Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir biriktirdiği pek çok şey var gibi. Suskunluğunu bugün bozabilir ve sizinle ilgili düşüncelerini söyleyebilir. Konuşmaya hazırlıklı gitmelisiniz, duyduklarınızdan hoşlanmayabilirsiniz.

Ekip olarak biraz fazla yorulacaksınız, ama bu eforun size getirileri tatminkar olduğu için aldırmayacaksınız. Bugün yine iyi gelişmeler var. İş potansiyelinizin artması,yerindeki ilişkileri de olumlu etkiliyor.

Ertelemek zorunda kaldığınız özel harcamalarınız için ufukta görünen yeni umutlar var. Son günlerde artan kaygılarınıza karşın, kısa vadede maddi bir problem gözükmüyor.

Bir konuya dikkatinizi verdiğinizde aynı önemdeki başka bir konuyla bağlantıyı koparmamalısınız. Hayatın her alanıyla aynı iletişimi kurmanız yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gece, içinde tanımadığınız insanların da olduğu bir arkadaş gurubunuzun davetlisi olabilirsiniz. Hareketli bir geceye hazırlanın. Basit görüp üzerinde gereğince durmadığınız bir konu, bugünden başlayarak birkaç gün beyninizi meşgul edecek. Bazı davranışlarınız duygusallığınızı ele veriyor. Kendinizi katı gösterme niyetinizde başarı sağlayamıyorsunuz.

5 Haziran 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 13:53 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Boşluk süresini, kendiniz adına gerekli olan her şeyi yeniden gözden geçirmeniz anlamında bir mola gibi düşünmekte yarar var. Bu çok işinize yarayabilir. Aksaklıkları veya gözden kaçanları rahatlıkla tespit edebilirsiniz. Yeter ki görmek isteyin. İnanın sizi rahatlatacak birçok detayın farkına varabilirsiniz. Saat 13:53 Ay-Balık burcu geçişi, huzur ve güven veriyor. Sakinleştiriyor. Kendinizi, sırlarınızı, duygularınızı önemsiyorsunuz. Hayatın sınırlar içinde yaşanmasından hoşlanmazsınız. Hayat size göre anlamlı bir bütündür. Her rengiyle güzel. Saat 15:57 Ay-Uranüs görünümü, karar vermeden önce etraflıca düşünmenin önemini vurguluyor. Özellikle maddi konularda. Güvenceli olup olmadığına bakalım. Yarar-zarar hesabımızı iyi yapalım. Evinizde bazı değişimler yapmayı veya taşınmayı düşünebilirsiniz. Bunları gözden geçirelim. Gün, güzellikleriyle bizleri mutlu etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

5 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişime ya da pazarlamaya yönelikteklifi alabilirsin. Her ihtimali göz önünde bulundurmalısın.

5 Haziran 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşamınızdaki bazı durumlar için canınız sıkılabilir ve özellikle bir ortaklık yürüten kovalar için planlar hiç umulmadık şekilde ilerleyebilir. Ancak bu yaşadığınız olay eskiye dair yürüttüğünüz projede detayları tam olarak incelememenizden kaynaklanan bir durumun göstergesi olabilir. Karşınıza çıkan ani bir ödeme planı maddi dengenizi sarsabilir.

5 Haziran 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar ve niyetler konularında hareketlilik içindesiniz. Pek çok konuda güven arayışı içinde olmanız muhtemel. Atacağınız adımların kendi inisiyatifinizde olmasına özen göstereceksiniz. Şahsi konulara ve parasal işlere zaman ayırabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle olmaktan keyif alabilirsiniz. Duygusal alanda destek bulmanız zor olmayacak.

5 Haziran 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay bugün de burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken görünümüzde veya duruşunuzda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Saçlarınızı yaptırbilir, güzel giysiler alabilirsiniz. Yeni ve farklı tarzlar deneyebilirsiniz. Bu konuda arkadaşlarınız size destek olabilir.

5 Haziran 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir beklediğin iletişime ya da pazarlamaya yönelikteklifi önüne çıkabilir. Her türlü ihtimali göz önünde bulunduracağın bugün karşına çıkacak olan fırsatlara temkinli yaklaşmayı tercih edip, her ne kadar beklediğin haberi alsan da acele etmek istemeyebilirsin. Sorunlarınla kimseyi meşgul etmeden bazı kararları tek başına almaya çalıştığın için etrafındakilerin takdirini toplayacaksın. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişi akşam yemeğine davet edebilir. Çocukları olan bir Kova burcuysan, yurtdışı ve bazı sertifika programlarıyla ilgili konular üzerine araştırmalar yapabilirsin. Kilolarından memnun değilsen, diyete başlamak için bir tarih belirleyebilirsin.

5 Haziran 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Keyfinize yönelik hareket etmek isterken başka konularla uğraşmak sizi yoruyor. Öğleden sonra parasal işlerinizin üzerine düşmeli ve aile hayatınıza gereken özeni göstermelisiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün para konusunda kandırılabilirsiniz. Krediye başvurmayın. Borç alıp vermeyin. Hesap hataları sonradan canınızı sıkar. Dijital ortamlarda özel bilginizi paylaşmayın. Ortaklıklarla ilgili kontrat, sözleşme imzalamak için iyi bir gün sayılmaz. Spiritüel çalışmalara katılmak ise harika olacaktır.

5 Haziran 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

5 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 34' 49" R
Ay
Başak
00° 38' 32"
Merkür
Boğa
00° 17' 56"
Venüs
Boğa
20° 16' 54"
Mars
Koç
11° 44' 13"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 20"
Satürn
Balık
17° 48' 48"
Uranüs
Boğa
23° 15' 10"
Neptün
Balık
29° 20' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 15"
Lilith
Başak
25° 04' 28"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>