolunay ile örtüşen tüm görünümleri hesaba katmalıyız. Şimdi birlikte gözden geçirelim. İlk görünüm, saat 05:44 Merkür-Uranüs arasında oluşuyor. Bu Dolunayın,veya özel hayatınızla ilgili konularda birdenbire sürpriz bir karar almanızı, özgürce istediğiniz bir şeyi yapmanızı sağlayabilir. Ancak üzerinde düşünülmeden, artısı eksisi hesap edilmeden harekete geçmeyelim. Bu görünüm sıra dışı düşünmenin işaretçisidir. Teşvik edicidir. Ancak Merkür-Yay burcunda insanı şaşırtabilir. Eldeki verilere iyi bakmak lazım. İkinci görünüm, Saat 11:28 Ay-Uranüs arasında oluşacak ve bu Dolunayın,  zihinsel açıdan çabuk öğrenmenizi, kolayca bağlantı kurmanızı, uygun sözcükler kullanarak güçlü bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlayacak. Özgür yaklaşımlar içinde, hareket etmeniz kolaylaşır. Üçüncü görünüm, saat 12:16 itibariyle gerçekleşen Ay-Merkür karşıtlığıdır. Bu da Dolunayın,  isteklerimizi dile getirmemizde, fikirlerimizi paylaşmamızda etkin olacağını gösteriyor. Ancak bunu yaparken kelimeleri özenle seçmemizde yarar vardır. Yolculuk ve ilişki meselelerini iyice gözden geçirmekte yarar görüyorum. Dolunay ile örtüşen bir başka görünüm, saat 13:18 itibariyle etkili olacak Merkür-Chiron arasında gerçekleşecek. Bu Dolunayın,hayatınızla ilgili mevzularda önem taşıdığını görüyoruz.  Kimsenin bilmediği, anlamadığı bilinçaltımızdaki korku ve zayıflıklarımız cesaretimizi azaltıyor. Bunlar ister istemez her durumu abartılı bir şekilde dile getirmenize yol açabilir. Kayıplar, elde olmadan yaşanan zorlu deneyimleri unutmak, hayata güvenle sarılmak her zaman kolay olmuyor. Ancak insan dayanıklı bir varlık. Zorluklar olsa da, bir su gibi yolunda akarak hedefine ulaşır. Saat 14:27 itibariyle gerçekleşen İkizler burcundaki Dolunay gösteriyor ki,  yenilikleri istiyorsan, azimli çalışmalısın, dağılmamalı ve öncelikle çevre ilişkilerini gözden geçirmelisin diyor.  Bunların zamanla yerine oturacağını bilmemizde yarar var. Çevre ilişkilerinde yakınlarımızla ilişkimizde dinlemeyi bilmek, farkı görüşte olsanız dahi, tartışmamaya dikkat etmelisiniz. Yeni bir yere taşınma planları varsa, içinde bulunulan şartlar gözden geçirilmelidir. Gün boyunca mutluluk sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler dileğimle,

6 Aralık 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz bugün maddesel sorunlarınız, sevdiklerinizin önüne geçebilir. Geri plana attığınız kişiler için, suçluluk duymanıza neden yok. Özgürlüğünüzü istediğiniz gibi kullandığınız zaman, enerjinizin güçlendiğini hissediyorsunuz.

6 Aralık 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerle daha rahat iletişim kurabilirsiniz. Bugünden itibaren önümüzdeki hafta boyunca, seyahatler esnasında aşk hayatınızı ilgilendiren olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Ya da medya, bilişim, halkla ilişkiler v.b alanlarda yeni şeyler öğrenebilir veya bu konularda eğitime başlayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün İkizler burcunda meydana gelecek dolunay tüm hafta haber akışını hızlandırabilir. Duygusal yönümüzü saklı tutmakla birlikte mantıkla hareket etme ihtiyacı duyabiliriz. İletişime bağlı işlerimizi tamamlayabilir veya bu alanlarda anlaşmalar imzalayabiliriz. Elimize geçecek bilgiler veya ortaya çıkacak haberler ya da olası gelişmeler veya değişiklikler bazı konulara bakış açımızı değiştirmemize neden olabilir. Yaratıcılığımız yüksek ve farklı şeyler denemek istiyoruz. Haberleşme, eğitim, medya, yayıncılık, seyahatler, farklı inançlar, felsefeler v.b başlıklı konularda sonuç almak veya başlanılan işleri tamamlamak kolaylaşabilir. Basın yayın, iletişimle ilgili (veya haber alma kanalı olarak neyi görüyorsanız onu da buraya ekleyebilirsiniz) konularda yeni bilgilerin ortaya çıkabileceği ya da değişikliklerin olabileceği günler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

6 Aralık 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizinle ilgisi olmayan fakat duyduğunuz zaman sizi üzecek bir kaç haber alabilirsiniz. Bu konuda dostlarınızdan ilginizi esirgemeyin.

6 Aralık 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

6 Aralık 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 01' 38" R
Ay
Terazi
25° 30' 10" R
Merkür
Boğa
06° 31' 25"
Venüs
Boğa
25° 57' 41"
Mars
Koç
15° 14' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 42"
Satürn
Balık
18° 07' 08"
Uranüs
Boğa
23° 31' 13"
Neptün
Balık
29° 26' 35"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 07"
Lilith
Başak
25° 35' 11"
True Node
Koç
14° 56' 09"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>