Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Açığa çıkarmadığınız bir problem, kendinize sakladıkça takıntı haline geliyor. Partnerinizin de problemi bilmesinde yarar var. Bugün kafanızı meşgul eden problemi onunla konuşma fırsatı bulabilirsiniz.

Becerikli, yeteneklisiniz, ama girişkenliğiniz biraz yaranma çabası gibi de karşılanıyor. Yapmanız gerekli olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz.

Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz. Biraz savruk olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Parayla ilgili bu tutumunuz aile içinde de tartışılıyor.

İnatçı bir tutumla gereksiz bir küskünlüğü sürdürüyorsunuz. Karşı tarafın barış niyetine sırt çevirmeniz, aleyhinize oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Çünkü dostunuzun bu sevincinde en az onun kadar pay sahibisiniz. Önemsiz bir sağlık sorununuzu büyütüyorsunuz. Verimli bir gününüzde olduğunuz için bugünkü koşuşturmalarınızın kolayca üstesinden geleceksiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bir davet alabilir ya da siz birilerini davet edebilirsiniz.

18 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:44 Ay-Venüs görünümü, henüz yerine oturmamış işler ve düzeltilmesi gerekenler bizi düşündürür. Dış dünya ile ilişki kurarız ama mecburiyetlerden hiç hoşlanmayız. Bu saatlerde size tavsiyem şöyle güzel bir dinlenmeniz ve rahatlamanızdır. Saat 12:09 Ay-Merkür görünümü, sizin dışınızda gelişen, ancak sizin bilhassa ilgilenmenizi gereken işler üzerinde düşünebilirsiniz. Saat 14:49 Ay-Mars kavuşumu, burcunuzda oluşuyor. Size özgürce hareket etmek ve karar vermek yönünde hızlılık kazandırıyor. Gönülden sevgilerimle,

18 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hazırlık yaptığın bir planın varsa eksiklerini tamamlamak için ideal bir gündesin. İş yerindeki yoğunluk bugün seni yorgun düşürebilir. Sektör değişikliği yapmayı düşünüyorsan bir süre daha beklemende fayda var. Gökyüzü, işlerinle alakalı önemli gelişmelerin söz konusu olacağını vurguluyor. Gün içerisinde uzun zamandır satılmasını veya çözülmesini beklediğin konularda hızlı çözümler gerçekleşebilir. İlişkisi ile problemi olan bir Kova burcuysan, ?çok üzdük birbirimizi? diyerek kendi içsel muhasebeni yapabilirsin. Bunun etkisi ile ilişkin için yeni bir dönemin başladığını tecrübe edeceksin. Sanatla ilgileniyorsan, kendine etkinlikleri takip edeceğin ve katılacağın bir takvim hazırlayabilirsin.

18 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün beklenmedik sürprizlere ve çıkışlara açıksınız, şaşırabilir ya da şaşırtabilirsiniz. Etrafta yaşanan gelişmelere karşı gözlemci yönünüzü kullanın ve sezgilerinize güvenin.

18 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Bedensel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylara daha fazla önem vermelisiniz. Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde kendiniz için harcama yapabilirsiniz.

18 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk açısından çok güzel bir dönemdesiniz. Bekarlar, hayatlarının en önemli ilişkilerine başlayacaksınız.

18 Ekim 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuza ilerlerken enerjiniz de yerine geliyor. Gerek özel gereksehayatınızda söz sahibi olabilirsiniz. Cesur ve iddialı bir duruş sergileyebilirsiniz. Gözlerin üzerinizde olabileceği bir gün.

18 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayata dair anlam arayışlarınızın yoğunlaştığı bugün; iletişim, sosyal ve insani yardım faaliyetleri gibi konularda yeni imkanlar sunabilir. Kendinizi ifade etme ihtiyacınız artmış durumda. Duygular inişli çıkışlı olabilir. Öfkeli ifadelerden kaçınmakta fayda var.

18 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uçak seyahatinde karşılaştığınız kişilerle size heyecan veren sohbetlere dalabilirsiniz. Parlak fikirleriniz ve orijinalliğiniz grupların içinde sizi öne çıkarır. Aktivist hareketlere katılmak için hiç vakit kaybetmeyin. Ama aniden patlak veren sert diyaloglardan da uzak durun.

18 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

18 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 42' 34" R
Ay
Koç
12° 52' 19"
Merkür
Koç
19° 58' 20"
Venüs
Boğa
07° 42' 37"
Mars
Koç
03° 55' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 57"
Satürn
Balık
17° 02' 21"
Uranüs
Boğa
22° 39' 36"
Neptün
Balık
29° 04' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 44"
Lilith
Başak
23° 56' 31"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:44

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>