Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi başlatıp başlatmamakta son derece kararsız görünüyorsunuz. Çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri var, ama kaybettiğiniz zaman siz farkına olmadan bir şeyleri soğutabilir.

Akşama yakın saatlerde alacağınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak. Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor.

Bugün ilk girişiminizi yapabilir ve gereksindiğiniz desteği edinme yolunda bir adım atabilirsiniz. Bu konuda krediniz sınırsız gibi. Geleceğe dönük parasal endişelerinizi, isabetli kararlarla yok edeceksiniz.

Sizden açık olmanız bekleniyor, bunu bekleyenlerin haklı olduğunu anlamalısınız. Bazı görüşlerinizi tartışmaya kapalı olarak sunuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınızla birlikte önümüzdeki günlerde eğlenceli bir kalabalığınız var, sizi biraz masrafa sokabilir. Günün ilerleyen saatlerinde, önlemeye çalışacağınız bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin içinde belli belirsiz bir gizlilik söz konusu. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Meraklı kişiliğinizle yine bir şeylerin peşine düşeceksiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 13 Haziran saat 22:43 İkizler burcunda doğacak YENİAY, ilginizi çalışma hayatı, ilişki, ailevi konularda yoğunlaştırır. Sözel ve yazı anlamında paylaşımlar bir hayli etkili olur. Yeni biriyle tanışabilirsiniz veya eskiden tanıdığınız biriyle tekrar bir araya gelirsiniz. Aynı işte veya projede yer aldığınız kişiyle aranızda bir sıcaklık oluşabilir. Bir hobinizi işe dönüştürmeyi düşünebilirsiniz. Bu Yeniayda ben gelişmelere, kararlara çok yönlü açıdan bakılmasını tavsiye ediyorum. Çünkü geri hareket ve tutulmalar yakın bir zamanda etkili olacak. Onun için sağlıklı, işlerliği olan, hakikaten yararlı ve uzun vadeli olana yönelmek lazım. Görünürde olanla yetinmemek gerekiyor. Biraz hesabi düşüneceğiz bazen de aman bir şey olmaz diyeceğiz. Fakat çok daha rahat davranmamak en doğrusu olacak. Yeniayın sizler için güzelliklere işaret olması dileğimle,

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır hep aynı düzenin içinde, aynı şeyleri yaşıyor olmaktan iyice sıkılacaksın. Ufak tefek değişimler yeterli gelmemiş olabilir. Kendi işini kurmayın planlıyorsan, beraber hareket ettiğin kişinin aşırı sahiplenici tavırları, keskin kararlar almana neden olabilir. Beklemediğin bir yerden gelecek parayla, almak istediğin eşyayı zorlanmadan alabilirsin. Bugün aynı zamanda bir süredir kafana takılan sorunları halletmeye niyetlisin. Bazı konularda çevrende bulunan insanlardan kuruntulu olduğuna dair eleştiri alabilirsin. Sorgulayıcı tavrın ikili ilişkilerinde ön plana çıkarken, kendini hiç hesapta olmayan konuları konuşurken bulabilirsin. Çocukları olan bir Kova burcuysan, eşinle, çocuklarla ilgili bazı konularda anlaşmazlık yaşayabilirsin. Evle ilgili yapacağın düzenlemelerle tarzını konuşturacaksın.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda otorite figürlerinin koymuş olduğu kurallar çerçevesinde yaşamak bugünlerde sizi biraz bunaltmış olabilir. Biraz ruhunuzu dinlendirmeye ve çalışma ortamından arta kalan saatleri İyi değerlendirmenizde fayda görüyorum. Aşk hayatınıza dair olumlu gelişmeleri hayatınıza dahil etmek için biraz daha beklemelisiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusallıktan uzak durmayı tercih edebilirsiniz. Zihinsel yanınız daha akıcı olacak. Aşk konusunda kararsız ve mantık dâhilinde hareket etmeniz olası. Özgürlüğünüze düşkünlüğünüz bugün daha belirgin olabilir. Sosyal çevrenizle, arkadaş gruplarınızla keyif ve eğlence dolu anlar paylaşmak sizi mutlu edecek. Aşk hayatınızda da hareketlilik var.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğinizin ilgisi ve desteği ile moraliniz yükselecek ve olaylara daha iyimser açıdan bakacaksınız. Gün içinde sevdiğinizle keyifli organizasyonlara katılabilirsiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamınızın yeniden şekilleneceği tercih ve isteklerinizi netleştirerek kendi içsel dönüşüm ve değişiminizi köklü bir şekilde deneyimleyeceğiniz bir süreçtesiniz. Bu dönemde geçmişten bugüne yaşadığınız her şeyin değerlendirmesini yapacak rahatsızlık duyduğunuz her türlü davranışınızı, ilişkinizi kararlı bir tavır içinde değiştireceksiniz. Özel yaşamınız da ise aşk dolu gelişmeler ile karşı karşıyasınız.

13 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığa dayalı işlerinizde önemli kararlar alabilirsiniz. Spora başlamak için uygun bir dönemdesiniz. Ev ve aile hayatınızda yenilik ve değişikliklerden hoşlanacaksınız.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün itibariyle Venüs Aslan burcuna geçiyor ve 9 Temmuz'a kadar burada kalacak. Aynı zamanda İkizler burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Aşkın gözü kördür derler işte bu dönemde siz de bu sözün hakkını verenlerden olursunuz. Karşınızdaki kişiye aşık olmanın keyfine varın. Bu zamanlar kolay kolay gelmez.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

13 Haziran 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 19' 36"
Ay
Kova
22° 24' 21"
Merkür
Koç
17° 46' 11"
Venüs
Boğa
03° 24' 47"
Mars
Koç
01° 14' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 53"
Satürn
Balık
16° 44' 46"
Uranüs
Boğa
22° 27' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 08"
Lilith
Başak
23° 33' 18"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>