Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal dünyanızda sebepsiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Açığa vuramadığınız cinsel dürtülerinizin sizi fazlasıyla yönlendirebileceği bugün, ikili ilişkilerinizin seyri hakkında dikkatli karar vermelisiniz. Aşkta aşırı duyarlılık ya da gerçekçi olmayan eğilimler söz konusu

Grup çalışmalarında arkadaşlarınızla birlikte hoş bir gün geçirebilir, birlikte eğlenceli çalışmalar yapabilirsiniz. İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler kariyeriniz açısından etkisini gösterebilir. Her konuda kontrollüsünüz. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışmak organize çalışmalarda problem yaratabilir.

Meslek yaşantınızda kendinize güvenle hareket edeceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın otoriteler tarafından takdir gördüğünü bilin. Para konularında temkinli davranmalısınız.

Arkadaş çevreniz ve sosyal konular ilginizi çekse bile bu alanda çok rahat şartlar yok. Farklı düşünceler ya da sürpriz gelişmeler, amaçlarınızı değiştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeniliklere direnme döneminiz. Bu sıralar kendini kısıtlamaya ve fırsatları gereksiz bulmaya oldukça elverişlisiniz. Toparlanmanız gerekiyor, kendiniz tarafından baskılandığınızı fark ettiğinizde derin iç küskünlükler yaşayabilirsiniz. Bir konudaki aşırılığını bugünlerde doruğa çıkartan bir yakınınızla, ciddi tartışmalar içine girebilirsiniz.

8 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay sizin burcunuzda ilerliyor. Günün hemen başında Kiron ile kavuşan Ay daha sakin ve huzurlu bir enerjide olmanızı sağlayabilir. Geçmiş anılarınızı silmek, şifalanmak için güzel bir zaman diliminde olacaksınız. Sizin yine en büyük yardımcınız kendiniz olacaksınız. Gün içerisinde Ay ve Venüs arasındaki olumlu kontak sayesinde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınız, sağlığınız kısacası kendinizle ilgili hangi beklentiniz varsa bugün yüzünüzü güldürecek durumlar yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

8 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: Duygusallıktan UzaksınAy, bugün burcunda hareket ediyor. Kişisel ilişkilerini maddesel kazançlarınla aynı paralellikte tutmak isteyebilirsin. Proje üretme konusunda derin düşüncelere sahipsin ve gezegenlerin seyri bugün seni destekliyor. Ancak iletişim konusunda Merkür Retro?su olduğunu da unutmamalısın. Bilinçaltın oldukça yoğun ancak risk alacak konuşmalardan kaçınman gereken bir gündesin. Yapmak istediğin çok şey var, Ay?ın konumu disiplinli olman konusunda seni teşvik edebilir. Duygusal konularda bugün pek başarılı değilsin. Sorunlarını zamana bırakmanı tavsiye ederim. Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu günlere?

8 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda kariyerinizde sabrettiğiniz konularda haklılığınızın anlaşılabileceği bir gün genelindesiniz. Yeni bir başlangıç size yepyeni başarılara hazırlıyor olacaktır.

8 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan kaynaklı kayıplar gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden işlerinizde çözülmeler yaşayabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Arkadaşlarınıza vakit ayırmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda alacağınız destekler işlerinizi kolay bitirmenizi sağlayabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

8 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu bakış açısı geliştirdikçe insanlarla iletişiminizin de değiştiğini görüyorsunuz. Diyaloglar ile gerçekleşen bir işiniz varsa bugün başarılı bir sonuç alacaksınız.

8 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü bir motivasyonla ifade edebilir, eşiniz ve yakın dostlarınızla dürüst, açık ve doğrudan iletişim kurarak, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Seyahatlere çıkabileceğiniz bugün, görüşmeler ve eğitim hayatınızda fırsatlara açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken, duygusal olarak incinmeye bir zaman diliminde olacaksınız.

8 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizdeki ahenk yerini buldu. Ancak biraz da rutine oturmuş olabilir. Bambaşka bir insan oldunuz belki de. Son dönemde yaşadıklarınız üst üste geldi. Yine siz eski haliniz ile daha güzeldiniz. Enerji en çok size yakışıyor. Neşe en çok size yakışıyor. O çocuksu enerjinizi hiç kaybetmemelisiniz. Yoksa siz, siz olmazsınız.

8 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay burcunuzda ilerliyor. Sizi adeta kış uykusundan uyandıracak. Son derece aktif, ilgiyi üzerinize çekecek bir gündesiniz. Yüksek enerjinizle istediğiniz herkesin dikkatini çekersiniz. Tehlikeli sporlardan kaçının. Migren gibi kronik baş ağrısı yaşam kalitenizi düşürebilir. İkili ilişkilerde hızlı kararlar alıp hemen uygulamaya başlarsınız. Getireceği sonuçları gözden geçirin.

8 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Balık burcunda yeni ayın ardından hislerin, sezgilerin, inançların güçlü olduğu, akışta kalmanın yeni tecrübe ve farkındalıklarını yaşadığınız bir günde olabilirsiniz.

8 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 38' 20" R
Ay
Yay
17° 17' 06"
Merkür
Koç
16° 07' 40"
Venüs
Koç
27° 27' 58"
Mars
Balık
27° 30' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 23"
Satürn
Balık
16° 19' 06"
Uranüs
Boğa
22° 11' 02"
Neptün
Balık
28° 49' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 46"
Lilith
Başak
23° 01' 10"
True Node
Koç
15° 28' 57"
Son Güncelleme : 27/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>