Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Enerjiksiniz ve bu enerjinizi doğru olarak kullanmayı başaracaksınız. Duygusal olarak kendinizi olumlu hissedeceksiniz. Beklentilerinize ulaşmak için olumlu adımlar atabilirsiniz. Ayrıca sevdiğiniz kişiyle iletişimleriniz verimli ve akılcı olacaktır. Değişik bazı ortamlara girebilirsiniz ve sevdiğiniz kişiyle güzel vakit geçirebilirsiniz. Duygusal konularda girişimde bulunmak için olumlu bir günde olacaksınız.

İsteklerinize ulaşmak için sabırsızlıklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İnsanlar üzerinde güçlü bir etki bırakacaksınız ve içtenlikle düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz. Zihinsel olarak son derece aktifsiniz ve aynı anda birden çok konuyu düşünebileceksiniz. Ancak bu durum dikkatinizin dağılmasına bazı hatalar yapmanıza da yol açabilecektir. Enerji düzeyiniz yüksek ve siz bunu mutlaka kullanmak arzusundasınız. İşinizle ilgili olarak bir süreden beri sürüncemede kalan bir sorunu bugün çözme şansınız olacaktır.

Maddi konularda son derece şanslı olacağınız bir gündesiniz ve karşınıza iyi değerlendirmeniz gereken fırsatlar çıkacaktır. Harcamalarınızda biraz daha dikkatli olmalısınız.

Yeteneklerinizi çok iyi bir şekilde kullanabileceğiniz ve olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevecen bir insansınız. Bu yanınız sizi kolay dost sahibi yapıyor. Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla birlikte geleceğinize dair bazı planlar içine girebilirsiniz. Yakında hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız. Uzaktaki sevdiklerinize karşı duyduğunuz özlem, önümüzdeki günlerde hasret gidermelerle hafifleyecek.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 18 Nisan(saat 04:46)-6 Eylül(saat 17:08) tarih aralığında Satürn-Oğlak burcunda gerileyecek. Bu süreç hem birkaç önceki kararların gözden geçirilmesi hem de bu dönemde yapılacak işler üzerinde düşünülmesi anlamında önemlidir. Hem bedenen hem ruhsal anlamda kendinizi geliştirmeye, bakmaya, özen göstermeye devam etmelisiniz. Bunu ihmal edenler, sorunlarla karşılayabilirler. Hayatınızı, iç dünyanızı gözden geçirerek hangi temeller üzerinde yaşamınızı inşa ettiğinizi veya etmeniz gerektiğini, nelerin size dayatıldığını veya nelere dayandığınızı bilmelisiniz. Rüzgarda savrulan bir yaprak değilsiniz. Eğer bir şeyler uzun süredir yük oluşturuyorsa ve sizi nefes alamayacak hale getirdiyse lütfen bunlardan kurtulunuz. Yoksa daha fazla zorlanırsınız. Tam tersine problemler varsa ve siz gamsız, davranıyorsanız, şimdi karşılaşacağınız zorluklarla böyle davranmamanız gerektiğini anlarsınız. Sağlığınıza her anlamda önem verin. Şikayetlerinizi doktora gösterin. Bedenen ve ruhen zinde olmaya çalışın. Saat 01-15:03 arasında Ay boşlukta ilerleyecek. Bildiğiniz gibi bu zaman diliminde ani karar değişikliklerinde bulunmak ne kadar yanlışsa baskılar altında aceleyle kararlar alıp uygulamaya kalkışmak da o denli yanlıştır. Akşama doğru, moralinizi yükseltecek Ay-İkizler burcu geçişini beklemekte yarar vardır. Saat 15:03 Ay-İkizler burcunda ilerlemeye başladığında, günün geri kalanında gayet aktif ve enerjik hale geliyoruz. İletişim yükseliyor. Düşüncelerimizi mantıklı bir şekilde dile getirebiliriz. Ruhumuz bir çocuk gibi neşeli hale gelecektir. Pek kafamızı bir şeye takmayız. Sosyalleşiriz. Sevgilimizle bir araya gelerek cumartesi akşamını değerlendirebiliriz. Evde olacaksak, ailemizle sohbet etmek hoşumuza gider. Saat 17:00 Güneş-Uranüs kavuşumu, birilerine uymak yerine, kendinize göre hayatınızı şekillendirmenizi, iletişim gücünüzden yararlanarak hızlı bağlantılarda bulunmanızı sağlayacak. Özel bir eğitim görmenizi, teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanmanızda size destek olacak. Yenilik ve gelişim kapınızı çalarak, ne bekliyorsun hadi bakalım tüm becerilerini ortaya koy diyerek sizi yüreklendirecek. Hızlı düşünüp, hızlı öğrenmeyi, öğrendiklerinizi hızlıca iletmeyi deneyimlediğinizde ne kadar özel bir insan olduğunuzu hissedeceksiniz. Çevrenizdeki olaylara bakış açınız değişime uğradığı gibi, bilgiyi yerinde ve deneyerek öğrenmeniz, hiçbir baskıya artık gelememeniz mümkün. Masa başında, dokuz altıyerine hareketli ve özgür bir çevrede ekmeğinizi kazanabilirsiniz. Saat 23:57 Ay-Merkür görünümü, kendinizden kuşku duymadan hayatı kucaklamanızı sağlar. Duygusal olarak sevdiğiniz insanları, sahip olduğunuz değerleri koruma altına almaya çalışabilirsiniz. Dışarıdan sert rüzgarlar kıyılarınıza vursa dahi, hiçbir şeyin sizden daha değerli olmadığını bir kez daha anlayabilirsiniz. Gönlünüz her dem hoş olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay boşlukta. Tepkilerini kontrol etmekte zorlandığın bir gün. Hazır cevap hallerini gireceğin ortamda da yansıtacaksın. Etrafını bilinçlendirmek adına daha çok söz alabilirsin. Samimi ve dürüst yaklaşımların sayesinde, sağlam dostluklar edinebilirsin. İşinden memnun olmayan bir Kova burcuysan, gelecek tekliflere açık olduğunu gösteren davranışlarda bulunabilirsin. Değer verdiğin kişiyle yiyeceğin romantik akşam yemeği, günlük kaygılardan uzaklaştırabilir.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeyi sevmeniz veya kabul etmeniz için şartların mutlaka uygun olması gerekmemektedir. Koşul ve şartlarınızı bu anlamda zorlamayın. Zira hiçbir şey mükemmel olamaz. Mutlaka her olayın içinde bir parça eksiklik bulunur. Bunu bu şekilde kabul edersen daha fazla mutlu olabilirsin. Sözsel ifadelerine bugün daha fazla dikkat etmelisin.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk hayatınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Gün içinde çatışmalara dikkat edin. Tavrınızı ortaya koyarken sakin kalmaya çalışın. Sorumluluklarınız gün içinde değişim gösterebilir. Keyif aldığınız konular için mücadele verebilirsiniz. Yaratıcılığınızı daha pratik işlerde kullanabilirsiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızla ilgili ani çıkışlar sergilemektendeğişikliğine gitmekten uzak durmalı var olan şartları muhafaza etmeye çalışarak hareket etmelisiniz. Yine bu dönemde dikkat etmeniz gereken bir diğer konu dayaptığınız ya da aynıyerinde çalıştığınız bir insanla anlık bir duygusal yakınlaşma olmalı. Böyle bir durum size çok pahalıya mal olabilir! Bir kaç gün sonra maddi manevi olumlu gelişmeler söz konusu önemligörüşmelerinize ve faaliyetlerinize önem vererek hareket etme zamanı.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir,hayatınızda organizasyonlar ve toplantılarda yer alarak kendi düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ve iletişim gücünüzü en iyi şekilde sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile özel hayatınızda partnerinizle davetlere katılabilir, olumlu iletişim kurabilir ve bekarsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ani ve beklenmedik işler, iletişime ve astrolojiye dayalı konular gündeminizde yer edecek. Bugün yakın çevrenizde olup biten olaylar hayata bakış açınızı değiştirebilir.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk hayatınızda renkli bir gün sizi bekliyor. Hobinize yönelebilir, sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Dostlarınızla kültürel faaliyetlere katılmak ruhunuzu dinlendirir.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

18 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 58' 46" R
Ay
Aslan
10° 33' 52" R
Merkür
Koç
28° 16' 49"
Venüs
Boğa
18° 14' 23"
Mars
Koç
10° 28' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 50"
Satürn
Balık
17° 41' 47"
Uranüs
Boğa
23° 09' 23"
Neptün
Balık
29° 17' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 08"
Lilith
Başak
24° 53' 26"
True Node
Koç
14° 53' 27"
Son Güncelleme : 14/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>