Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hislerinizin kuvvetiyle sevgi konularınına aşırı duyarlı yaklaşabilirsiniz. İlişkinizde ileriye yönelik hareket etmek isteyebilirisiniz. Yeni adımlar atmaya eğilimlisiniz ama önünüzdeki engelleri görmezden gelmeyin.

Son birkaç günün karmaşık etkisinden sonra bugün çok daha keyifli ve yapıcı bir günde olabilirsiniz. Macera arayışı göze çarparken yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Geçmişe ait konular kafanızı kurcalarken sizi rahatsız eden gerginliklerden kurtulabilirsiniz. İş yerinizdeki çatışmaları aşmanız çok daha kolay olabilir.

Bugün maddi konular sizin için ön planda. Kaynaklarınızı geliştirmek için birçok yolculuk yapabilir enerjinizi bu konuya kanalize edebilirsiniz. Sorumluluk hırsı sağlığınızı zorlayabilir.

Kişisel kaynaklarınızı yerinde ve verimli bir biçimde kullanmaya özen göstermelisiniz. Parasal konulardaki gerginlikler ya da yanılgılar canınızı sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, zihninizi sürekli onunla meşgul ediyorsunuz. İnsan ilişkilerinizdeki problemleri azaltmak sizin elinizde. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Aşk yaşamı : Partnerinizi anlamaya çalışın. Bu, sizin de bilmediğiniz yanlarınızı görmenizi sağlayacak. Tutarlı ve kendinizle barışıksınız. Ama bu, bir süredir yaşananlarda sorumluluğunuz olmadığı anlamına gelmiyor.

9 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay burcunuzdaki hareketine devam ediyor. Enerjinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Kendinize vakit ayırabilirsiniz. Ertelediğiniz şeyleri yapmak için harekete geçebilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklikler düşünebilirsiniz. Öğlen saatlerinde etkisini gösterecek olan Ay-Satürn ve Ay-Plüton sert açıları sebebiyle gergin zamanlar geçirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda yolunda gitmeyen durumlar oluşabilir. Yöneticinizden otoriter tavırlar görebilirsiniz. Verdiğiniz tepkilerde dikkatli olmanız gereken bir zaman diliminde olacaksınız. Akşama doğru bu enerji dağılıyor. Ay-Jüpiter olumlu kontağıyla pozitif bir zaman diliminde olacaksınız. Saat 20:13 itibariyle Ay boşluğa giriyor. Girişeceğiniz işlerde sonuç almanız zor olabilir. Sevgiler, Astromeri

9 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali:Gün, duygularını işaret ediyor. Yoğun duygular içinde olsan bile, pratik yönünü ön plana çıkararak, gerçek isteklerini arka plana atmayı başarabilen ender kişilerden birisin. Bugün, hırslarını kullanmak istemeyecek ve mantıklı davranışlarınla çevrene olumlu yaklaşımlar içinde olacaksın. Özellikle yaşamını kolaylaştırmanın yollarını araştırıyorsun. Seni ruhen yoracak ilişkilere meydan okuyabilirsin. Bir süredir hayatında yük olarak hissettiğin arkadaşınla yollarını ayıracaksın.

9 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer ilişkilerinizle ilgili aşırı kontrolcü bir yapıya bürünebilirsiniz. Beklentilerinizi oluştururken hırslı yaklaşımlardan uzak durmalısınız.

9 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay, sizi kişisel konularda daha girişken ve hassas kılmakta. Ancak aceleci olmamalısınız.

9 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Girişimci yönünüz işinizde her zaman takdir görmenizi sağlıyor. İş konularındaki başarınızın yüksek titreşimli güzel halini aşk hayatınıza da yönlendirin.

9 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı kafanızı hemen toplamanız gerekiyor. Artık zamana bırakamazsınız. Ne istiyorsunuz, bundan emin olmalısınız. İsmini koyun ve ismini koyduğunuz hedefe doğru hareket edin. Kimse sizin verdiğiniz kararları erteleyemez. İnsan istedikten sonra her şeyi yapabilir. Özlüyorsanız özlüyorsunuz, istiyorsanız istiyorsunuz, bu kadar. 

9 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Esinlenen, hayal kuran koçlar gün boyu hayalleri sınırlayan olaylar gelişebilir. Rutinleriniz olağandan fazla özen istiyor. İlişkilerde objektif tutumlar önemli. Merkür retrosunun yol açtığı içsel karmaşa, şüphe gerçeklerden kaçma arzusu artıyor.

9 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda da burcunuzda seyahat etmeye devam eden Ay, sizin canlı, dinamik, neşeli yapınıza ışık tutacak.İletişimi bol, insanlarla çevrili bir gün geçireceksiniz. İkili ilişkilerde dikkat çekme şansınız var. Kişisel bakımınızı yaptırmak, diyete başlamak, spor aktivitelerine katılmak için harika!

9 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece asabi ve gergin olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bu sinirliliğin sebebi, karamsarlık nedeniyle herşeyde bir aksaklık veya çözümsüzlük görmenizden kaynaklanacaktır. Mantığınızı kullanın ve kara gözlük takmayı bırakın.

9 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 41' 59" R
Ay
Yay
18° 05' 30"
Merkür
Koç
16° 08' 15"
Venüs
Koç
27° 32' 35"
Mars
Balık
27° 33' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 15"
Satürn
Balık
16° 19' 26"
Uranüs
Boğa
22° 11' 15"
Neptün
Balık
28° 49' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 29' 59"
Lilith
Başak
23° 01' 35"
True Node
Koç
15° 28' 44"
Son Güncelleme : 27/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>