Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süren suskunluğunu bugün bozabilir ve sizinle ilgili düşüncelerini söyleyebilir. Uzun süredir biriktirdiği pek çok şey var. Bu konuşmaya hazırlıklı gitmelisiniz, duyduklarınızdan hoşlanmayabilirsiniz.

İş potansiyelinin artması,yerindeki ilişkileri de olumlu etkiliyor. Ekip olarak biraz fazla yoruluyorsunuz ama size kazandırdığı daha fazla olduğu için aldırmıyorsunuz. Bugün yine iyi gelişmeler var.

Ertelemek zorunda kaldığınız özel harcamalarınız için harcama yapabilecek duruma geldiniz. Epeydir bu günleri bekliyordunuz. Kısa vadede maddi bir problem gözükmüyor.

Aklınızın ve enerjinizin tamamını işinize vermek özel yaşamınızda hata yapmanıza neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ataklığınız bugün başınıza dert açabilir. Sizi ilgilendirmeyen bir konuya müdahaleniz size bir yük getirebilir. Yakın bir arkadaşınızın sizin desteğinize ihtiyacı var. Siz ise bugünlerde ondan biraz uzaklaştığınızı hissediyorsunuz. O kendi dünyasıyla çok meşgul olduğu için gözü kimseyi görmüyor. Bu özelliğini yeni fark ettiğiniz için biraz hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.

16 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 16 Kasım saat:01:21-1 Ocak 2019 saat:05:20 tarihleri arasında Mars-Balık burcunda ilerleyecek. Para konusunda bir hayli duyarlı davranmamıza yol açar. Canımız mı sıkkın, bizi mutlu edecek harcamalarda bulunuruz. Kafamız mı bozuk, parayı kafamıza daha fazla takarız. Pek sabırlı olmayız. Ancak mücadele edip zorlukları güce dönüştüreyim demek aslında çok daha faydalı olmasına rağmen, biz elimize geçene kızar, kazanmak için adım atmayız. Benim para konusunda size tavsiyem bütçenizin dengesini korumanızdır. Geldiğinde tutmayı bilseniz, aslında hiç sıkılmazsınız. Genel olarak bu süreçte dikkat edilmesi gereken nokta, kimlerle parasal alışveriş içinde olmamız gerektiğini bilmek ve kazancımızı akıllıca değerlendirmektir. Birilerine güvenip de yola çıkmayalım. İyi niyetimizi kullanmalarına izin vermeyelim. Söz ile değil sözleşme ile işlerimizi bağlayalım. İş, girişim ve finansal konularda önümüzü tam net görmeden, hayali umutlar içine girmeyelim. Burcunuzda gerileyecek Merkür, zaten olan durumlara yeniden bakmak vakti olacak. Hem kişisel hem de mali anlamdaki hedeflerimizi gözden geçirirsek tedbirimizi almış oluruz. Ay düğümleri, 16 Kasım 2018-4 Haziran 2020 tarihleri arasında Yengeç-Oğlak burç düzleminde etkili olacak. Sizler bu dönemde, sorumluluk almalı, işlerinizi planlı ve programlı şekilde düzenlemelisiniz. Kişilere, ailelere danışmanlık ve rehberlik yapabilirsiniz. Aile ve kişi sağlığıyla ilgili konularda görev alabilirsiniz. Ev-emlak, satış, ailelere yönelik çalışmalar, araştırmalarda bulunabilirsiniz. Kendi sağlığınızı fazlasıyla önemsemeli ve şikayetlerinizi göz ardı etmemelisiniz. Sağlıklı bir zihin ve beden başarılarınızın kaynağı olacaktır. Bir kurs verebilir veya bir kurs aracılığıyla bir işi ayrıntılı şekilde öğrenebilirsiniz. Uzun zamandır çektiğiniz önemli bir problem şifaya kavuşabilir. Başkalarını korurken, onları desteklerken, yardımcı olurken siz de sağlığınızı gözetmelisiniz. İşiniz gereği insanlara bedenen ve ruhen yardımcı olurken, yarınlarınız adına sosyal sigortanızı mutlaka yaptırınız. Bu süreçte istemediğiniz sorumluluklar üstünüze yüklenebilir. Buna gerektiğinde itiraz ediniz. Çalıştığınız yerinanlaşmanıza uygun olup olmadığına bakınız. Eğer biryeri açmayı düşünüyorsanız, çalışan kişilerin haklarını koruyunuz, kollayınız. Ekmeğiniz için çabalayınız. Yan gelip yatmak vakti değildir. Başkalarından bekleyip kenara çekilemeyiz. Aynı şekilde başkaları da size yüklenmemeli, herkes görevini, yapması gerekenleri bilmelidir. Sizi üzmelerine de izin vermeyiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren mücadele gezegeni Mars, su burcuna geçiyor. Kendini ifade ediş şeklinde problem aramayı bırakmalısın. Hayat sana mı muhalif yoksa sen mi ona? Elinden geleni yaptığın bu günlerde işlerin oldukça yoğunlaştı. Eğer ?İtibarim sarsılmıştı? diyorsan, toparlamak için bu günden daha iyisini bulamazdın. Hareketlerinden dolayı belli başlı bazı kararların arifesindesin. Eğer ilişkinden emin değilsen karşındaki kişiye daha açık konuşmak isteyeceksin. Günün bir kısmını kurslar, özel ilgi alanların gibi konularla geçirmek isteyebilirsin. Bugün aynı zamanda ailenle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Bu durum hukuki bir meselenin çözüme kavuşması ya da küslerin barışması gibi bir durumla sonuçlanabilir.

16 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle aranızdaki maddi konuların yeniden gündeme geleceği ve sizi beklentilerinizle ilgili oyaladıklarını düşündürten bazı davranışlarda bulunabilirler. Bugün size verilen sözlere karşı temkinli olun.

16 Kasım 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde üstlerinize karşı sorumluluğunuzu aksatmamaya çalışın. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz konularda daha ön görülü davranmaya çalışın. İlerleyen saatlerde ilişkiler ön plana çıkabilir. Sevdiklerinizle birlikte program yapabilirsiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizle ilgili planlarınızı ertelemeyin. Para getiren yeni başlangıçlar için çok uygun zaman.

16 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs retrosunun bugün son bulmasıyla birlikte ilişkilerde daha iyi bir döneme ilerliyorsunuz, özellikle yurt dışı ve yabancılarla olan ilişkilerde düzelme olabilir, eğitim alıyorsanız öğretmenlerinizden, hocalarınızdan destek görebilirsiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu sosyalleşme arzunuzla melankolik duygular çatışma halinde. İhtiyaçlarınızın karşılanması için başkalarından yardım beklemeyin. Harcamalarınız artabilir, tedbirli olun. İnatçılıktan kaynaklanan çatışmalar yaşanabilir.

16 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcuna geçen Mars, size yenifırsatları sunarken diğer yandan kişisel harcamalarınızı artıracak. Bolluk ve bereketinizin azaldığına şahit olsanız da moralinizi bozmadan yeni yılda daha iyi şartlar elde edeceğinize odaklanın. Şubat’tan sonra gelecek planlarınızı daha hızlandırma şansı elde edersiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

16 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 47' 18" R
Ay
Balık
13° 56' 04"
Merkür
Koç
18° 37' 28"
Venüs
Boğa
05° 16' 09"
Mars
Koç
02° 23' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 52' 28"
Uranüs
Boğa
22° 32' 45"
Neptün
Balık
29° 00' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 10"
Lilith
Başak
23° 43' 20"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>