Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz ilişkinizde biraz daha coşkulu olmanızı bekliyor. Siz de bu beklentiden duyduğunuz şaşkınlığın içindesiniz. İki akşamda bir beraberliğinizi masaya yatırmaktan ilişkiniz adına kaygı duyuyorsunuz. Bu akşam ikiniz de daha sağduyulu olmaya gayret göstereceksiniz.

Yakın geçmişteyaşamınızdaki bir başarısızlığınız, piyasanızı azalttı. Birçok öneriniz soğuk karşılanıyor. Hatalardan, başarısızlıklardan bir güven kaybına uğramadan çıkabilmeyi iyi beceriyorsunuz.

Bazı durumlarda parayı sokağa atıyor, bazı durumlarda da ona tapıyorsunuz. Bugünlerde parayla ilgili bir sorununuz yok. Harcamalarınızdaki savurganlığı biraz azaltmak zorunda kalacaksınız.

Bir sır saklıyorsunuz. Bunun soylu bir davranış olduğunu düşünüyorsunuz, ama böylece bir suça ortak olduğunuzu göremiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde sizi üzüp kafanızı meşgul eden bir şeyler var. Kafanızdaki bu sorun başka birinin devreye girmesiyle daha da derinleşecek. İnsanlara yetersiz, basiretsiz damgasını kolay yakıştırıyor, bu yüzden ilişkilerinizde sorunlar yaşıyorsunuz. Bugünlerde ki bir gelişme sosyal yaşamınızda biraz daha dikkatli davranmanıza neden olacak.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 03:54-22:30 arasındaki Ay-Boşluk etkisi ilişkinizle ilgili konularda çok daha dikkatli hareket etmenizi gerektirir. Yanlış anlaşılmalar veyahut bir takım terslikler yaşanması mümkündür. Boşluk süresince yapılması gereken, ayrıldığınız noktalar olsa dahi, keskin konuşmalardan, kararlardan, inatlaşmalardan kaçınmanızdır. Partneriniz, ilişkinizle alakalı hayal kırıklığı yaşadığını ima edebilir veya fikirlerini dayatabilir. Oysaki her ikinizin de, meseleleri büyütmemesinde fayda vardır. Saat 22:30 sonrası İkizler burcunda ilerleyen Ay, iki gün boyunca hem sosyal anlamda geçirmenizde hem de işlerinizi yolunu koymanızda yardımcıdır. İletişim ön plandadır. Başkalarıyla fikirlerimizi paylaşabiliriz. Aşk hayatımızla ilgili konularda, bir hayli hevesli, coşkulu ve çocuksu yanlarımızla ilgi uyandırırız. Hayatın problemli taraflarını geride bırakmak, güzelliklerini yaşamak, aktif olmak isteriz. Ne kimsenin bizi sıkmasına izin veririz. Ne de biz bir şeyleri kafamıza takmaktan yanayızdır. Bu saatlerde elimizde telefon veya bilgisayarla iletişimde bulunuruz. Yeni hafta boyunca her arzunuzun gerçekleşmesi dileğimle,

11 Eylül 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcı yönünü ortaya çıkaran ortamlar seni besliyor. Yaptıklarından pişman olmaman gerektiğini anlayacaksın.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz ve ailenizle ilgili konular hayatınız üzerinde baskı oluşturabilecek noktaya gelebilir. Sosyal çevrenizin yargılamalarından kötü etkilenmemelisiniz.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Emlak konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizde en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Eviniz için harcama yapabilirsiniz. Geçmişte kalan konular gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabilirsiniz.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herhangi bir negatif durum yok. Ancak düşünceleriniz çok fazla olumsuz. Taşkınlık ve kaçamak yapmanız halinde suçüstü yakalanabilirsiniz. Kendinizi kontrol altına almayı bilmelisiniz.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca patronlarınız, aile büyükleriniz ve kurumlarla ilgili problemlere açık bir enerjiden geçerken, toplum içinde kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen göstermelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmek, ev ve aile ortamına zaman ayırmak için ideal bir zamandasınız.

11 Eylül 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konular ve işler bu hafta başı önem kazanabilir. Dış ortamlarda insanların ilgisi sizin üzerinizde olacak. Özellikle karşı cinsin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Keyfiniz bu hafta artıyor.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgiyle davranacak, olaylara olumlu açıdan bakacaksınız. Parasal konularda sakin ve kararlı davranmayı başarabilirsiniz. İlginç durumlarla karşılaşmanız mümkün. Bu durum sizi heyecanlandıracak ve yeni planlar yapacaksınız.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz . Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Şu sıralaryerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz. O yüzden biraz yalnız çalışmaya gayret edin.

11 Eylül 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>