Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu.

Daha mesafeli, daha resmi ilişkiler kurma çabalarınız sonuç vermiyor. Özlediğiniz ilişkiler doğallığınızla çakışmıyor. İş ortamınızdaki bir sorun,yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor.

Küçük hesapları bile önemser para ilişkileri içindesiniz. Ama sıkıntılar sonsuz değil. Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var.

İnsanlara avans vermeden yana cömertliğiniz bugünlerde işe yarayabilir. İşyerinizde sorun yaşadığınız bir kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değer yargılarınıza göre bazı insanlar seçiyor ve onlarla ilişkinize abartı anlamlar yüklüyorsunuz. Değerlendirmelerinize ve seçimlerinize olan tartışılmaz inancınız, sonradan başınıza sorunlar açabiliyor. Bugün çok tanıdık bazı insanları daha iyi tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Bu, kendinize güveninizi zedelemese de, sizi fazlasıyla sarsabilir.

15 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:33 Venüs-Uranüs görünümü, önümüzdeki iki gün boyunca özellikle ilişkide kopuşlara neden olabilir. Gereksiz tartışmalar, inatlaşmalar, tuhaflıklar yüzünden keyfimiz kaçabilir. Eğer sorunlar varsa en azından bugünlerde birbirinizin üzerine gitmeyin. Bekar Kovalar bu görünüm sayesinde çabuk ilişkiye girebilirler. Ancak aynı hızla ayrılırlar. Eğlenceli kısa süreli bir aşk için bu enerji destekleyici olsa da, uzun vadeli olması zordur. Bunun bilincinde olalım. Bu görünüm etkisinde boşanmak, evlenmek gibi kararlar verilmemelidir. Saat 09:10 Ay-Jüpiter görünümü, bizi keyiflendirecek, moralimizi yükseltecek aktivitelere yönelmenin faydalı olacağını gösteriyor. Saat 12:40 Ay-Neptün görünüm etkisinde kendinizi dış dünyada kolayca beğendirmeyi başarabilirsiniz. Ancak gerçekten mutlu musunuz? Bu sorunun cevabı sizde gizli. Saat 19:19-16 Haziran saat 10:21 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Çevrenizdeki insanlar hayata olumlu bakan kişilerse, kendinizi huzurlu hissedersiniz. Pozitif düşünen insanlarla olmak hoşunuza gider. Ailevi meseleler üzerinde hassasiyet gösterebilirsiniz. Hayatınızdaki tüm gerekli, gereksizleri ayırmak ve boşu boşuna zaman kaybetmek istemezsiniz. Gönülden huzur, mutluluk ve sevgi dileklerimle, bayramınızı kutlar, sevdiklerinizle birlikte güzel bir gün geçirmenizi temenni ederim.

15 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine karşı kısıtlayıcı davranmak istemeyeceğin bir gün. Yakınların için bol bol alışveriş yapabilirsin.

15 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularla İlgili durumlarda bugünlerde daha fazla hassasiyet içinde olmalı bir başlatmak istediğiniz durumlar için daha fazla mücadeleci davranmalısınız. Siz her ne kadar aceleci davranmak ve bazı şeyleri çabucak bitirme niyetinde olsanız dahi karşınıza çıkacak bazı engeller durumunda biraz gecikmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle kredi, banka gibi konular gecikme sebebiniz olabilir.

15 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatındaki sorumluluklarınızla daha fazla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. İlgilendiğiniz işlerde engelleri aşmak için gayret sarf etmeniz, anlayışlı olmanız gerekebilir. Kendinizi detaylar içinde düşünürken bulmanız olası. Bugün sağlık, düzen ve organizasyonel işleri daha iyi planlamaya bakın. İkili ilişkilerinizde gereksiz bir gerginlik yaşama ihtimaliniz olabilir.

15 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni girişimlerde bulunarak kendinizi kanıtlama ihtiyacı duyacaksınız. Hal böyle olunca hayatınız daha rutin bir hale gelebilir. İlgi alanınızla uğraşmanızda fayda var.

15 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda ve sosyal çevre ilişkilerinizde davnanışlarınıza çok dikkat edin. Sağlığınızı düşünerek yemeiçme konusunda aşırıya kaçmayın.

15 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken rutin işlerinize ışık tutacak. Kadınlardan destek alarak pek çok işi aynı anda halledebilirsiniz. Mesai arkadaşlarınızla vakit geçirmek size iyi gelir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Fazla yağlı, ağır yiyeceklerle bünyenizi yormayın. Hazımsızlık çekebilirsiniz. Deniz kenarında yürüyüş bugün iyi gelir.

15 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

15 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 45' 04" R
Ay
Balık
28° 22' 15"
Merkür
Koç
19° 16' 09"
Venüs
Boğa
06° 29' 33"
Mars
Koç
03° 09' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 01"
Satürn
Balık
16° 57' 27"
Uranüs
Boğa
22° 36' 11"
Neptün
Balık
29° 02' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 28"
Lilith
Başak
23° 49' 56"
True Node
Koç
15° 24' 03"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>