Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendisini ailesiyle sizin aranıza sıkışmış hissediyor. Bu duyguyu yaşamasına neden siz değilsiniz ama yine de sizin anlayışınıza ihtiyacı var. Bugün bu konuda sizinle dertleşmek isteyebilir.

Bugün en çok zamansızlıktan yakınacaksınız. Aynı anda pek çok işle birden meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz. Akşama doğru biraz yorulacaksınız ama bütün işlerin altından kolayca kalkmış olacaksınız.

Gecikmiş olan bir ödemenizi bugün ödeyebileceksiniz. Para durumunuzdaki düzelme moralinizi de düzeltiyor. Aklınızdan geçirdiğiniz pek çok satın almak istediğiniz şey var. Onların da sırası gelecek.

Sizden anlayış bekleyenlerin bunu açıkça söylemesi gerekmeyebilir. Çevrenizde bunu açıkça ifade etmeden sizden anlayış bekleyenler var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mars'ın burcunuzdaki son günü. Mars bir burçtan çıkmadan hemen önce, bugün olduğu gibi, son bir aksiyona, hamleye, harekete daha işaret eder. Özellikle ilişkilerinizde daha sabırlı davranmayı ihmal etmeyin, öfke ve kızgınlığı, ya da ani tepkilerinizi biraz daha kontrol altında tutmanız gerekebilir.

15 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 12:31 Mars-Uranüs olumlu görünümü, iletişimi önemsediğiniz, hayata yenilikçi gözlerle baktığınızı işaret ediyor. İstediğiniz alanda başarılı olabilirsiniz. Siz bağnaz insanlarla bir arada olamazsınız. Bu görünüm sayesinde, kendinize güzel bakmayı, dünyayı kucaklamayı istersiniz. Saat 17:53 itibariyle burcunuzda oluşacak ilkdördün, hayatınızı düzenlemek, yeni başlangıçlar yapmak, işinizde yükselmek, ilişkinizi bir ömür boyu sürdürmek eğer yalnızsanız yeni bir aşk yaşamak arzunuzun yükselişini işaret ediyor. Sizin şu andaki mevcut durumunuzu mutlaka gözden geçirmeniz lazım. Eğer bütün bunları istiyorsanız, yanlış veya eksiklerinizle yüzleşmeyi mutlaka başarmalısınız. Şu anda içinde bulunduğunuz ortam, birlikte olduğunuz kişi ve sosyal yaşamınız üzerinde ciddi manada düşünmelisiniz. Geçtiğimiz hafta düşündüğünüz ve hatta yürürlüğe koyduğunuz işlerin, girişimlerin geldiği son noktaya bakınız. Yapılması gerekenler varsa bunları yerine getiriniz. Kendi hayatınızın iplerini ele almakla, toplumun sizden beklentilerine cevap vermek arasındaki kutuplaşmada asıl yapmanız gerekenin ne olduğunu düşününüz. Eğer bu noktada işler istediğiniz gibi yolunda gitmiyorsa bugün sıkılmanız, gerginlik duymanız mümkündür. Gerçekçi değerlendirmelerde bulunarak sizin için en doğru olanı keşfedebilirsiniz. Saat 22:05 Ay-Venüs arasındaki olumlu görünüm, destekleyicidir. Günün sert enerjilerinin üzerinizdeki etkisini biraz olsun hafifletir. El ele, can cana, her güzellik sizden yana olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

15 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün burcunda hareket ediyor. İkili ilişkilerinde gündeminde ani gelişen koşullar oluşabilir. Uyum ve denge arayışı içinde olmak isterken bazı şeylerin ağır aksak gitmesi sinirlerini bozacak. Kariyer hayatına dair değişimler söz konusu olurken, olanı biteni hayretle izleyeceksin. Yanılmak insana dairdir ancak tanışacağın kişi ile aranda güzel şeyler oluşabilir. Evli ve çocukları olan bir Kova burcuysan, ailecek hafta sonu için plan yapabilir, gitmek istediğiniz aktivite için hazırlık yapabilirsiniz. Hastalıktan başını kaldıramamanın nedeni sağlıksız beslenmen olabilir mi? Sebze ve et ürünlerine ağırlık vermende fayda var.

15 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün olaylara yaklaşım tarzınızdaki acelecilik sizleri dışarı karşı agresif yansıtabilir. Olaylara hızlı karar vermek veya içinizdeki hemen olsun dürtüsü size hata yaptırmamalıdır.

15 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi hassas olduğunuz konular meşgul edebilir. Hayatınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal konularda derinleşeceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

15 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Risklere açık biri olarak hiçbir engel sizi korkutmamalı. Yaşamınızı zirvede bir noktaya taşıyacaksınız.

15 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok daha olumlu ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Böylece olayları yeniden gözden geçirecek, farklı düşünceler içine gireceksiniz. Kararlı ve dikkatli davranmayı başarabilir, düşüncelerinizi istediğiniz gibi anlatabilirsiniz. Etkileyici ve ikna edici bir tutum içine gireceksiniz.

15 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu gerginlik söz konusu olsa da rahatlatan koşullar beraberinde gelişebilir. Arzuların gerçekleşmesine engel olan ilişkiler düzene girebilir. Olumlu olayları öfke patlamalarının gölgelemesine izin vermeyin.

15 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Ay burcunuzda seyahat ederken, yaşam hedeflerinizi tekrar gözden geçirirsiniz. İkili ilişkideki üstlendiğiniz rolün ne kadar önemi olduğunu fark edersiniz. Organizasyon yeteneğinizle herkesin dikkatini üzerinize toplarsınız. Orijinal fikirleriniz hümanist konulara ışık tutup aynı anda pek çok insan için fayda sağlar.

15 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle her şey yolunda.

15 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 13' 58" R
Ay
Balık
20° 34' 37"
Merkür
Koç
18° 54' 51"
Venüs
Boğa
05° 50' 02"
Mars
Koç
02° 44' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 30"
Satürn
Balık
16° 54' 47"
Uranüs
Boğa
22° 34' 20"
Neptün
Balık
29° 01' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 41"
Lilith
Başak
23° 46' 23"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>