Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi çok yüksekte görmenize rağmen, için için bir güvensizliğiniz var. Farkında bilr olmadığınız bu özelliğinizi ilişkinize yansıtıyor, olumsuz tepkiler alıyorsunuz.

Ticaret konularında Boğaları oldukça parlak bir gün bekliyor. Analiz etme gücünüzün yerinde olması sayesinde doğru kararlar vereceksiniz. Şansınız da size yardım edecek.

Yapmış olduğunuz yatırımlarda mucize beklemeyin. Yatırımın olgunlaşmak için zamana ihtiyacı olacak. Bu arada gündelik para sıkıntıları çekmeyeceksiniz.

İhmal ettiğiniz resmi işler ayağınıza dolanabilir. Hafta son ermeden resmi bir daireyi ziyaret etmeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Iletişim açısından hızlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevreniz, komşularınız,çevrenizle, kardeşlerinizle temas halinde olabilirsiniz. Duygusal düşünme şeklinizi ortaya koyabieceğiniz bir gün.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 02:52 olana dek Ay-boşlukta ilerleyecek. Bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Günlük enerjiniz gayet yüksek olacağından neler yapacağınızı boşluk bitimine kadar belirleyebilirsiniz. Saat 02:52 sonrası Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisinde, çevrenizdeki her olayda ve her türlü irtibatınızda kendinizi ön plana alma arzunuz yoğunlaşır. Bu yoğunluk dilediğiniz şekilde kendinizi ifade etmeniz anlamındadır. Sevgiyle dolu, huzurlu, mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinizden yükselen duygular sizi harekete geçirecek. Sevdiğinize karşı sıcak ve olumlu davranacak, ilişkinizi yoğunlaştırmak için bir geziye çıkacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız organizasyonlar kendinize olan güveni arttıracak. Planlarınızı anlatabilir, duygularınızı paylaşabilirsiniz.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararsız kaldığınız bazı durumlara karşı netliğinizi korumalısınız. Aşkta ve sosyal yaşamda bazı iyi niyetlerin de yanlış anlaşılması mevcut. Hürriyet Aile /

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdekilere, kardeşlere daha duyarlı olabileceğiniz bir gündesiniz. Bununla birlikte bazı aksamalar ve huzursuzluklar yaşanabilir.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planlı olma ve düşüncelerinizi ifade etme isteğiniz yoğunlaşabilir. İnsanların sözlerinizi daha dikkatli dinlemesini sağlayacaksınız. Yıldızınız parlıyor...

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanı bir azarlıyor, bir göklere çıkarıyorsunuz. İlişkinizdeki dengeye ve dinamiklere özen göstermelisiniz. İlişkilerinize ‘Ben her işi hallederim' tavrıyla yaklaşmamalısınız.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Komşular, kardeşler ve yakın akrabalarla zaman geçirmek için canlı bir gün sizi bekler. Zihninizi harekete geçiren yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. Siz de parlak fikirlerinizle çevrenizdekilerin dikkatini çekersiniz. Aniden araba alım veya satımı gündeme gelebilir. İkinci el araba piyasasını da kontrol edin. 15 Temmuz

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

15 Temmuz 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>