Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hazıra konmayı bekler bir izlenim veriyorsunuz. Aşk, size yepyeni heyecanlar yaratmanın hazırlığı içinde. Siz de biraz iradi davranıp gelişmeleri hızlandırabilirsiniz.

Dün öğrendiğiniz şey,çevrenizdeki bazı insanlarla daha mesafeli ilişkiler kurmanıza yol açacak. Akşama yakın bir toplantınız olabilir. Bu toplantıda bütün mesleki birikiminizi ortaya koymanız gerekecek.

Harcamalarınızı biraz daha kısmanız Bugün yatırımınızı başka bir yere kaydırmanız doğrultusunda bir öneri alacak, ama bu değişikliği gerekli görmeyeceksiniz. gerekiyor.

Her konuda bir görüş belirtmeniz gerekmiyor. Bugünlerde, sükutun altın olduğunu unutuyor ve sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla girip, tepki çekiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haklı olarak inada bindirdiğiniz konu, bugünlerde bir müdahaleye değebilir. Ama hayal kırıklığına da hazırlıklı olmanız gerekiyor. Bu size, insanlara daha güvenli olma konusunda bir eğitim verebilir. Kendinizi bazen boş yere üzüyorsunuz. Adeta bunun koşullarını oluşturmak ister gibi bir çabanız oluyor. Daha sabırlı olabilirsiniz.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 04:47 Merkür-Satürn karşıtlık etkisinde bayramın ikinci günü başlıyor. Hayatın zorlukları, sorumluluklarını bir yana bırakıp zihnimizi bedenimizi toparlamamız gerekiyor. Bu görünümün özünde olumsuz düşünme, konuşmaktan çekinme, eskiye dalma, hüzünlenme, kısaca depresyon vardır. içimizdekileri kimseye açmayız. Bizi asla anlamayacaklarını düşünürüz. bardağın dolu değil boş tarafının daha fazla görüldüğü zamandayız. Aklımızı başımıza alıp, kendimize özen gösterip, hayata katılmalıyız. Bayramı fırsat bilip kısa bile olsa tatile gidenler doğru yaptılar. Kalanlar ise, en azından kısa yürüyüşler yapmalı, eski dostlarıyla bir araya gelip sohbet etmeliler. Saat 10:21 Ay-Aslan burcunda partnerinizin sevgisi, ilgisi size kendinizi iyi hissettirir. , Eğer sorunlarınız varsa, bunları kişiliğinizden ödün vermeden ifade etmeye çalışınız. Saat 12:46 Ay-Uranüs görünümü, hem özel hem ailevi konularda canımızı bir şeylerin sıktığını gösteriyor. Baskın kimlikte bir partnerimiz varsa, onun bu hallerine tahammül etmeyiz. Bekarsak, maddi-manevi anlamda güçlü birine ihtiyaç duyarız. Bu saatlerde sıkıntıya gelemeyiz. Çabucak tepki gösteririz. Saat 15:15 Ay-Venüs kavuşumu, yeni bir ilişkinin işaretçisidir. Ayrıca ilişkisinde sorun olanların bunları çözüme kavuşturmasını sağlayıcıdır. Yeter ki, aranızdaki güven olgusu sarsılmamış olsun. İş ortaklığı konularında ise, her iki tarafın bir araya gelerek anlaşma şartlarını gözden geçirmelerinde veya yeni maddeler ekleyerek her iki tarafın yararına olacak şekilde el sıkışmaları anlamında yararlıdır. Bu kavuşum enerjisini olumlu yönde kullanabilmek için ihtiyacımız olan en önemli nokta, ben bilirim tarzında düşünmemektir. Çünkü bu ne ilişkide ne de başka bir konuda verimli bir sonuç alınmasının önüne geçer. Bu kavuşum bir yere üye olmanın, bir organizasyon düzenlemenin, bir sunumun gerçekleşmesinin işaretidir. Saat 23:25 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, ilişki veortaklığı gibi konularda sadece mantığımızı değil, yüreğimizin sesini de duymamız gerektiğini vurguluyor. Gerçekten sevdiğiniz, birlikte olmaktan mutluluk duyduğunuz, bireysel olarak kendinizi ifade edebildiğiniz bir ilişkiyi tercih etmeniz gerekir. Bayramınız güzellikler içinde geçsin. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

16 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü atlatmak senin elinde! Karşına çıkacak sorunları ya halledeceksin ya da sorunlara takılıp kalacaksın.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde duygusal manipülasyonlar ve tutkulu istekler gündemde olabilir. Geçmişte yapılan aynı hatalara yeniden düşmemek adına fazlasıyla çaba göstermelisiniz. Kuracağınız iletişimler ve size verilen sözler geleceğe yönelik önem arz eden sözler niteliğinde olacaktır. Çalışma hayatında ise gayretleriniz artık olumlu sonuçlar vermeye başlıyor.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde sizi duygusal açıdan huzursuz eden bazı konular olabilir. Başkaları ile daha çok şey paylaşabilirsiniz.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizi ilgilendiren güzel işlerde bulunmaktan haz duyuyorsunuz. Özel işlerinizi aksatmamalısınız. Sağlığınızla yakından ilgilenin. Artan iştah şişmanlık sorunu yaratabilir.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünü atlatmak senin elinde! Karşına çıkacak sorunları ya halledeceksin ya da sorunlara takılıp kalacaksın. Yapman gereken işlere konsantre olarak, öncelik sırasına göre yerine getirmek için harekete geçebilirsin. İç sesine her zaman olduğundan daha çok kulak verebilirsin. Ummadığın bir arkadaşının hakkında konuşması arkadaş ortamının mevzusu olacak. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinin ne zamandır vazgeçemediği bazı tavır ve kıskançlıklarından dolayı ilişkini sonlandırmak isteyebilirsin. Evli bir Kova burcuysan, eşinin yardımsever ve içtenliği ona bir kez daha âşık olmanı sağlayacak. Sanatla ilgilenen bir Kova burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi senin için büyük bir ilham kaynağı olabilir.

16 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olumsuz ve karamsar etkilerle hareket edebilirsiniz. Bugün, sizi zorlayan konulardan uzaklaşmalı ve sevdiğiniz insanla ilişkinizin üzerine daha fazla eğilmelisiniz.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cumartesi gününü yollarda geçirebilir ya da evde keyif yapabilirsiniz. Seçim size kalmış. Çadır kurmak, ırmak kenarında doğayla buluşmak, özgür ruhunuzu daha çok beslese de bazen de ev ortamının yarattığı sıcak atmosfere ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız

16 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 43' 03" R
Ay
Balık
27° 51' 49"
Merkür
Koç
19° 14' 44"
Venüs
Boğa
06° 26' 59"
Mars
Koç
03° 07' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 32"
Satürn
Balık
16° 57' 17"
Uranüs
Boğa
22° 36' 04"
Neptün
Balık
29° 02' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 21"
Lilith
Başak
23° 49' 42"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>