Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda inişli çıkışlı bir gün geçireceksiniz. Sevgiliniz sizi bazı konularda yanlış anlayabilir. Onun gönlünü almaya çalışacaksınız.

İş hayatınızda diğer günlere nazaran sakin bir gün sizi bekliyor. Fakat çalışma şevkinizin olmamasıgününüzü oldukça zorlayacak. Aslında sizin bir tatile ihtiyacınız var.

Parasal konularda kendinizi sıkmaya çalışıyorsunuz. Fakat ne kadar sıkarsanız sıkın bütçenize sadık kalamıyorsunuz. Ufak tefek dediğiniz harcamalarınızı kısmalısınız.

Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle aşırı yorgunluk sağlığınız için oldukça tehlikeli olacaktır. Dinlenmeye zaman ayırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça sıkıntılı ve karamsar olacaksınız. Bugün şüpheciliğiniz üzerinizde olacak ve olur olmadık şeyleri sorun edeceksiniz. Gün içinde enerjiniz oldukça düşü olacak ve kendinizi yorgun , keyifsiz hissedeceksiniz. Akşam saatlerinde evinize bir misafir gelebilir. Onu en iyi şekilde ağırlamalısınız.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 11 Ağustos saat 12:47 Aslan Burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, evlilik,hayatı, boşanma, yeniden bir araya gelme, fiziksel ve ruhsal sağlığımız gibi geniş bir alanda etkili olup, bu meseleleri tekrar gözden geçirmemizi sağlıyor. Bir tür yüzleşme hali diyebiliriz. Merkür ve Mars gezegenlerinin bizzat siz Kovaları zorladığı bugünlerde, aceleyle karar vermek, gurur meselesi yapıp sadece kendinizden yana hareket etmek yanlış olur. Bir yanıyla ilişkiyi ayakta tutmak için direniriz diğer yanıyla kurtulmak isteriz. Kişisel anlamda bize en uygun olduğunu düşündüğümüz bir karar veririz. Ancak bu kararın doğruluğundan şüphe ederiz. Bu iki arada bir derede vaziyetler, dengemizi bozar. Peki ne yapmak gerekiyor? Öncelikle bir sakin olalım. Bakalım sorun nedir, bu soruna neden olan noktalar hayati anlamda önemli midir, beklenebilir mi, acil olarak mı halledilmelidir. Bu sorgulama size farklı bir pencereden bakmayı sağlar. Hem rahatlatır hem de yeni bir çözüm bulmanızda rehberlik eder. Ay sonu itibariyle durum netleşir, ona göre ilerlersiniz. Gönülden sevgilerimle,

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşıt burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Uzun zamandır emek verdiğin bir işte kandırıldığını öğrenebilirsin. Bugün aynı zamanda birden fazla kişiye söz verdiğini geç fark etmen sorun yaşamana neden olabilir. Ancak gün içerisinde yaşayacağın sürprizlerle, şanslı olduğunu bir kez daha anlayacaksın. Evli bir Kova burcuysan, eşinle beklediğiniz müjdeli haber kapıda! Gücüne güç katmak adına, kendini daha fazla geliştirmen gerektiğini sen de biliyorsun. İnternet üzerinden araştıracağın sertifika eğitim programları ilerde çok işine yarayabilir. Yoğun geçen günler uykusuzluğa neden olabilir. Dikkat etmende fayda var.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin burcunuzda yaşanan ay tutulmasını arkanızda bıraktınız ve tüm karanlık olan ilişkileri aydınlattınız. Uzun zamandır yaşamınızda bulamadığınız yönü artık bu güneş tutulması sonrasında belirleyebileceksiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcunda gerçekleşen tutulma özellikle evlilik ve anlaşmalar konusuna dikkat çekmekte. İlişkilerinizde daha açık ve net olmaya bakmalısınız.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insan ile aileniz arasında kalabilirsiniz. Tabii ki hayat sizin hayatınız ama bir tarafı tutarken diğer tarafı incitmemeniz gerekiyor.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen Güneş tutulması ile birlikte ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularını etkileyen bir süreçten geçebilirsiniz. İlişkinizde yepyeni bir döneme girerken eski düşüncelerin bu süreci gölgelemesine izin vermemelisiniz. Bir ilişkiniz yoksa yeni bir ilişki gündeme gelebilir.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş Tutulmasıyla beraber özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeler devreye girecek. Çok önemli kararlar bu tutulma esnasında karşınıza gelebilir. Daha önceden konuşulmuş, yarım kalmış bir mevzu hareketlenebilir, taşınma olabilir. Eşinizin hayatında önemli değişimler oluşabilir. Eşinizin ailesi, kardeşleriyle olan bağlantılarınıza bu tutulma zamanı dikkat etmelisiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda meydana gelen Güneş Tutulması ikili ilişkilerde sahip olduğunuz rolü size tekrar sorgulatır. Bir ilişkiyi sonlandırmak isteyebilirsiniz. İşten ayrılmak fikrine sıcak bakabilirsiniz. Kafanızda, artık farklı bir hayat yaşama isteğiyle ilgili fikirler tomurcuklanabilir.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

11 Ağustos 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 32' 48" R
Ay
Başak
00° 13' 40"
Merkür
Boğa
00° 15' 19"
Venüs
Boğa
20° 14' 20"
Mars
Koç
11° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 50"
Satürn
Balık
17° 48' 39"
Uranüs
Boğa
23° 15' 03"
Neptün
Balık
29° 20' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 09"
Lilith
Başak
25° 04' 14"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>