Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızdaki gelişmeler hayatınıza canlılık getirebilir. Sevdiğinizle iyi anlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Birlikte gezmek ve alışveriş yapmak için fırsatlar bulabilir, aşk konusunda düşlediklerinize ulaşabilirsiniz.

Meslek yaşantınızda sert çıkışlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınıza hakim olamamak yüzünden arkadaşlarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bugün kişisel isteklerinizi gerçekleştirme konusunda ısrarlı olabileceğiniz görülüyor.

Maddi konulara verdiğiniz önemi artabilir. Yatırımlarınız ve girişimlerinizde doğru hedefleri belirleyin. Parasal konular ve başkaları ile paylaştığınız maddi değerler söz konusu olduğunda ani tepkiler gösterebilir, değişen koşullara uymakta zorlanabilirsiniz.

Bugün sağlık konularına önem vermeniz gereken bir gün . Bazı ufak sağlık problemleri canınızı sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrenizin isteklerine öncelik tanıyabilirsiniz. Ziyaretlerin ve davetlerin gündemde olabileceği bugün, sosyal ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir. Arkadaş çevresinde oluşabilecek beğenilere açık olduğunuz bir gündesiniz. Sağlığınıza gereken önemi göstermeniz gerekiyor. Aşırı çalışma ve yorgunluklarının bedeniniz üzerindeki etkilerini bertaraf etmek için gerekli önlemleri almaya çalışmalısınız.

7 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 7 Ağustos saat:02:27-9 Eylül saat:12:25 tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, görüşleri, dili, inancı bizden farklı olsa da, nezaket ve uzlaşıya açık bir bakış açısıyla ilişki kurduğumuz zaman dilimidir. Bu bakış açısı sizin gibi hümanist özellikte olan burç mensupları için daima kolay olmuştur. İşte bu dönemde, hem kültürel hem özel anlamda yakınlaşmalar meydana gelir. Yeni insanlarla tanışmak, onlarla paylaşımda bulunmak, birbirimizi tanımak hoşumuza gider ve bizi mutlu eder. Bazen karşımıza çıkan kişi özel bir yakınlaşmanın işaretçisi olurken bazen de sürpriz bir aşkın kahramanıdır. Ancak şunu da unutmayalım. Mars, 13 Ağustos tarihine kadar burcunuzda gerileyecek. Benim tavsiyem, yenilik anlamındaki her şeyin gözden geçirilmesinde fayda var.

7 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. Bugün iletişim yönünü hangi noktada kullanabileceğinden gayet eminsin. Güçlü ilişkiler kurmanın tam zamanı. Çalışma ortamındaki çatışmaların önüne geçemiyor oluşun, radikal kararlar almana neden olabilir. Aşk hayatında bazı sorunlar yaşıyorsan bugün birtakım yüzleşmeler gerçekleşebilir. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, geçmişteki ilişkin hatıranda canlanabilir. Onunla yeniden bir araya gelmek isteyebilirsin. Ancak hayatında birinin olabileceğini bilerek hareket etmende fayda var. Aile ilişkilerinde seni yoran tüm eski meseleler bir daha açılmamak üzere kapanabilir. Var olan düzenindeki değişiklikler seni farklı çevrelere sokacak.

7 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ve özgün fikirler üretmek adına gayet açık ve bir o kadar da ilham verici bir gündesiniz. Düşündüğünüz bir proje ile ilgili beklenmedik olasılıkları bugün daha iyi keşfedebilir ve yaptığınız işte alkış toplayabilirsiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Hayallerinize yaklaşacağınız zamanlar içerisindesiniz. Şans sizden yana olacaktır. Beklediğiniz haberleri hızlı bir şekilde alabilir ve hayatınıza geçirmeniz mümkün olur. Kendinizi daha fazla göstermek isteyeceğiniz çevrelerde olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmeniz olasıdır.

7 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizi çevrenizle paylaşırken geleneklerinizi unutmamalısınız. Yapacağınız ufak bir hata dost kaybına neden olacak. Bugün karmaşık ortamlar hazırlamaya meraklısınız ama öncelikle partnerinizi gönlünü almanız gerekiyor. Onu çok kırmışsınız.

7 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerde, evlilik, arkadaşlık ilişkilerinde oldukça cömert, iyimser yaklaşımlar içinde olabilirsiniz. Kendinize ve şansınıza fazlaca güvenebilirsiniz. Ancak objektif ve gerçekçi yönlerinizi koruduğunuza emin olmalısınız.

7 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat etmeyi, gezmeyi ve değişik kültürler içinde olmayı seveceksiniz. Sizi daha az tanıyan insanlarla yapacağınız işler önem kazanıyor. Bugün ve sonrasında üniversite eğitiminiz için yurtdışında okumayı düşünüyorsanız, okulunuzu görmek veya seçim yapmak üzere yurtdışına gidebilirsiniz. Seyahatleriniz sizi geliştirecek ve güzel ilişkiler kuracaksınız.

7 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren ilişkiler, iletişim, uyum ve ahengi temsil eden Venüs, 10 Eylül'e kadar Terazi burcuna geçiş yapıyor.Yurt dışı konuları hayatınıza giriyor. Hukuk meselelerde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tanıtım, pazarlama faaliyetleri ön plana çıkar. Akademik konular yoğun olarak gündeme gelir.

7 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

7 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 39' 25" R
Ay
Boğa
12° 22' 12" R
Merkür
Koç
21° 34' 49"
Venüs
Boğa
10° 11' 14"
Mars
Koç
05° 27' 48"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 19"
Satürn
Balık
17° 12' 06"
Uranüs
Boğa
22° 46' 35"
Neptün
Balık
29° 07' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 18"
Lilith
Başak
24° 09' 54"
True Node
Koç
15° 22' 17"
Son Güncelleme : 07/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>