Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni kurduğunuz arkadaşlık, yeni kıskançlıkların nedeni olabilir. Bazı yakınlaşmaların kıskançlığı ne kadar hakkedeceği konusunda, bir fikir sahibi gibi görünmüyorsunuz.

Çok yakın bir zamanda sizi mutlu edecek birgörüşmeniz olabilir. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak.

Uzun zamandır beklemede olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili haber alacaksınız. Bu durumu iyi değerlendirmeniz gerekecek. Sakıncalı bulduğunuz bir para ilişkisi var, bu ilişkiye girmek istemeyeceksiniz.

Zor bir tercihle karşı karşıya kalabilirsiniz. Tercihinizi ikinciden yana kullanmanızın yararlı olacağı bir ikilem bu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinizde önümüzdeki günlerde neşeli olaylar görünüyor. Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, yakınlarınızın da itelemeleriyle bugünlerde işleme koyacaksınız. Bir görüşme isteği alabilirsiniz. Çok istekli gitmeyeceksiniz, ama ummayacağınız gelişmeler bu görüşmeyi çok cazip hale getirecek.

8 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:25 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Yolculuklar, görüşmeler, alışveriş, egzersiz yapmak, aktif olmak arzumuz yoğun olacak. Enerjimiz yükseliyor. Her konuda kendimizi öne alacağız. Saat 13:55 Ay-Mars görünümü, fikirlerinizi kendinize güvenerek ortaya koymanızı ve kişisel anlamda özgürce hareket etmenizi sağlayıcıdır. Ayrıca organizasyon, faaliyet, aktiviteler, bir çok insanla bir araya gelmek, bildiklerinizi paylaşmak, start vermek gibi konularda sizi destekleyicidir. Saat 13:57 Ay-Satürn görünümü, fikirlerinizi özgürce ortaya koyma arzunuzu işaret ediyor. Ancak uymanız gereken şartlar, kurallar vardır. Böylesi bir engellenme canınızı sıkabilir. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, açık ve net bir şekilde fikrimizi söylemenin işaretçisidir. Hangi konuda olursa olsun kişisel gelişimimize katkıda bulunmayan kişi ve durumlardan uzak dururuz. Bu görünüm etkisinde ilişkimiz hakkında ilerisi adına doğru bir karar verebiliriz. Bereketli bir gün geçirmeniz dileğimle,

8 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geniş çevren sayesinde kariyerinle ilgili yeni bir gelişme yaşayabilirsin. Bu gelişmeyle kazancın yükselecek.

8 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süredir yaşamış olduğunuz aile içi zıtlaşmalar ve fikir ayrılıklarına bugün son noktayı koymak adına uzlaşmacı konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Fakat yine de bazı kimseler tarafından sözlerinizin yanlış anlaşılıyor olması sizleri bu noktada tekrar eski düşüncelere sevk edebilir. Yakın çevrenizle aktif olmanız gereken iletişimler önem kazanıyor.

8 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İleriye yönelik hedeflerinizde yenilikçi bir bakış açısı, özgür ve aynı zamanda akılcı planlar içerisindesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için heves duyacağınız koşullar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Bireyselliğiniz sizin için her şeyden önce gelecektir. Arkadaşlarınızla daha hareketli bir gün yaşayabilirsiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sözlerinizle özgüveninizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Kendinizi çok güzel ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Sevgilinizle entelektüel konuşmalar yapabilirsiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı işlerinizi kolay koordine edecek ve kalbinizle düşünceleriniz arasında köprü kuracaksınız. Evinize ve ailenize yapacaklarınız hayatınızın merkezinde olacak.

8 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat ediyor. Kardeş ve yakın akrabalarla aranızda aniden anlaşmazlık çıkabilir. Komşularınızla iyi geçinmeye çalışın. Hayat paylaştıkça güzel. Negatif konular ruhunuzu sıkar. Yolda tesadüfen tanıştığınız insanlarla kalıcı dostluk kurabilirsiniz. Araba yolculuklarında kazalara açık bir gün dikkatli olmakta fayda var.

8 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

8 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 35" R
Ay
Oğlak
13° 55' 37"
Merkür
Koç
16° 36' 13"
Venüs
Koç
29° 57' 53"
Mars
Balık
29° 04' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 41"
Satürn
Balık
16° 30' 04"
Uranüs
Boğa
22° 17' 57"
Neptün
Balık
28° 52' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 41"
Lilith
Başak
23° 14' 40"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>