Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi heyecanlandıran ve romantik bir teklif alabileceğiniz bir gün. Fırsat hiç ummadığınız bir anda ve karşınıza çıkabilir. Duygusal açıdan olağan dışı bir gün yaşayabilirsiniz, dikkatinizi açık tutmanızda yarar var.

Uyumlu olduğunuzu kanıtlamak için bir fırsatınız olacak. Bu fırsatı iyi kullanmanız sizin elinizde. Dik başlı ve inatçı olduğunuza dair söylentiler, tamamen bilinçli bir yanlış anlamadan kaynaklanıyor olabilir.

Bir açığını kapamak için borç arayışı içinde olan biri sizin kapınıza yönelebilir. Güvenli görmediğiniz ilişkilerde bu tür alışverişler içinde olmak istemiyorsunuz.

Bazı gelişmeler size baskı yapabilir. Ama ani kararlar vermenin size yaramayacağı bir gününüzdesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyi çok gözünüzde yaşanıyor olması, özel arzuların ve beklentilerin yeşerememesine yol açabiliyor. Bugün, çevrenizi sizi anlayacak kişilerle ve gerçek dostlarınızla sınırlama kararı alabilirsiniz. Evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmayı planlıyor, bu değişiklikler için fırsat kolluyorsunuz. Bu akşamki bir gelişme size ilk adımı attırabilir.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 09:32 Ay-Venüs görünümü, her şeyi kontrol edemeyeceğimizi bilerek kendimizi rahatlatmakta yarar var. Diyeceksiniz ki, bu beni rahatlatmaz. Peki, o zaman saatlerce düşünüp kendimizi mi yoralım. Tam tersine, dış dünya ile barışık olalım ve karamsar düşünmeyelim. Saat 18:13-18:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altında iken, engellemeler, gecikmeler, bizim elimizde olmayan bazı nedenler yüzünden işlerimizi halletmek kolay olmayabilir. Parasal bir sıkıntı, tanıdığımız bir kişinin üzüntüsü, partnerinizle aranızdaki bir sorun bizi daha fazla zorlar. Kendi içimize dönüp düşünürüz, çare bulmaya çalışırız. Fakat istediğimiz olmuyorsa, beklemede kalmak gerekir. Sakin ve mantıklı olalım. Meseleleri gereğinden fazla büyütmeyelim. Saat 18:45 itibariyle Ay boşluk etkisi sona erip, burcunuzda ilerlediğinde, farklı yönlerinizle ilgi uyandırırsınız. Fikirlerinizi rahatlıkla ortaya koyarsınız. Birçok durumu hem geniş manada ele alırsınız hem de yararlı çıkış formülleri sunabilirsiniz. Sizi dinleyenler bir hayli zeki olduğunuzu düşünürler. Doğrudur. Aslında bu tavırlarınızla dışa karşı ve sizi devre dışı bırakmaya çalıştığını sananlara, bir gözdağı vermiş olursunuz. Kurallarla sınırlanmış hiçbir şeye tahammülünüz yoktur. Eğer fiziki anlamda veya eviniz, işinizle alakalı konularda bir değişim düşünüyorsanız mali durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Saat 19:00 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığında, ilişkinin mutlaka gerçekçi şekilde gözden geçirilmesi gerekiyor. Bir taraf özgürlüğüne bu kadar önem verirken, diğer taraf da baskın olmaya çalışırsa sorun çıkabilir. Karşılıklı olarak birbirinizin özlük haklarına önem vermelisiniz. Eğer bekar bir Kova iseniz, o zaman seçimlerinizi yaparken daha dikkatli ve objektif olmalısınız. Saat 21:05 Ay-Jüpiter görünümü, sizi destekleyici, moralinizi yükseltici bir enerjidir. Jüpiterin size yönelen güçlü ışığını üzerinizde hissedersiniz. Bir projeniz beğenilir. Bir arkadaşınız size güzel bir haber getirir. Sosyal ilişkiler canlanır. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Kafa tutmak adına ilişkilerini bu kadar yıpratmak ne kadar doğru? Kendindeki ve düşüncelerindeki ikilemi paylaşmak ve rahatlamak için doğru tarihtesin. Gün içerisinde eski eş ya da eski sevgilin ile ilgili haberler alabilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, beğendiğin kişinin ilgisini çeken başka isimler de olabilir. Üstelik aynı ortamda yer aldığın arkadaşının sana rakip olması sinirlerini bozabilir. Toplumsal olarak bazı konularda duyarlılığın artabilir. Eğer günlük hayatta kafana taktığın konuları ?boş işler bunlar? moduna taşırsan, kendini olduğundan daha rahat hissedebileceksin. Kendine odaklanmak ruhuna iyi gelecek.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlüğünüze düşkün olacağınız önemli bir gün. Kimsenin problemini veya negatifliğini üzerinize almayın. Bugün ihtiyacınız olan tek şey iyimser bir bakış açısı olacaktır.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Niyetlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Kişisel hassasiyet içinde olduğunuz konulara daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir gündesiniz.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikirlerine önem verdiğiniz biriyle konuşmak özellikle aşk hayatınıza anlam kazandıracak ve mantıklı kararlar vermenizi sağlayacak. Şuan ki partnerinizle ileriye dönük planlar yapmalısınız.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

14 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişten gelen husumetler ani olaylara yol açabilir. Planlarda geçici aksamalar yaşanabilir. Sürekli karşıt fikirlerle değer çatışması yaratmaktan kaçınmak önemli.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olumlu beklentiler içine gireceğiniz bir gün. Alacağınız bazı haberler keyfinizi yerine getirecek. Kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Sevdiğinizle ilgili kuruntular içine girseniz bile bunları yansıtmamaya başarabilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte dost davetlerinde eğleneceksiniz.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

14 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 52' 09" R
Ay
Balık
15° 08' 21"
Merkür
Koç
18° 40' 34"
Venüs
Boğa
05° 22' 19"
Mars
Koç
02° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 13"
Satürn
Balık
16° 52' 53"
Uranüs
Boğa
22° 33' 02"
Neptün
Balık
29° 00' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 27"
Lilith
Başak
23° 43' 53"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>