Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda aslında herşey sorunsuz gidiyor. Fakat siz yine de sorun yaratmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Sevgilinizin anlayışı ve size olan sevgisi ilişkinizin ömrünü uzatıyor.

İşinizi ve aynı zamanda özel hayatınızı ilgilendirecek bir karar aşamasındasınzı. Örneğin taşınma gibi bir plan sözkonusu olabilir. Sizin için verilmesi çok kolay bir karar olmayacağa benziyor.

Paranız tamamen kontrol altında. Endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok. Bankada parası olanlar şu aralar bu yatırıma dokunmasalar iyi olur. Birikime ihtiyacınız olacak.

Eski günleri düşünüp kendinizi daraltmamalı, geleceğe bakmalısınız. Hayatınızı kontrol etmek sizin elinizde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki yaşama coşkusu sizi bugünlerde yönlendiriyor. Hayatınızdaki bazı tatminsizlikler ve onlarla ilgili beklentilerinizde umuda kapadığınız kapılar, size erdem kazandırmış gibi. Küçük mutlulukları son kırıntısına kadar değerlendirme becerisi geliştirmişsiniz. Yakın çevrenizde küçük sevinçlerin büyük mutluluklar gibi yaşanması genellikle sizden kaynaklanıyor.

13 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:28 Ay-Mars görünüm etkisinde güne merhaba diyoruz. Bu enerji, para kazanmak, kazandığınızla huzurlu bir yaşam sürmek hevesinizin işaretçisidir. İç huzurunuzu bozabilecek her şeyden uzak durmaya çalışırsınız. Sakin ortamları, olumlu yaklaşımları seversiniz. Saat 03:09 Ay-Neptün kavuşum etkisinde, su misali akıştayız. Hiçbir şeyi zorlamadan, ardındaki güzellikleri keşfetmek, yaşamak isteyeceğiz. Hayatın güçlükleri bir yana, bizim arzularımız bir yana diye düşünebiliriz. Maddi konular üzerinde hırslı düşünmeyeceğiz. Eğer gücümüz varsa, kendimizi mutlu edecek bir şeyler satın alabiliriz, insanlara yardımcı olabiliriz. Saat 03:57 Ay-Venüs görünümü, evde huzurun, aşkta paylaşmanın, iç dünyanızda dinginliğin işaretçisidir. Kendi sınırlarınızı korursunuz. Dışarıdan hiç kimsenin, sizi rahatsız etmesine, keyfinizi kaçırmanıza izin vermezsiniz. Saat 14:16 Ay-Pluto görünümü, bilinçli hareket etmek, dikkatsiz harcamalardan kaçınmak gerektiğini gösteriyor. Hesabımızı bilelim. İyi niyetimiz nedeniyle zarar görmeyelim. Saat 14:27-14 Nisan saat 06:26 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde çok bilinçli düşünmek lazım. Bu sizi hayal kırıklığı yaşatabilecek durumların önüne geçilmesinde bizi korur. Bu zaman dilimi içinde hayati kararlar vermeyiniz. Sizi mutlu edecek haberler almanız dileğimle,

13 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerini toparlamakta zorlanabilirsin. Çevrene karşı yardımsever davranacağın bir gün.

13 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki kişilerin yardımıyla kariyerinizde ani şanslar ve hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde ise olayları tek taraflı ele almadan empati yaparak ilerlerseniz karşınızdaki kişi anlamanız daha da kolay olacaktır. Aksi takdirde ilişkinizde bencillikten dolayı sorunlar çıkması muhtemeldir.

13 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyalleşmek, sevdiklerinizle ve arkadaşlarınızla olmak için etkinlik düzenleyebilirsiniz. Gelecek planlarınızdan bahsedebilirsiniz. Harcamalarınız konusunda aşırı tüketim eğiliminiz olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenebilirsiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün özel yaşamınızda konular üzerinde bir hayli düşünceli olup kararlar alacağınıza işaret etmekte. Beraber olduğunuz insana duyduğunuz sevgi ve güveni sorgulayacağınız sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Emin olun sezgileriniz sizi yaşadığınız ikilemden kurtarabilecek kadar kuvvetlidir. Maddi konularda şanslı bir gündesiniz. Bugün alım satımlar konusunda da çok şanslısınız. Uzun zamandır satışta olan bir taşınmanız için önemli bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Böyle bir düşünceniz söz konusu ise günü iyi değerlendirmelisiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

13 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ailenize ve sevdiklerinize karşı cömert olabilirsiniz. Parasal olarak onlara yardım etmek isteyeceksiniz. Bu yardımı yaparken hayalperest ve dağınık olmaktan kaçının.

13 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın tanıştıracağı yeni biri hayatınıza girer.Ayaklarınızın yerden kesildiğini hissedecek kadar mutlu olabileceğiniz bir gündesiniz. Keyfini çıkartın.

13 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta, toplum içinizdeki yerinizi sağlamlaştırmaya yarayacak, belki de insanların gözünde daha üst bir noktaya yükselmenizi sağlayacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz ortamlarda sivrilmeniz, kendinizi ön plana çıkarmanız mümkün olabilir. Bunun yanında, bazı ufak tefek kazançlarla da karşılaşmanız pek de şaşırtıcı olmaz. Telif hakkı, ufak bir hizmet bedeli, belki de ikinci el olarak piyasaya çıkardığınız, artık kullanmadığınız bir eşya yoluyla az miktarda da olsa para kazanabilirsiniz. MADDİ kaynaklarınızı zenginleştiren etkiler aldığınız bir ay geçiriyor olsanız da, bu hafta gökyüzünde oluşacak olan görünümler, beklenmedik masraflara girmenize de yol açabilirler. Hiç hesapta olmayan bir harcama veya ödeme yapma zorunluluğuyla karşılaşmanız, bunun da canınızı sıkacak bir meblağda olması mümkündür. Bu durum, sizi şimdiden strese sokmasın...

13 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 16' 23" R
Ay
Balık
21° 10' 58"
Merkür
Koç
18° 56' 28"
Venüs
Boğa
05° 53' 07"
Mars
Koç
02° 46' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 05"
Satürn
Balık
16° 54' 59"
Uranüs
Boğa
22° 34' 29"
Neptün
Balık
29° 01' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 50"
Lilith
Başak
23° 46' 39"
True Node
Koç
15° 23' 25"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>