Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda kendinizi baskı altında hissedeceksiniz ve psikolojiniz olumsuz yönde gelişecek. Biraz yalnız kalmayı ve kafanızı toparlamayı denemelisiniz.

İş hayatınızda bazı sıkıntılar yaşayacağınız bir gündesiniz. Bugün hareketlerinizdeki ölçüyü kontrol etmezseniz amirinizle aranızdaki samimiyet bozulabilir.

Parasal durumunuzda olumsuz gelişmelere tanık olabilirsiniz. Bazı harcamalar konusunda aşırıya kaçabilir ve kendinizi kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Bugün bir arkadaşınız sizden borç para isteyebilir.

Eski bir arkadaşınız önümüzdeki günlerde karşınıza çıkabilir ve size hiç beklemediğiniz haberler iletebilir. Bu haberler geleceğinizi doğrudan etkileyecek nitelikte olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızın kendisiyle ilgili yapmak istediği değişiklik sizi endişelendiriyor. Oysa onun yeniliğe ihtiyacı var ve bu yeniliğin getireceği sorunlarla baş edebilir. Bugün tartışmalardan kaçının. Sizin bir konuda taraf olduğunuzu düşünen ve sizinle tartışmaya çok hazır birileri var. Öğle saatlerinde küçük, mutlu sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 16 Nisan saat 04:57 Koç burcunda doğacak Yeniay, tüm dikkatimizi çevremiz, çalışma hayatımız, sağlığımız, ilişkimizle ilgili konulara çevirir ve ilgilenmemizi sağlar. Değişiklik, yenilik ihtiyacı bir hayli vurgulanır. Yeniayın Uranüs ile yapacağı görünüm, olumlu fırsatların, sürpriz ancak tatmin edici girişimlerin, gelişmelerin işaretçisidir. Merkür geri hareketi sona erdiği için, daha önce adım attığınız, üzerinde düşündüğünüz işlerin şimdi hızlıca bitirilmesi mümkündür. Yolculuklar tekrarlanabilir. Görüşme trafiğiniz artabilir. Yakınlarınızla iletişimde yaşanan sorunlar veya önemli konular şimdi tekrar gözden geçirilir ve bir adım atılır. Mars-Oğlak burcunda henüz karar verilmemiş, sıkı çalışılması gereken işlerin göstergesidir. Disiplinli çalışma sizi biraz yorsa da, bu Yeniayın özündeki temkinlilik aslında son derece faydalıdır. Böylece yanlış kararlar verilmez. Yeniayın vurgulayacağı bir başka durum, ev içindeki huzur ve aileyle ilgili güvence olgusudur. Dışarıda mücadele eden kişi, bunları bulduğunda daha başarılı olacaktır.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün harcamalarında kontrollü hareket etmeye çalışmalısın. Ruhsal bir rahatlama için değişiklikler yapabilirsin.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öncelikle şunu hatırla: Hiç kimse senden daha iyi değildir ama sen ortaya bir şey koymazsan sen de kimseden iyi değilsindir. Bu yeniay sana önemli olanın dünkü halinden iyi olup olmadığını sorgulattıracak. Her gününü güzelleştirmek için elinden geleni yapmaya zorlayacak. Sen bunu kendin için yapmazsan hiç kimse senin için yapmaz. Harekete geç ve planlarını uygula.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim bugün sizin için önemli olabilir. Yazışmalarınız, telefon trafiğiniz her zamankinden yoğun olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler olabilir.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce ölçüp biçip öyle yorum yapmanız dost kazanmanıza neden oluyor. Bu durum sizleri bir adım öne çıkarıyor. Sevdiğiniz kişi ile aranız düzelmeye başladı.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

16 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu yeniayı girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına kullanabilirsiniz. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, bilgisayara dayalı işlerinizde hızlı ve çok önemli olaylar karşınıza gelebilir.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcundaki Yeni Ay, size hızlı bir gündem sunacak. Sürekli canlı ve dinamik bir sürecin içine giriyorsunuz. Kurslar, yolculuklar, metin yazarlığı, sosyal medyada duyurular ön plana çıkar.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

16 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 43' 51" R
Ay
Balık
28° 03' 59"
Merkür
Koç
19° 15' 18"
Venüs
Boğa
06° 28' 00"
Mars
Koç
03° 08' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 44"
Satürn
Balık
16° 57' 21"
Uranüs
Boğa
22° 36' 07"
Neptün
Balık
29° 02' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 24"
Lilith
Başak
23° 49' 48"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>