Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kıskançlık sorununda, kıskançlık duyan tarafın tek sorumlu görülemeyeceğini kabul etmeniz gerekiyor. İlişkinizde daha sağduyulu davranışlara yönelmelisiniz

Düzensiz çalışma sizi bunaltıyor. İş hayatınızda bu konuda problem olan kişilerle yeniden konuşma niyetiniz bu kez sonuçlar verebilir. Sert görünme çabanızla, içinizdeki yumuşaklığı saklayamıyorsunuz.

Pay sahibi olduğunuz bir satış işinde yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Bugünlerde bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi. Para konularında vefalı dostluklar içindesiniz.

Özellikle bazı tartışmaların inatçı, agresif unsuru olarak tanınıyorsunuz. Bazı duygusal, sert çıkışlarınıza artık kanıksanmış gibi tepki verilmesi, sizi bu konuda daha ciddi önlemler almaya yöneltmeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdan genel olarak memnunsunuz. Küçük sorunlar ise sizi fazla etkilemiyor. Bugün yapmak istediklerinizi gerçekleştirmeniz için uygun fırsatlarınız var. Size çok yakın biriyle ortak birsöz konusu. Ama bu ortaklığı hiç istemiyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde mutlu kalabalıklar arasında birtakım görüşmeler ve bu görüşmelerden çıkacak önemli kararlarınız olacak.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 11 Mayıs saat 00:42 Akrep burcunda oluşacak Dolunay,hayatınız, ilişkiniz, finansal konular ve projeler üzerinde odaklanma ve bu meseleleri yakından takip etmenizde etkilidir. İş-ev arasındaki dengenin sağlıklı bir şekilde düzenlenmesi şarttır. Sizin öncelikle görevinizin, üzerinize düşenlerin,ortamındaki ilişkilerinizin farkında olmanız ve bunları düzenlemeniz gerekiyor. Tabii ki, dışarısı kolay değil, iş, güç, insanlarla uğraşmak, onlara bir şeyleri ifade etmek zordur. Bizler de doğal olarak evimizde huzur ararız, orayı güvenli buluruz. Fakat bu bir çözüm müdür? Dolunayın yöneticisi Mars-ikizler burcunda ilerliyor. Aşk hayatımızda bir canlanma, gönlümüze hoş gelen aktivitelere yönelme hali etkili oluyor. Biz de işin stresinden, yorgunluğundan ziyade dışarıya yöneliyoruz. Farklı bir şeyler yapmak isteyebiliriz. Ancak ben,ve ilişkilerde biraz daha dikkatli düşünmenizden yanayım. Özellikle zevke düşkünlük, fazla para harcamanıza yol açabilir. Hesabınızı şaşırmayınız. Karşınıza iyi bir proje, yeteneğinize uygun birveya bir fırsat çıkarsa, getirisi yüksek bile olsa, her yönüyle bakmanızı yararlı buluyorum. Berat Kandilimizin olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

11 Mayıs 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşırı detaycı ve mükemmeliyetçiliğinle karşına çıkan hiçbir işi beğenmeyerek,arkadaşlarının canını biraz sıkabilirsin.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabır ve güç gerektiren önemliprojeleri hayatınızın gündemini oluşturabilir. Kulağınıza çalınan her haber doğruluk payı taşımayabilir.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda gelişmeler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için farkındalığınızı arttırmalısınız. Otorite figürlerinden destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki değişiklikler sizi karar almaya itebilir. Mücadele ettiğiniz konular sizi yorabilir. Eğitimle ilgili işlerinizi tamamlama fırsatı bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde tatil planları yapabilirsiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kime güven duyacağınızı şaşırmış durumdasınız. Uzun zamandır insanlarla aranızda iletişim kopukluğu var. Aranmak istemeniz doğal çünkü arayan taraf hep siz oluyorsunuz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca patronlarınız, aile büyükleriniz ve kurumlarla ilgili problemlere açık bir enerjiden geçerken, toplum içinde kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen göstermelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmek, ev ve aile ortamına zaman ayırmak için ideal bir zamandasınız.

11 Mayıs 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde beklenmedik duygusal konular oluşabilir. Satış, reklam, pazarlama ve tanıtımla ilgili konularda çok güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Meslek alanınız, kariyeriniz veortamınızdaki kişi ve konularla ilgili daha önce farkında olmadığınız gerçeklerin bilincine erişebilirsiniz. Daha önce fark etmediğiniz sezgisel bazıyöntemleri hakkında farkındalıklar edinebilirsiniz. Annenizle ilgili bir sır önünüze gelebilir ve böyle bir sırra ne kadar sadık kalabileceğiniz sorgulanabilir. Bir süre önce başlatmış olduğunuz projede ara değerlendirmeye tabi tutulabilirsiniz. Mesleki bir konuda sona erişmiş olabilirsiniz. Çalıştığınız kurum ile birlikteliğinizi sorgulayacak duruma erişebilirsiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin.

11 Mayıs 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>