Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz biraz canlılığını yitirmiş de olsa, yine de doyum içindesiniz. Birbirinizde bulmuş olduğunuz değerleri yeterli görüyor, başkalarında kolay, kolay bulamayacağınızı düşünüyorsunuz.

Sabır gösterebilirseniz, umutlu olmadığınız bir işte başarı elde edebileceksiniz. İş ilişkilerinde kurduğunuz dostluklardan genellikle zarar görmek, sizi daha mesafeli bir insan haline getiriyor.

Bu konuda, birlikte çalıştığınız arkadaşınızdan eğitim almanızda yarar var. Sizin kadar eli açık biri olmasına karşın, sizin kadar parasızlık çekmemesindeki sırrı araştırmanız gerekiyor.

Özgüvenlisiniz. Sınırınızı biliyorsunuz. Sizi aşan şeylerden geri durmayı biliyorsunuz. Ama çok yakınınızdaki biri, bunu kendine hayranlık derecesinde geliştirmiş. Onun yanılgılarına ortak olmaktan sakınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki sağlamcı insanlar size gitgide itici geliyor. Bazı arkadaşlarınızın doğal yaşam korkularını bile, abartılmış güven kaygısı olarak görüyorsunuz. Sizdeki rahatlığın da onlara ilginç geldiğini görebilmeniz gerekiyor. Bir yakınınızın parasal darlığı sizde üzüntü yaratıyor. Ona karşı beslediğiniz sevgi, sizi harekete geçirecek.

10 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 10 Ekim 2017(saat 16:20)-8 Kasım 2018 (saat 15:38) tarihleri arasında Jüpiter-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Bu süreç, hırslı, kararlı ve amaca yönelik şekilde çalışmanın işaretçisidir. Kişi hem zirveyi hedefler hem de maddi anlamda tatmin olmak adına tercihte bulunur. Alanında lider olmak için çabalar ve bunun için ne gerekiyorsa yapabilir. Analiz yeteneği, derinlikli düşünme, odaklanma gücüyle, fırsatları doğru şekilde kullanabilir. Sorumluluk bilinci ve dayanıklılık hiçbir şeyden yılmadan ilerleme bu sürecin olumlu etkileri arasında yer alır. Bazen aşırı hırs, insanın gözünü karartabilir. Rakiplerinizi saf dışı bırakmak için başka insanları etkilemeye, manipüle etmeye çalışmak, sonrasında yaşanması muhtemel sorunlara yol açar ki, buna lütfen dikkat ediniz. Bu dönem güçlü bir projede yer almak, önemli işleri organize etmek, araştırma yapmak, liderlik etmek, krizleri aşıp yeniden zirveye çıkmak gibi olumlu gelişmelerin göstergesidir. Bu zamana kadar sıradan bir konumda görev yaparken, karşınıza çıkan önemli bir fırsat sizi üst noktaya, konuma yükseltebilir. Dikkat edilecek önemli bir noktayı belirtmek isterim. Aşırı hırstan söz etmiştik. Hani insanın gözünün bir şeyi görmemesi halinden. İşte bu dönemde öyle büyük bir tutkuyla hedefe odaklanırsınız ki, aslında kendinize ne kadar yüklendiğinizin, hayatınızı ne kadar zorladığınızın farkına varmazsınız. İllaki sahip olmalıyım, illaki orada olmam, o konumda, o alanda yer almam gerekir diye düşünürken ailevi, ilişki ve sosyal yaşamınızı ihmal edersiniz. Bu belki size muazzam bir kariyer getirir ama zirvedeki yalnızlık pek de güzel değildir. Jüpiter astrolojik olarak maddi anlamda zenginliği ve şansı yönettiği için, Akrep burcunda başkalarının gücünden yararlanarak yükselmeyi, kazançlı çıkmayı işaret edebilir. Fakat bu kazanç bir o kadar da sorumluluk yükleyicidir. Onun için,hayatıyla özel yaşamı iyi dengelemek mutlaka şarttır. İş ilişkilerinize bu dönemde dikkat ediniz. Gücünüzü başkalarının yararına veya bütünün hayrına yönlendirmeyi biliniz. Yaratıcı ve doğru çözümler, dürüstlük, ve güvenilirlik ilkelerininhayatında huzurlu, başarılı, sevilen ve örnek alınan bir kişi olarak görülmenizde kıymetli olacağını biliniz. Jüpiter-Akrep burcu seyrinin tüm dünya için olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

10 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında bilgilerine yenilerini katmak için ideal bir gün. Sosyalleşebilir, kendini güzel bir şekilde ifade edebilirsin.

10 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gayret gerektiren ve askıda bıraktığımız işleri sabah saatlerinde tekrar gözden geçirmek adına değerlendirebiliriz.

10 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edebilir. Yabancılarla ilgili konularda kısmetler olabilir. Yolculuklar planlayabilirsiniz. Ertelediğiniz işleri tekrar gündeme getirebilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir.

10 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara bakış açınızı değiştirecek durumlarla karşılaşmanız mümkün. Zaten hayatı daha farklı algıladığınız bir dönemdesiniz. Dikkatli davranarak bu farklı istekleri gerçekleştirmeniz mümkün. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler farklı boyutlara ulaşıyor. Moraliniz yüksek.

10 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi dinlendirebileceğiniz pozitif ortamlarda yer almalı, iletişim konusunda sakin bir tavır benimsemelisiniz. Ruhunuzu dinlendirecek enerji çalışmaları ve meditasyonlardan faydalanabileceğini bugün, arkanızdan konuşulan bir takım konuları da öğrenebilirsiniz.

10 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harika bir döneme giriyorsunuz. İş alanlarınızda rüzgârı arkanıza alacak ve önemli açılımlar elde edeceksiniz. Kendinizi göstereceğiniz alanlarda şans sizden yana olacak.

10 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara bakış açınızı değiştirecek durumlarla karşılaşmanız mümkün. Zaten hayatı daha farklı algıladığınız bir dönemdesiniz. Dikkatli davranarak bu farklı istekleri gerçekleştirmeniz mümkün. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler farklı boyutlara ulaşıyor. Moraliniz yüksek.

10 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

10 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 22' 39" R
Ay
Balık
07° 49' 53"
Merkür
Koç
18° 22' 08"
Venüs
Boğa
04° 44' 51"
Mars
Koç
02° 04' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 06"
Satürn
Balık
16° 50' 19"
Uranüs
Boğa
22° 31' 17"
Neptün
Balık
28° 59' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Başak
23° 40' 31"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>