Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde sağlam durmanızda yarar var. İlgi alanına girdiğiniz pek çok kişi var. Uyarılara kapalı olduğunuz şeklindeki iddialarınıza fazla güvenmeyin. Bunun nedenini siz de biliyorsunuz.

Ödemelerinize karşı gösterdiğiniz hassasiyet, aynı şekilde size gösterilmiyor. Bununla ilgili sürekli plan değişiklikleri yapmak yerine, artık talep etme yoluna gidebilirsiniz.

Son zamanlarda izlediğiniz para politikası her zamankinden daha çok uyanık olmanızı gerektirecek. Kafanıza koyduğunuz atılımlar, sizi bir çok konuda bağlayabilir.

İkili bir ilişkinizde karşınızdakiyle monolog halindesiniz. Bir sonuca varabilmeniz için üçüncü kişilerin devreye girmesi yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizde bazı ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz ve enerjinizi bu gelişmelere yönlendirmeniz gerekebilir. Yeni kişilerle tanışabilir yada yeni bazı oluşumlarla karşılaşabilirsiniz. İç dünyanızda bazı çelişkiler ortaya çıkabilir ve duygusal olarak küçük bir sorun yaşayabilirsiniz. Ancak genel olarak düşüncelerinizi istediğiniz alanlara olumlu olarak kanalize etmeui başaracaksınız. Yakın çevrenizle diyaloglarınız gelişmeye başlıyor ve ikili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:29 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümle güne adım atacağız. Bu enerji, medya önünde veya bulunduğunuz ortamda ilgiyi üzerinize çekecek tarzda konuşmanızı, fikirlerinizi iletmenizde yardımcı olur. Sosyal faaliyetler, internet üzerinden paylaşımlarda bulunmak hoşunuza gidecek. Saat 03:59 Ay-Jüpiter karşıtlığı ilişkimizi hem kendi isteklerimiz hem de karşı tarafın beklentileri doğrultusunda ele almamız gerektiğini gösteriyor. Hayatımıza girebilecek veya girmiş kişiyle aramızda ölçülü ve dengeli bir sevgi alışverişi olması gerekiyor. Sizi ışıklandırıcı olan Ay-Kova burcu geçişi gün boyu devam edecek. Bu enerji,  kendinizle barışık olmanızı ve sosyal yaşamda el üstünde tutulmanızı sağlar. Yenilikler konusunda bugün oldukça heveslisiniz.  Haksızlıklara karşı bilginizle, deneyimlerinizle ve duruşunuzla boyun eğmediğinizi gösterebilirsiniz. Giyim tarzınız bugün rahat hareket edebilmenizi sağlayıcı şekildedir. Bir yönünüzle hemen dikkati çekebilirsiniz. Bugün partnerinizle ortak noktalar üzerinde buluşmak, birlikte keşif yapmak, bilinmeyenleri araştırmak hoşunuza gidebilir. İlişkiniz yoksa, genel olarak farklı imaja sahip ancak bilgi anlamında üstün kişilerle ilgi duyabilirsiniz. Amacınız hayatınıza heyecan ve renk getirmektir. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

18 Şubat 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, kendinize her zamankinden daha fazla güveniyorsunuz. Duygusal yaşamınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. Karşılıklı ilişkilerde, yapıcı paslaşmalar söz konusu olacaktır. Yaratıcılığınızı karşı tarafa aktarabilirseniz, mesleki başarınızı ve kariyer hırsınızı olumlu bir şekilde kullanacağınız bir gün.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanları iyi tanıyorsunuz malum. Bugünlerde bazı kişilerin tipik tavırları diğer kişileri çok şaşırtabilecek potansiyel taşısa da, sizi hiç şaşırtmayacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Bu gece Çarşamba gününü Perşembe ye bağlayan saatlerde (01.30) civarında Kova burcunda oldukça ilginç bir yeniay oluşuyor. Yeniay'ın oluşumundan hemen sonra burç değiştirerek Balık'a geçmesi ve Güneş'in de Kova'dan çıkıp Balık'taki seyrine başlayacak olması, bu sefer ki yeniayı ilginç kılıyor ve etkilerini de biraz azaltıyor. Dolayısıyla, yeniayı yarın değil bugün ele almak istedim. Bugün kararsızlıklarımız artabilir, belirsizlikler veya dalgınlıklar söz konusu olabilir. Bazı başlangıçlar yapmak istememize rağmen adım atmakta zorlanabiliriz. Günlük anlamda ve genelde gündem değişiyor. Zihinsel aktiviteler ve alışverişler yerini 30 gün için duygusallığa bırakabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dönüştüğünüz şey her ne ise insanların hoşuna gitmiyor. Denge uçup gitti. Bir sinirleniyor bir gülüyorsunuz. İnsanlar neye alındığınızı bile anlamıyor...

18 Şubat 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınız, görüşmeleriniz, eş, ortak ve yakın dostlarınızla olan iletişiminiz, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim süreçlerinizde çeşitli tatminsizlikler yaşayabilir, şartların yüzde yüz sizin istediğiniz gibi olmadığını düşünebilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinden itibaren olumlu haberler alabilir, aşk hayatınızda romantik görüşmeler yapabilir ve iletişimde başarı elde edebilirsiniz.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bireysel yönünüzü köreltmeniz gerekecektir. Belki de, çevrenizin ihtiyaç ve beklentilerine kulak verme zamanı gelmiştir. Onları memnun etmeye çalışır, fedakarlıktan da kaçınmazsanız, ihtiyaç duyduğunuzda onlar da sizin yanınzda olacaklardır.

18 Şubat 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>