Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aydınlanmasını istediğiniz konunun bir süre daha gizliliğe ihtiyacı var. Belli ki, sevgiliniz konuyu henüz sizinle paylaşmaya hazır değil. Bir süre onu zorlamamanız gerekiyor. O hazır olduğunda her şeyi anlatacak.

Son derece yaratıcı bir devreden geçiyorsunuz. Yaratıcılığınızı yeterince geliştirebileceğiniz ilişiklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Yeni arayışların size kazandıracağını hissediyorsunuz. Bu hissiniz sizi yanıltmayacak.

Bugünlerde bazı ihtiyaçlarınızı ertelemeli, tahriklere gelmemelisiniz. Düşündüğünüz büyük harcamaya girmeden önce ayrıntılı bir hesap çıkarmanız gerekiyor.

Bazen mirasyedi gibi davranıyorsunuz. Bazı olanaklarınıza yeterince önem verdiğinizi göstermeniz iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruh haliniz çok iyi, son derece neşelisiniz. çevrenizde bu neşenizi paylaştığınız pek çok yakınınız var. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bu özelliğiniz, dostluğunuzdan çıkarcı biçimde yararlanılmasına neden oluyor. Bugün ya da yarın kalabalık bir grup içinde olabilirsiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cumartesi gününün ilk etkili görünümü, saat 10:29 Ay-Güneş arasında oluşuyor. Sizin için neyin doğru veya yanlış olduğunu tespit etmeniz, ona göre karar vermeniz kolaylaşır. Saat 14:42 Ay-Pluto görünümü, içinizde var olan ancak bir türlü cesaret edemediğiniz işlerde size kuvvet verir. Ayrıca, işlerinizi başarılı bir şekilde ortaya koyabilmeniz için mücadelenizde yardımcıdır. Saat 19:03 Ay-Merkür görünümü, çevrenizle olan konuşmaların, yazışmaların işaretçisidir. Sizden farklı yönde düşünen kişilerin canınızı sıkmasına izin vermezsiniz. Düşüncelerinizi güvenle dışa yansıtırsınız. Saat 22:37-10 Haziran saat 07:04 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu zaman diliminde, dışa karşı her ne kadar güçlü gibi dursak da, kimsenin bilmediği ancak bizi rahatsız eden meseleler nedeniyle hassas düşünürüz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne geç bir saatte uyanarak, kendini tüm haftanın yorgunluğundan arınmış gibi hissedeceksin.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda yürütülen ya da gizli bir oluşum yüzünden kadınlarla olan iletişimleriniz zarar görebilir. Bir kişiden fazlasıyla şüphelenebilir ve bu kişinin davranışlarını yakın takibe almak isteyebilirsiniz. Güvendiğiniz dostlarınızla bir araya gelip aklınızdaki şüpheleri masaya yatırmak isteyeceğiniz bir gün olabilir.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün konuşmalar, görüşmeler ve daha fazla ziyaret gündeme gelebilir. Düşüncelerinizde pozitif olmaya gayret etmelisiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç aklınıza gelmeyecek bir konuda şaşkınlık yaşayacağınız güzel haberler alacaksınız. Bu haberden sonra geleceğinizle ilgili yeni planlar yapmaya başlayın. Bu arada bir yakınınıza çokça vakit ayırmanız gerekebilir. İlginizi ondan esirgemeyin. Hayatınızda çıkarmanız gereken insanlar varken bunu yapmaya cesaret edemiyorsunuz sanki.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kısa yolculuklar, gezilerle hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Kardeşleriniz, yakın akrabalarınızla veya komşularınızla bir araya gelebilirsiniz. Aceleci ve telaşlı davranmaktan, fazla hızdan kaçınmalısınız.

9 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı işlerinizi kolay koordine edecek, kalbinizle düşünceleriniz arasında köprü kuracaksınız. Aileniz için yapacaklarınız öğleden sonra daha önemli olmaya başlayacak.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Kardeş ve yakın akrabalarınızla bir aile meselesi hakkında konuşarak ani kararlar alabilirsiniz. Arabanızı tamire götürmek için iyi bir gün. Diğer yandan fikirlerinizi kaleme almak size iyi gelecektir.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız

9 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 35" R
Ay
Oğlak
13° 55' 37"
Merkür
Koç
16° 36' 13"
Venüs
Koç
29° 57' 53"
Mars
Balık
29° 04' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 41"
Satürn
Balık
16° 30' 04"
Uranüs
Boğa
22° 17' 57"
Neptün
Balık
28° 52' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 41"
Lilith
Başak
23° 14' 40"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>