Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal ve cinsel yoğunluğunuz sizi sevdiğinizle daha yakın ilişkiler kurmaya yönlendirebilir. Sevgiliniz bu yakınlığa tam olarak hazır olmayabilir. Onu anlamaya ve buna göre davranmaya çalışın.

Bugün işinizle ilgili ufak tefek sorunlar gündeme gelecek. Sorunları büyütmeden, amiriniz olacak kişiyle tartışmadan olayları çözümleme yoluna gideceksiniz

Maddi olarak sıkışık bir dönemdesiniz. Ailenizden yardım almaya yüzünüz olmadığı için kendi başınıza bu sıkışıklıktan kurtulmaya çalışıyorsunuz. Dostlarınızdan yardım alabilirsiniz.

Bugün sözleriniz yanlış anlaşılabilir. Bu yüzden insanları kırabilirsiniz. Sözlerinizi seçerken dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli, yoğun ama aynı zamanda da yorucu bir gün geçireceksiniz. İkili ilişkilerde yaşadığınız bazı gerginlikler geri adım atmanıza neden olacak. Yine de bugün meydana gelen gelişmeler sizi memnun edecek. Kendinizi iyi ve moral açıdan yüksek hissedeceksiniz. Elinize toplu para geçecek. Harcamalarınızı kontrollü yapın yoksa ekonomik sıkıntı yaşabilirsiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:06 Güneş-Merkür kavuşumu, başta özel hayatınız, ilişkiniz olmak üzere, ailevi, eğitim, ticaret,gibi meselelerin tekrar ele alınması yönünde önem taşıyor. Merkür geri hareket sürecindeyiz. O nedenle, gözümüze hoş gelen veya zorlayan durumlara bilinçli ve geçmiş tecrübelerimiz yönünde bakmak gerekiyor. Bu bizi yanlış ve hatalı seçimde bulunmaktan koruyabilir. Saat 06:44 Ay-Jüpiter görünümü, sağlıklı yaşama önem vermenin, bu anlamda işlere yönelmenin ve insanlarla kurulacak güçlü iletişimin yararını işaret ediyor. İştahımız yükselebilir. Bu konuda dikkatli olmamızda fayda var. Eski dostlarınızı görmek, onlarla sohbet etmek moralinizi yükseltecektir. Saat 08:42 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda gerçekçi ve doğru karar vermenin önemini vurguluyor. Paranın öneminin farkında olmalıyız. Yarınlarımızı garanti altına alacak şekilde düşünmeliyiz. Bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yeteneklerinizi geliştirmeniz için size ilham veren bu görünümü yararlı buluyorum. Saat 14:21-10 Ağustos saat 07:18 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Çevrenizdeki insanlar hayata olumlu bakan kişilerse, kendinizi huzurlu hissedersiniz. Pozitif düşünen insanlarla olmak hoşunuza gider. Ailevi meseleler üzerinde hassasiyet gösterebilirsiniz. Hayatınızdaki tüm gerekli, gereksizleri ayırmak ve boşu boşuna zaman kaybetmek istemezsiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle sonundan itibaren boşlukta olacak. Duygusal yapın çabuk kırılmana neden oluyor, bu yüzden insanlarla ilişkilerini belli bir mesafede tutarak kendini savunacaksın. Bugün bu özelliğinin ön plana çıkacağı bir gün olacak senin için. Üretken ve çevrendekilere yardımcı tavrının sana olumlu geri dönüşleri olabilir. Telefon konuşmalarında yaşayabileceğin ufak tefek iletişim problemleri yaşasan da işe odaklanarak olumsuzlukları bertaraf edeceksin. Evliliğinde sorunları olan bir Kova burcuysan, aile büyüklerinin ya da yakın arkadaşlarının yapacağı konuşmalar daha olumlu adımlar atmanı sağlayacak. Akşam saatlerinde katılacağın davette, eski bir tanıdığınla karşılaşabilir eski günler hakkında sohbet edebilirsin.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gündelik yaşamanızı ilgilendiren konularda beklentileriniz istediğiniz doğrultuda gerçekleşmeyebilir. Özellikle sağlık ile ilgili konularda kendinize özen göstermeli ve sizi stres altına sokacak kişilerden uzak durmalısınız.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapmış olduğunuz işlerinizde meslektaşlarınızla rekabete girebilirsiniz. Hırslı ve bir şeyleri ispatlamak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Sosyal faaliyetlerinizde de aynı hırs ve çaba gündeminizde olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde yorulduğunuzu hissetmeniz olası. Dalgalı bir ruh hali içinde olmanız mümkün. Evinizde kendinizi huzurlu hissedersiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Emir... Bugün mantığınız ön planda. Yeni işler peşinde koşarak başarı sağlayacaksınız. Kârlı bir gün olacak sizin için.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başlayan Uranüs retrosu önümüzdeki üç aylık süreçte ev ve aile yaşamınızda sürpriz ve beklenmedik gelişmeleri hızlandırabilir. Ani bir ev değişikliği ya da taşınma durumu gündeminizi birden değiştirebilir. Hazırlıklı olmaya gayret etmelisiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklı işlerinizde veya özel hayatınızda konuşulması gerekenleri masaya yatırabilir, sıkıntılarınızı giderecek çözümler üretebilirsiniz. Yapıcı olduğunuz zaman karşınızad kimse duramaz, bunu siz de biliyorsunuz, yeter ki isteyin.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelecekle ilgili plan yapmak için yurt dışında yaşayan dostlarınızdan fikir almak size bugün iyi gelir.Değişik kültürlerden insanlarla bir araya gelir, yeni vizyonlara yelken açabilirsiniz. Aşk hayatınız bugün sizi hem zihnen hem kalben besler. İletişim araçlarından faydalanın. aşk

9 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 23' 17" R
Ay
Boğa
08° 19' 08" R
Merkür
Koç
21° 20' 40"
Venüs
Boğa
09° 50' 42"
Mars
Koç
05° 15' 00"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 23"
Satürn
Balık
17° 10' 47"
Uranüs
Boğa
22° 45' 37"
Neptün
Balık
29° 06' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 24"
Lilith
Başak
24° 08' 03"
True Node
Koç
15° 23' 00"
Son Güncelleme : 07/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>