Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki iniş çıkışlardan her ne kadar rahatsızlık duysanız da bunun ilişkinizi ayakta tutan asıl sebep olduğunun farkındasınız.

İş çevrenizde başarılarınızı kıskanan insanlardan çok sıkıldınız ve bunlardan kurtulmak için başvurduğunuz girişimler yakında olumlu sonuçlar getirecek.

Parayı çok sevmenize rağmen tutumlu olmayı biliyorsunuz ve harcamalarınızı kısıtladınız. Önümüzdeki günlerde alış verişe çıkmak isteyebilirsiniz.

Bugün çevrenizdeki kötü niyetli insanlara karşı daha dikkatli olmalısınız. Çok güvendiğiniz bir insan sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün olumsuz düşüncelerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışacak ve bunu kısmen başaracaksınız. Heyecan verici bir aktiviteye bir kaç arkadaşınızla katılacaksınız ve güzel zaman geçireceksiniz. Yorucu ve hafif stresli bir gün olabilir. Dışarı çıkıyorsanız yanınıza ağrı kesici almayı ihmal etmeyin.

12 Ağustos 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:28 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, karşı cins üzerinde etkili olmanızı sağlar. Bu sadece kendi isteklerinizi kabul ettirmek değil, ortaklaşa bir karar vermek, birlikte hareket etmek anlamına gelir. Yeni birisiyle tanışabilir veya problemli ilişkinizde sorunları halledersiniz. Yaklaşımınız, zarafetiniz ve çekiciliğiniz, etrafınızdaki insanların size yönelmesini sağlar. Sabah yaşanan tatsızlıklar bu saatte sona erer. Saat 07:59 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında, size yakın olan kişiler endişeli olduğunuzu düşünürler. Eşiniz veya ortaklarınızla bazı belirsiz kalan noktaları aydınlığa kavuşturmak isteyebilirsiniz. Saat 11:05 Ay-Uranüs görünümü mali konuların titizlikle gözden geçirilmesini sağlıyor. Bizim arzumuz iyi yaşamak ve geleceğimizi garanti etmek. Gelir geçer değil, kalıcı olandan yanayız. Saat 11:52 Ay-Satürn görünümü, ufak bir zorlukta çabuk pes etmeye neden olabilir. Bu enerji ciddiyeti ve her şeyi iyi analiz etmeyi gerektirir. Bu yorucudur. Elimizden geldiği kadarını yapalım. İşlerimizi biraz daha dikkatli yapalım. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Entelektüel kimliğini öne çıkartmak istemen ailen tarafından destekleniyor. Kendine uygun bir eğitim program bulmak için kolları sıvıyor ve gerekli yerlere yazışmaları yapıyorsun. Bugünü araştırma ile geçirmen motivasyonunu yerine getirecek. Evli bir Kova burcuysan, çocuklarla yaşanacak sorun, eşinle anlaşmazlık yaşamana neden olabilir. Bugün aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine dâhil olmaya karar verebilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, geçmişe yönelik birtakım olayların doğruluğunu araştırmak isteyebilirsin. Aklında soru işaretlerini sonlandırmanın tam zamanı! Kendi hayatına odaklanmalısın.

12 Ağustos 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dostlarınızla keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Farklı yollar deneyerek kariyerde parlayacağınız bir dönemin başladığını hatırlayarak bugün önümüzdeki haftanın planlarını yaparak ve kendinize motivasyon ederek geçirmenizi tavsiye edebiliriz.

12 Ağustos 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde daha pozitif ve daha az endişeli olmaya bakmalısınız. Ortaklı bir konunun getirebileceği bir krizle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı çevrelerden kişilerle tanışabilir ve yabancı ülkeden gelen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek için saygı duyduğunuz kişilerin görüşlerinden faydalanacaksınız. Güzel yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa değerlendirmekten çekinmeyin. Evinizde rahat vakit geçirmek isteseniz de içinizden yükselen enerji sizi evinizin dışına çıkartacak.

12 Ağustos 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

12 Ağustos 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, para harcamaya meyilli olabilirsiniz, para harcamaktan mutluluk duyabilirsiniz. Diğer insanlarla yapılacak ortaklaşa adımlar ve planlar sizi mutlu edebilir. Sosyal ilişkilerinizde tavırlarınıza dikkat edin.

12 Ağustos 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, ortak paylaşım konularınıza ışık tutacak.Krediler, ödemeler, alacaklar masaya yatırılması gereken temalar arasında yer almakta. Müşterilerinizde artış görerek somut çabalarınızla takdir edilirsiniz. Diğer yandan arkadaşlarınızla yurt dışı bağlantılı bir proje için ortaklık yapabilirsiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

12 Ağustos 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 32' 24" R
Ay
Başak
00° 08' 41"
Merkür
Boğa
00° 14' 48"
Venüs
Boğa
20° 13' 50"
Mars
Koç
11° 42' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 44"
Satürn
Balık
17° 48' 37"
Uranüs
Boğa
23° 15' 01"
Neptün
Balık
29° 20' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 08"
Lilith
Başak
25° 04' 12"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>