Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiye iki değişik yerden bakmanız, farklı duygusallıklara neden olabiliyor. Size ayak uyduramayışını zaman zaman sorun ederken, farklı koşullar içinde olduğunuzu da görmelisiniz.

Herkesin gönüllü olduğu bir konudaki çekimserliğiniz bugünlerde ilgi çekiyor, dikkat edin. İş ilişkilerinizde halledilmesini bugünden yarına erteleyemeyeceğiniz bazı problemler var.

Dostlar arasındaki para alışverişlerinizde, sıkıntılı ilişkilerden bugünlerde uzak durmanızda yarar var. Ailenize ait bir mülkün satışı gündeme gelebilir. Ama siz bu konuda pek meraklı ve istekli görünmemeyi tercih edeceksiniz.

Vurdumduymazlık yapmamanız gereken bir dönem. Sizinle ilgili birtakım görüşlere ilgili davranmanız, belli konularda önünüzü açacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün belli endişelerle gizlilik içinde yapmayı uygun göreceğiniz çok özel bir görüşme söz konusu. Bu gizlilik, bazı meraklardan korunmanın dışında da niyetler taşıyor gibi. Çevrenizdekilerden çok şey bekliyorsunuz ve bunlar karşılanmadığı zaman da üzülüyorsunuz. İnsanların verdikleriyle de yetinmeyi bilmek sizi daha mutlu edebilir.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 08:15 Ay-Jüpiter karşıtlığı, iş-ev arasındaki yaşamımızı gözden geçirmemizi sağlıyor. Hem kazanmak hem bölüşmek niyetindeyiz. Ancak sadece kendini düşünen kişilerle yola devam etmek niyetinde değiliz. Bizim de çıkarlarımız önemli diye düşüneceğiz. Saat 11:23 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda iyimserlik yaratıyor. Fakat bu kısa süreli olabilir. Önemli bir karar vermeden önce iyi düşünelim. Saat 18:31 Ay-Pluto görünümü, kendinizi garanti altına alacak şekilde düşünmeyi, olur olmaz kişilere ve meselelere boş yere zaman ayırmamak gerektiğini vurguluyor. Bu konuda kendinizi gözden geçirmenizi sağlıyor. Evimiz ailemiz ve kişisel güvenliğimizle alakalı işleri yürürlüğe koyma, düzenleme anlamında destekleyicidir. Şartlar gözden geçirmeden hiçbir konuda karar vermeyiz. Yeni haftanın sizlere başarı, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

11 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdealist birisin ve bugünlerde isteklerinden daha çok bahsediyorsun. Bu, kendine olan inancından kaynaklanıyor.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız bir takım sorunlar yeniden ailenizle aranızda anlaşmazlık çıkmasına neden olabilir. Ancak tekrar böyle bir durumu yaşadığınızda üçüncü şahısların konuşmaları yüzünden bazı sorunlar çıkabileceği ihtimalini de göz ardı etmeyin. Ailenizin sizden beklentileri ve sizin istedikleriniz arasında çelişkiye düşebileceğiniz duygu durumları arasında kalabilirsiniz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenize ait mülklere dair konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili bazı değişiklikler, tadilatlar olası. Masraf gerektiren kalemler harcamalarınızın artmasına sebep olur. Bu konuda temkinli davranmak sizin yararınıza olacaktır. Yakın çevrenizde sergilediğiniz davranışlar sert ve tutucu olabilir. Esnek olmanız gerekir.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat çekmek bugün sizler için çok önemli. Eski partnerinizi ancak böyle kıskandıracağınızı düşündürüyorsunuz. Herkes kendi yolunda zaten. Hayallere kapılmamalısınız.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Boğa burcunda ilerlerken ev ve aile konuları ön plana çıkıyor. Yemekler yapabilir, evinizde davetler verebilirsiniz. Duygularınızı ailenizle daha yakın şekilde paylaşabilirsiniz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki insanlardan destek almak isteyebilirsiniz. Kafanızda işle ilgili bir sürü plan var ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ne istediğinizi bilecek ve kararlı davranacaksınız. Sosyal ve kültürel faaliyetleriniz hareketlenecek. Sevdiğinizle birlikte toplantılara katılabilirsiniz. Zaman zaman tedirgin ve endişeli bir tavır içine girmeniz mümkün.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

11 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 36" R
Ay
Oğlak
14° 23' 31"
Merkür
Koç
16° 36' 53"
Venüs
Boğa
00° 00' 27"
Mars
Balık
29° 06' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 10"
Satürn
Balık
16° 30' 15"
Uranüs
Boğa
22° 18' 04"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 48"
Lilith
Başak
23° 14' 54"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>