Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sizi işkolik buluyor. Onu da kendi alanınıza çekmeye çalışıyorsunuz. Sizinle bu kadarmerkezli ilişki kurmak istemiyor. Yaşadığınız sorunların kaynağında da bu var. Eğer hemen bugün başlayarak sevgilinizle her akşam dolaşmaya çıkar ve projenizi hiç konuşmamayı becerebilirseniz belki bir şeyler düzelecek.

Aileye ait bir mülkün satışıyla hayatınızın kökten değişeceğine inanmışsınız. Payınıza düşenle gerçekleştirmeyi düşündüğünüz bazı gerçekçi planlarınız var. Yalnız bu satışın önünde çok engel görünüyor. Herkesin tıpkı sizin gibi bir hesabı var. Size elinizdeki işi bir şekle sokmanız için mülk satışı yerine ortak bir destek önerilebilir.

Para sıkıntınız yok sayılır. Parayı sevip sevmem diyenlerdensiniz. Biraz hırs yapıyor ve pek aksamayan düzenli gelirinizle yetinmiyorsunuz. Paranızı çoğaltma girişiminizde büyük harcamalar çok olası.

Aile içi sorunların kaynağı olarak ilan edilmek istemiyorsanız, onların karşı görüşlerini dikkate almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz var. Haberin gerektirdiği çabukluğu göstermeniz gerekiyor. Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, imkanlarınızı çoğaltabilir. Kendinizi dinamik hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Özgüveninizin pekişebileceği oluşumlara yönelebilirsiniz. Tercihlerinizde bazı kararsızlıklarınız olacak.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 06:26 Ay-Koç burcu geçişi, haksızlığa tahammül etmeyeceğinizi gösteriyor. Eğer birileri sizi sinirlendirirse cevabını en acı şekilde alacaklardır. Bundan da hiçbir zaman pişmanlık duymazsınız. Saat 12:59 Jüpiter-Pluto görünümü,hayatınızla ilgili olumlu bir değişim ve dönüşümün anahtarını sizlere sunuyor. Verimsiz olandan işlerliği olana yönelme gücüdür bu. Yeni bir yolun önünüzde açılışıdır. Sizin için gayet faydalıdır. Güçlü insanlardan görülen desteğin göstergesidir. Bu yaratıcı tarzda çalışmaların, projelerin, fırsatların, olanakların yükselişidir. Başkaları üzerinde etkili olmanızı sağlar. Fiziksel ve psikolojik anlamda toparlanma halidir. Bir gruba dahil olmak, mesleki anlamda ilerlemek mümkündür. Saat 15:12 Ay-Merkür kavuşum etkisinde, çıkarlarımıza uygun şekilde düşünürüz. Problemli bir durum varsa göz ardı etmeyiz, çözüm bulmaya çalışırız. Saat 20:27 Mars-Neptün görünümü, hedefiniz için gözden geçirmelerde bulunmanızı sağlıyor. Amacınız yaptığınız işten zevk almak kadar, kazanmak da. Ayaklarınızın üzerinde durmak istediğiniz için, geleceğinizi garanti altına alacak şekilde planlar yapıyorsunuz. Bu görünüm ideallerinize sıkı sıkıya sarılarak azimle çalışmanız gerektiğini vurguluyor. Saat 23:00 Ay-Satürn görünümü, fikirlerinizi özgürce ortaya koyma arzunuzu işaret ediyor. Ancak uymanız gereken şartlar, kurallar vardır. Böylesi bir engellenme canınızı sıkabilir. Keyifli bir Cumartesi geçirmeniz dileğimle,

14 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaratıcılık gerektiren alanlara yönelimin artabilir. Kardeşini, bilinçsiz davranışlarından dolayı uyaracaksın.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularla ilgili karşınızdaki insanlardan anlayışsız tavırlar görmeniz sizi hayata karşı küstürebilir. Bu noktada kendinizi farklı kaynaklara yönetmeli ve kimseden hiçbir beklenti içine girmemelisiniz. Yine gelecek yönelik kararlarınızda kimsenin tesiri altına kalmamaya özen gösterin. Kendi kararlarınızı kendiniz verin.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde hem bitişler hem de başlangıçlar dikkat çekiyor. Bugün düşüncelerinizde oldukça cesursunuz. Çevresel değişiklikler de var.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünilişkilerinizde ilk izlenimin bir hayli önem taşıdığına işaret etmekte. Olabildiğince pozitif davranmalı ve kendinizi ispatlamak için cesaretli davranmalısınız. Sahne sizin uzun zamandır ilk defa kendinizi bu kadar kararlı hissetmenin getireceği avantajları sonuna kadar değerlendirmelisiniz. Gün içinde trafikten kaynaklanan gecikmeler söz konusu olsa bile gerilmeden hareket edin soğukkanlılığınızı koruduğunuz takdirde her şey kolaylıkla ilerleyecektir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin beklemediğiniz bir süprizi ile mutlu olabilirsiniz…

14 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren alanlara yönelimin artabilir. Kardeşin ya da kardeşin gibi hissettiğin kişiyi, bilinçsiz davranışlarından dolayı uyarmak zorunda kalabilirsin. İyi niyetinden şüphe etmese de, karşındaki kişinin kendini fazla savunuşu, aranızda bir gerginlik yaratabilir. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevdiğin kişiyle birbirinizden çok farklı olduğunuzu düşünebilirsin.

14 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer vealanlarınızda insanlara yol gösterebilir ve deneyimlerinizi onlarla paylaşabilirsiniz. Bu aralar özellikle kısa planlarda hızınıza kimse yetişemiyor.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı harekete geçirecek bir haber alabilir, beklenmedik bir olayla karşılaşabilirsiniz. İsteklerinizi ifade ederken biraz daha sakin ve olumlu olmaya özen gösterin. Karamsar duygular içine girebilir, bu duygularınızı sevdiğinize yansıtabilirsiniz. Ona daha fazla ilgi göstermelisiniz.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

14 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 39' 00" R
Ay
Balık
26° 50' 57"
Merkür
Koç
19° 11' 55"
Venüs
Boğa
06° 21' 51"
Mars
Koç
03° 04' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 33"
Satürn
Balık
16° 56' 56"
Uranüs
Boğa
22° 35' 49"
Neptün
Balık
29° 02' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 07"
Lilith
Başak
23° 49' 14"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>