Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizi ihmal ediyorsunuz. O ve yakınlarınız koro halinde bunu söylüyorlar, ama duymazdan geliyorsunuz. Ona duyduğunuz ihtiyacın daha fazlasını başka şeylere duyuyormuş gibi davranıyorsunuz.

Birarkadaşınız gözünüzün önünde gitgide değişiyor. Yaltaklanmaları, çıkarcı yaklaşımları sizi şaşırtıyor. Bu değişimde gösterdiği sürat, artık onu artık yola getirmenin olanaksız olduğuna inandırıyor sizi.

Sağa sola dağıttığınız paraların hesabını tutmanız gerekiyor. Bu eksikliğiniz iki yakanızın bir araya gelmemesine yol açıyor. Muhasebenizi tutacak bir dosta ihtiyacınız var. Partneriniz bu konuda sizden pek farklı görünmüyor.

Kimseye danışmadan vereceğiniz bir karar, biraz da şansınızın desteğiyle doğru yere oturacak. Ama bu sonuçtan, iyi bir yönteminiz olduğu fikrini çıkarmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde derin bir umutsuzluğunuz var. Baştan çok umut bağladığınız kimi uğraşlarınız, sizi hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. Ama boşa olduğunu bildiğiniz halde hala bir çaba içindesiniz. Bu hayal kırıklığını paylaştığınız bir gurubun varlığı sizi biraz rahatlatıyor. Kent dışındaki çok genç bir yakınınızla bugün, yarın hasret giderebileceksiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 03:48 Merkür-Kuzey düğüm görünümünde, hem aşk hem evlilik hem de sizin için önemli konularda hak ve adalet yerine bulur. Projeler istediğiniz şekilde yürür. Sizi destekleyen insanlarla karşılaşırsınız. Uzaklardan gelen haberler keyif vericidir. Bir arkadaşlık aşka dönüşür. Talih yüzünüze güler. Evlilik kararı verebilirsiniz. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Finansal anlamda desteklenirsiniz. Hakkınızın yendiğini düşündüğünüz konularda hukuki anlamda güçlenirsiniz. Saat 11:13 Ay-Pluto karşıtlık etkisinde, bir yandan hayatı ele alış biçiminiz ve güçlü olma arzunuz diğer yandan şartlarınız tümüyle önemli hale gelir. Gücünüzü azaltan, sizi yorabilecek meseleler üzerinde öncelikle moral duygunuzu yüksek tutmanızda yarar vardır. Saat 15:26 Yengeç burcunda sondördün fazı, siz özgür olmak, tanınmak, popüler olmak, kendinizi göstermek, kabul edilmek ve takdir edilmek istersiniz. Gün boyu etrafınızda bulunan kişilerle olumlu bir şekilde iletişimde bulunabilir, yapmanız gerekenleri düzgün bir şekilde yerine getirebilir, baskılar karşısında çatışmaya girmeden halim selim bir görüntü çizebilirsiniz. Ancak bütün bunlara rağmen, kendinizi güvende hissetmeniz kolay olmaz. Her bir durumdan kendinizi sorumlu tutabilirsiniz. Aslında içinizden gelmediği halde bir şeylere susmak zorunda kalmanın gerilimini yaşarsınız. Saat 20:33 Ay-Merkür görünümü,hayatınızda veya günlük yaşantınızda insanların size karşı hassas düşünmelerini, konuşmalarını beklersiniz. Siz adil düşünürken, birlerinin üzerinize gelmesi canınızı sıkar. Yapılanların görülmesini, nankörlük edilmemesini istersiniz. Saat 22:52 Ay-Mars görünüm etkisinde, dilediğiniz gibi bir yaşam kurabilmeniz için, hiç kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermeyiniz. Yüzünüzü güldürücü, sizi mutlu edici gelişmelerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işler biraz karışık olabilir. Eğer kendi işi olan bir Kova burcuysan, unuttuğun bir işin yarım kaldığını görebilirsin.

12 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsan gelişiminin asla çaresizlik çarkları üzerinde devam etmediğini görmemiz gerekiyor.

12 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde ticari konularda geliştirmek istediğiniz işlerde sorumluluk almanız gerekebilir. Eğitsel konulara yönelmeniz gerekebilir. Gün içinde sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili konuları ihmal etmemenizde fayda var. İşlerinizi sağlamlaştırmak önem kazanabilir.

12 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha olumlu ve yapıcı bir tutum içinde davrandığınız için gelişmeler de olumlu olacak. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler son derece yoğun ve güçlü biçimde devam ediyor. Parasal konulara yönelik atılımlar yapabilirsiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş seyahatleri yapmak için uygun bir gün olabilir. Resmi işlerde ve özellikle resmi kişi ve yerlerle iletişiminizde zorlanmayabilirsiniz. Ayrıca yüksek konsantrasyonunuzla pek çok işinizi rahat halledebilirsiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalıalanlarınızda bazı anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Ortaklaşa para alanlarınızda gelişmeler yaşanabilir ve önemli konuşmalar gündeme gelebilir.

12 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ortak paylaşımlarınızla ilgili büyük beklentiler içine girmeyin. Zira anlaşmalarınız bozulabilir, ortaklıklarda fikir ayrılıkları ortaya çıkar. Sakin kalarak, özellikle arkadaşlarınızla ilişkilerinizdebağlantısı kurduklarınız varsa konuyu tekrar görüşmeye bırakın. Aksi takdirde öfkeyle kalkıp zararla oturan taraf siz olursunuz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

12 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 35' 59" R
Ay
Balık
11° 07' 42"
Merkür
Koç
18° 30' 21"
Venüs
Boğa
05° 01' 47"
Mars
Koç
02° 14' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 19"
Satürn
Balık
16° 51' 29"
Uranüs
Boğa
22° 32' 05"
Neptün
Balık
29° 00' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 31"
Lilith
Başak
23° 42' 02"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>