Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda çok mutlusunuz. Sevgiliniz size birçok konuda destek olmakta. İlişkinizden aldığınız haz size günlük sorunlarınızı bir nebze olsun unutturuyor. Sevgilinize büyük ihtiyaç duyuyorsunuz.

İş yaşantınızda kritik günler geçiriyorsunuz. Özellikle çalışmalarınızın maddi karşılığını alamamanız ya da geç almanız sizi çok olumsuz etkiliyor. Son günlerde motivasyonunuz çok düşük.

Parasal konularda çok zor durumdasınız. Yatırımlarınızdan beklediğiniz geliri elde edemediğiniz gibi işinizden de almanız gereken parayı alamıyorsunuz. Bu yüzden bugünlerde çok sıkıntılısınız.

Bugünlerde harcamalarınızda ve yatırım kararlarınızda dikkatli olmalısınız. Aksi takdirde çok zor durumlara düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sabırlı ve sakin bir yaratılışınız var. Fakat zaman zaman sinirli ve sabırsız olabiliyorsunuz. Bugün özelliklemevzularında sabırsız ve sinirli olabilirsiniz. Bugün ailenizden bazı kimselerle görüşebilir onlardan bazı konularda yardım isteyebilirsiniz. Bugün genel olarak sıkıntılı ve düşünceli olabilirsiniz. İçinizdeki sıkıntıları dışarıya yansıtmamak için çaba sarf edecek fakat başarılı olamayacaksınız.

5 Ağustos 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 00:50 Ay-Jüpiter karşıtlığı, iş-ev arasındaki yaşamımızı gözden geçirmemizi sağlıyor. Hem kazanmak hem bölüşmek niyetindeyiz. Ancak sadece kendini düşünen kişilerle yola devam etmek niyetinde değiliz. Bizim de çıkarlarımız önemli diye düşüneceğiz. Saat 03:48 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda iyimserlik yaratıyor. Fakat bu kısa süreli olabilir. Önemli bir karar vermeden önce iyi düşünelim. Saat 09:58 Ay-Merkür görünümü, evimiz-ailemiz-partnerimiz-iş ortağımızla ilgili konular zihnimizi bir hayli kurcalıyor. Huzur arıyoruz ve güvenceden yanayız. Bunlar yoksa eğer, pek ılımlı düşünmeyiz. Saat 10:03 Ay-Pluto görünümü, kendinizi garanti altına alacak şekilde düşünmeyi, olur olmaz kişilere ve meselelere boş yere zaman ayırmamak gerektiğini vurguluyor. Bu konuda kendinizi gözden geçirmenizi sağlıyor. Evimiz ailemiz ve kişisel güvenliğimizle alakalı işleri yürürlüğe koyma, düzenleme anlamında destekleyicidir. Şartlar gözden geçirmeden hiçbir konuda karar vermeyiz. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

5 Ağustos 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hesap kitap işlerine odaklanıyorsun. Sadece kendinin değil etrafındaki kişilerinde harcamalarını yönlendirebilirsin. Her ne kadar duygularını dengelemekte zorlansan da, soğukkanlı ve dingin duruşundan ödün vermeyeceksin. Bugün aynı zamanda yaratıcı yönünü ortaya çıkaracağın bir gün olacak. Resim, tasarım gibi alanlara yönelebilirsin. Kişisel gelişimini destekleyecek ve streslerinden arınacağın bir kursa yazılabilirsin. Yeni bir ilişkiye başlamak üzereysen sabırlı ve sakin davranmalı, karşısındaki kişiye güven vermelisin. Ailede yaşça küçük bireylerinbulma ya da eğitimleriyle ilgili konular gündeme gelebilir.

5 Ağustos 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem özel hem de sosyal ilişkilerinizle ilgili bazı durumlar yaşamda yeni bir form kazanmanıza neden olabilir. Şu ana kadar görmüş olduğunuz ve yaşadıklarınız sayesinde artık eski kimliğinizi geride bırakıp yeni kimliğiniz ve düşüncelerinizle yol almak isteyeceksiniz.

5 Ağustos 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kafanızda bir süredir takılı kalan işleri toparlama imkanı bulabilirsiniz. Ancak ailevi konular ve hassasiyetler kimi zaman engeller çıkarabilir.

5 Ağustos 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENERJİNİZİN güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.

5 Ağustos 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gereksiz tartışmalara girebilir, şüpheci ve kararsız olabilirsiniz. Aile bireylerinin size olan ihtiyaçları yüzünden bunalabilirsiniz. Fakat, düşüncelerinizi düzenlemeli ve hemen karar vermemelisiniz.

5 Ağustos 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ailenizle bir araya gelmek için güzel fırsatlarınız olabilir. Evinizde olmak, yakın ve sıcak ilişkiler kurmak hoşunuza gidebilir. Yemek yapmaktan, yaptığınız yemekleri güzel ve şık bir şekilde sunmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Huzur ve konforu evinizde, yuvanızda yaşamak isteyebilirsiniz.

5 Ağustos 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jüpiter ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim kariyerinizde gizemli görünümünüzle dikkatleri üzerinize toplamanıza neden olur. Derin konulara eğilmek, yöneticilere bilgi dağarcığınızın genişliğini göstermek için oldukça fırsatlara açıksınız. Her ne kadar başarılı olsanız da iç sesiniz eksik kaldığınızı söyler, kafanızı takmayın.

5 Ağustos 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakında kendinizi zirvede bulacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın. Şu günlerde sevgilinizden size karşı daha tutkulu davranmasını bekleyeceksiniz. Yalnızsanız artık utangaçlığı bırakın. Biraz cesaret çok işinize yarayacak. Komşularınızla ilişkileriniz giderek daha sıcak bir hal alacak.

5 Ağustos 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 32' 10" R
Ay
Boğa
10° 32' 55" R
Merkür
Koç
21° 28' 25"
Venüs
Boğa
10° 01' 59"
Mars
Koç
05° 22' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 40' 33"
Satürn
Balık
17° 11' 30"
Uranüs
Boğa
22° 46' 09"
Neptün
Balık
29° 07' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 03' 54"
Lilith
Başak
24° 09' 04"
True Node
Koç
15° 22' 37"
Son Güncelleme : 07/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>