Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çekingenliğinizi bugünlerde fazla hissettiriyorsunuz. Ama sıcak kişiliğiniz yalnızlığı hiç hak etmiyor. Neyse ki, bu yalnızlığı bir an evvel bitirmeye kararlı görünüyorsunuz.

İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir. Üretken birisiniz, ama bu anlamda yeterince destek göremiyorsunuz.

Yakında kısmen de olsa düzelme içine gireceksiniz. Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektirebilir. Doğru hesaplar içinde olmalısınız.

İsabetli tercihler ve doğru adımlarla önünüzü açabilirsiniz. Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız boşuna zaman kaybı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gün, ortaklıklar, evlilikle veya beraberliğinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Tek başına kalmak yerine ortak ve birlikte hareket etmek isteyeceğiniz bir gün olabilir.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftamız saat 06:26-11:41 kısa süreli Ay-boşluk etkisiyle başlıyor ve ardından saat 11:41 Ay-Başak burcunda ilerliyor. Bu enerji, hayatın içinde yol alırken her bir detayı gözden geçirmeniz için size destek veriyor. Hangi konuda olursa olsun gerçekten içinizin rahat etmesi için, bastığınız yerin farkında olmanız şart. Zaten siz de bu nedenle gün boyu titiz düşünebilir, dikkatli ve özenli çalışabilirsiniz. Saat 14:19 Ay-Uranüs görünümü, mali konuların titizlikle gözden geçirilmesini sağlıyor. Bizim arzumuz iyi yaşamak ve geleceğimizi garanti etmek. Gelir geçer değil, kalıcı olandan yanayız. Saat 22:39 Ay-Satürn görünümü, ufak bir zorlukta çabuk pes etmeye neden olabilir. Bu enerji ciddiyeti ve her şeyi iyi analiz etmeyi gerektirir. Bu yorucudur. Elimizden geldiği kadarını yapalım. İşlerimizi biraz daha dikkatli yapalım. Yeni haftamız her birimiz için güzel gelişmelerle geçsin. Kalben sevgilerimle,

18 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruhunu dinlendirmek için bugün farklı konulara odaklanmak isteyebilirsin. Bugün sakarlıklar yaşayabilirsin.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tutkulu aşklar ve sürpriz heyecanlar günün ana temasını oluşturuyor olacak. Zira bir takım haberler ve yeni tanışmalar hayatınızı değiştirebilecek nitelikte önem taşıyacak gibi gözüküyor. Bekar kovalar için ayrıca özel bir zaman dilimi. İlişkisi olan kovalar ise baskı, kıskançlık ve şüphe konularını abartarak karşısındaki kişileri yargılama yoluna gidebilirler.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu durum sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çalışma ortamınızda bugün detaylarla ilgilenmek yerine işlerinize bütünsel yaklaşmayı tercih edebilirsiniz. İşlerinizde farklı bakış açıları yaratmak sizin için keyiflidir. Çalışma ortamınızda bir arkadaşınızın sağlık problemi ile ilgilenebilirsiniz.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Unutkan hale gelebilirsiniz. Önemli randevularızın notunu tutun. Yeni tanıştığınız bir kişiyle flört edeceksiniz. Bugün fikirleriniz berrak değil. Çabuk karar vermeyin.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunu dinlendirmek için bugün farklı konulara odaklanmak isteyebilirsin. Bugün tez canlılığın yarım bıraktığın işleri tamamlamanı sağlarken; ufak tefek sakarlıklar da yaşayabilirsin. Üstlerinin alacağı kararı, sevinçle karşılayacaksın. Ne zamandır maddi zorluklar yaşayan bir Kova burcuysan, gelirini artıracağın işlere yönelebilirsin. Kendi işini yapıyorsan, yatırımlarını artırmak adına, yeni anlaşmalar imzalayabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, arkadaş olarak gördüğün kişinin senden hoşlandığını öğrenebilirsin. Bu durum karşısında bir süre sessizliğini koruyacaksın. Kronik rahatsızlığı olan bir Kova burcuysan, rutin kontrollerini yaptırmanda fayda var.

18 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişiminizde kendinizi istediğiniz gibi ifade edemeyebilirsiniz. Kafanızda bir sürü plan var ama hangi yönün en doğrusu olduğunu kestiremiyorsunuz

18 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, ortak paylaşım konularınıza ışık tutacak. Krediler, ödemeler, alacaklar masaya yatırılması gereken temalar arasında yer almakta. Müşterilerinizde artış görerek somut çabalarınızla takdir edilirsiniz. Diğer yandan arkadaşlarınızla yurt dışı bağlantılı bir proje için ortaklık yapabilirsiniz.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaşacağınız bazı olaylar harekete geçirici olabilir. Biraz canınız sıkılsa bile bunu belli etmeyecek ve dikkatinizi işlerinize yönelteceksiniz. Başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Harcamalarınıza özen gösterin.

18 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 41' 02" R
Ay
Balık
27° 21' 23"
Merkür
Koç
19° 13' 19"
Venüs
Boğa
06° 24' 25"
Mars
Koç
03° 06' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 03"
Satürn
Balık
16° 57' 06"
Uranüs
Boğa
22° 35' 57"
Neptün
Balık
29° 02' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 14"
Lilith
Başak
23° 49' 28"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 04/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>