Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

birbirinden farklı bir kaç insandan birden hoşlanıyor olmanız şu aralar ne yapmak istediğnize karar veremiyor olmanızdan kaynaklanıyor. Üstelik hepsine karşı duygularınızı açıkça belli etmekten kaçınmıyorsunuz.

İş bakımından durgun bir gün geçireceksiniz. Öncelikle neyapmak istediğinize karar vermelisiniz. Sürekli zaman zaman aldığınızteliflerine karşı biraz daha ılımlı bakmalısınız.

Parasal açıdan kötü bir gün geçireceksiniz. Kafanızda tatil de dahil türlü planlar kuruyosunuz fakat yeterli paranız olmadığı bir gerçek. Bunun nedenide yine bilinçsizce yaptığınız alışverişler.

İşinizle ilgili aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ayrıca çok yeni tanıştığınız insanlara bu kaar güvenmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız bir olaydan çok etkileneceksiniz. Bu olay sizi sevdiklerinize biraz daha bağlayacak. Tasasız olarak tanıdığınız birinin bugün öğreneceğiniz bir problemi fikrinizi değiştirecek. Elinizden tutmak, hayat içinde size destek olmak isteyen birine karşı içgüdüsel bir biçimde güvensizlik duyuyorsunuz. Bu konuda yanılmayacaksınız.

13 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 13 Mayıs saat:15:40-30 Mayıs saat:02:49 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Merkür, aşk hayatınız, finansal işleriniz ve ortaklıklarınız, ailevi yaşamınız, yuvanızla ilgili konularda güvence, istikrar ve huzurun daha fazla önemsenmesini sağlıyor. Merkür-Boğa geçişlerinde insan, huzuru bilhassa önemser. Dış dünyanın karmaşası, yoğunluğu içinde bunalan kişi için evi, güvenli sığınağı gibidir. Burada kendini emniyette hisseder. Belki çok hızlı veya istediğimiz gibi değişiklikleri uygulamamız kolay olmaz. Ancak şu var ki, gözden geçirilen, analizini yapılan her şey başarılı şekilde gerçekleşir. Bu geçişin yöneticisi Venüs, 19 Mayıs itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek. Ailemiz, sağlığımız,ilişkilerimizde hassas olacağız. Dil, din, renk ayırmaksızın, tüm canlıları şefkatle kucaklayan annelerimizin ve anne duyarlılığına sahip herkesin 365 gününü kutluyorum. Yavrularımızla birlikte nice mutlu günlere ulaşmamız dileğimle,

13 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatının her alanını sorgulaman yakınlarını rahatsız edebilir. Elbetteki hayatını anlamlı kılmak istiyorsun.

13 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde pozitif yönde bazı gelişmelerin yaşanması mümkün olabilir. İlişkilerinizi olumlu yönden beslemeye özen gösterin. İhtiyacınız olan şey bugün ruhunuzun şifalanması olacaktır. Zira ego kadar insanı yoran başka bir durum daha yoktur.

13 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni haberler, görüşmeler ve yazışmalar özellikle dikkat çekici olabilir. Yeni fikirlere de çok açık bir gündesiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat size çok daha aydınlık görünebilir. Tüm sorunlara ve risklere olumlu pencereden bakabilirsiniz. Gereğinden fazla iyimser olmayın. İhtiyatı elden bırakmayın.

13 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, partnerinizin otoriter ve yönetmek isteyen tavırları ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında araştırmalar yapmak, eğitici faaliyetlere yönelmek ve gizli konuları araştırmak için uygun zamanda olacaksınız.

13 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınız ve sosyal çevrenizin gereklilikleri arasında gidip geliyorsunuz. Akşam saatlerinde evinizde dinlenmek ve rahatlamak çok önemli olacak.

13 Mayıs 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

30 Mayıs'a kadar iletişim gezegeni Merkür Boğa'da seyahat edecek. Bu dönemde taşınabilir, yeni bir gayri menkul yatırımı yapabilirsiniz. Toprakla uğraşmak, sebze meyve yetiştirmek bu dönemde size iyi gelir. Hayatınızdaki güven ve istikrarı sorguladığınız bir dönemden geçeceksiniz. Yeni kararlar alırken esnek olmaya, sabit fikirler kıskacında kalmamaya dikkat edin yeter.

13 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Paranızı iyi saklamalı ve değerlendirmelisiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 36" R
Ay
Balık
06° 20' 11"
Merkür
Koç
18° 18' 28"
Venüs
Boğa
04° 37' 09"
Mars
Koç
01° 59' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 38"
Satürn
Balık
16° 49' 47"
Uranüs
Boğa
22° 30' 56"
Neptün
Balık
28° 59' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 24"
Lilith
Başak
23° 39' 49"
True Node
Koç
15° 21' 56"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>