Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda her şey yolunda ve istediğiniz gibi. Arada sırada ufak sorunlar yaşasanız da sevgilinizle mesafeli ama samimi bir ilişkiniz var. Bugün cinsel isteklerinizi kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz.

Meslek yaşamınızda kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz. İşe yatkınlığınız ve enerjiniz ile zaten başarılı bir çalışma ortaya koyuyorsunuz. Biraz da özel hayatınızla ilgilenerek daha dengeli yaşamaya çalışmalısınız.

Yaptığınız yatırımların maddi karşılığını henüz alabilmiş değilsiniz. Bu yatırımları yapmanız konusunda size fikir veren dostlarınıza çok kızıyorsunuz. Bundan sonra parasal konularda sadece kendi fikirlerinize güvenmek gibi bir karar aldınız.

Ailenizle büyüklerinizle artık sık sık görüşemiyorsunuz. Onları özlediniz onlarda sizi. Arayıp sormanızda fayda var. Yoksa size kırılabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde küçük bir toplantı, beklemediğiniz ölçüde büyük anlamlar taşıyabilir. Bu toplantıda özgüveninizi diri tutmanız yararınıza olacak. Sağlam adımlar atmaya kararlı görünüyorsunuz. Bugünler istikrar günleriniz olabilir. Görev ve sorumluluk bilinciniz, yeni yükümlülükler üstlenmeye eğilimli. Bu yükümlülüklerin üzerine sağlam donelerle gitmeniz gerekecek.

9 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 06:54 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde güne adım atıyoruz. Uyumlu ve adil davranacağız. Sevilmek, değerli bulunmak isteyeceğiz. Bize olumlu davranıldığında biz de aynı şekilde karşılığını vereceğiz. Aşkta, çocuklarımızla ilgili konularda, evlilik gibi meselelerde geleceğe dönük düşüneceğiz. Saat 08:00 itibariyle Akrep burcunda ilerleyen Ay, çıkarlarımızı düşünmeye bizi çağırıyor. Yarar-zarar hesabını ister istemez yapacağız. Finansal konularda duruma bir bakacağız. Düşündüğümüz planlar için ne kadar paraya ihtiyacımız olduğuna bakacağız. Miras veya ortaklaşa mal mülk konularını tekrar gözden geçireceğiz. Duruma göre bir karar verebiliriz. Saat 21:24 Güneş-Pluto olumlu görünüm, kendinizi korumak amaçlı davrandığınızı gösteriyor. Bunun nedeni sizi rahatsız edebilecek kişi ve durumlardan uzak kalmak içindir. İnsan hani çoğu zaman ideallerini gerçekleştirmek için, dış dünyanın tuhaf hallerine veya bazı kişilere karşı belli bir mesafe koyma zorunluluğu duyar ya, işte bu görünüm gücünüzü zayıflatabilecek, sizi yorabilecek her şeye karşı belli bir mesafe koyabilmenizde yardımcıdır. Böylece hem huzurunuz kaçmaz hem de asıl yapmanız gereken işlere zaman ayırmış olursunuz. Bu açıdan bakarsak bu görünüm gayet faydalıdır. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Beklediğiniz güzel haberleri almanız dileğimle,

9 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir konuda ailenden eleştiri alabilirsin. Gökyüzü bugün maddi anlamda duyduğun kaygılarını hafifletecek etkilere sahip.

9 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli planlarınızı gerçekleştirebiliyor olmanız motivasyonunuzu yükseltecek. Geleceğiniz ile ilgili önemli planlar yapabilirsiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularda stresler yaşayabilirsiniz. Ortaklı konularda karar almanız gerekebilir. İş hayatında kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız krizlere çözüm getirmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal konularda mücadele içinde olabilirsiniz. Çatışmalardan uzak durun. İşlerinizde istediğiniz desteği bulabileceksiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı şeylere olduğundan fazla değer vermiş olduğunuzu düşünebilirsiniz. Sizi destekleyenleri küçümsemeyin. Duygularınız karışık. Sorunları büyütmekten kaçının.

9 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, patronlarınızdan veya kariyerinizi şekillendiren önemli insanlardan destek almanız çok kolay görünüyor. Maddi konularda kendinizi güçlü hissedebilir ve bu güçle hareket edebilirsiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarında yeni bakış açıları geliştirmek, hayatınızın size getirdiği olumsuz konularda ayrıntılı aksiyon planı oluşturmak ve ortaklaşa bir maddi kazanç elde edebilmek için başlangıç yapmak için doğru bir zamandasınız.Eşinizin veya ortağınızın maddi durumuyla ilgili aşama sağlayabilirsiniz. Devlete ait maddi yükümlülüklerde, kredi ve borçlarda yeni fırsatları değerlendirebilirsiniz. Hedeflerinizde sürekli fikir değiştirebileceğiniz, daldan dala atlayabileceğiniz dört günlük bir sürece giriyorsunuz. Dikkatli olmanız gerekebilir.

9 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

9 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 59" R
Ay
Terazi
04° 39' 53"
Merkür
Boğa
04° 04' 19"
Venüs
Boğa
23° 49' 05"
Mars
Koç
13° 55' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 02"
Satürn
Balık
18° 00' 25"
Uranüs
Boğa
23° 25' 10"
Neptün
Balık
29° 24' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 57"
Lilith
Başak
25° 23' 35"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>