Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski bir ilişkiniz bugünlerde çok aklınıza geliyor. O da sizi düşünüyor. Eski sorunları ikiniz de unutmuş görünüyorsunuz. Bugün onunla ummadığınız bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Siz bir adım atarsanız, o iki adım birden atabilir.

İşyerinizde yakın bir arkadaşınızın desteği sizi çok duygulandırıyor. İddialı ve hırslı olmasına rağmen, siz söz konusu olduğunuzda geri çekilmesini biliyor. Bugün yine sizinle dayanışma içinde olacak.

Çok paranız olduğu zamanlar bir miktar kenara koymadığınız için pişmanlık yaşıyorsunuz. Bol para harcamak istiyorsunuz ama bugünlerde böyle bir şey mümkün olmayacak.

Sağlığınıza hiç dikkat etmezdiniz ama bugünlerde gereksiz yere evhamlanıyorsunuz. Sağlığınız konusunda ortayı bulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstenmeyen ve sorun yaratan durumları, kibarca da olsa zorlamak, eleştirmek ya da yorumlamak için doğru bir gün değil. Aksine herhangi bir diyaloğa girmemeniz ve uzaklaşmanız daha doğru olabilir.

19 Kasım 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 08:27 itibariyle burcunuzda oluşacak ilkdördün, hayatınızı düzenlemek, yeni başlangıçlar yapmak, işinizde yükselmek, ilişkinizi bir ömür boyu sürdürmek eğer yalnızsanız yeni bir aşk yaşamak arzunuzun yükselişini işaret ediyor. Sizin şu andaki mevcut durumunuzu mutlaka gözden geçirmeniz lazım. Eğer bütün bunları istiyorsanız, yanlış veya eksiklerinizle yüzleşmeyi mutlaka başarmalısınız. Şu anda içinde bulunduğunuz ortam, birlikte olduğunuz kişi ve sosyal yaşamınız üzerinde ciddi manada düşünmelisiniz. Geçtiğimiz hafta düşündüğünüz ve hatta yürürlüğe koyduğunuz işlerin, girişimlerin geldiği son noktaya bakınız. Yapılması gerekenler varsa bunları yerine getiriniz. Kendi hayatınızın iplerini ele almakla, toplumun sizden beklentilerine cevap vermek arasındaki kutuplaşmada asıl yapmanız gerekenin ne olduğunu düşününüz. Eğer bu noktada işler istediğiniz gibi yolunda gitmiyorsa bugün sıkılmanız, gerginlik duymanız mümkündür. Gerçekçi değerlendirmelerde bulunarak sizin için en doğru olanı keşfedebilirsiniz. Saat 10:19-14:21 saatleri arasındaki etkili Ay-Boşluk süresince, ilişkimiz alışkanlık mı, yoksa gerçekten bu denli aşık mısınız diye düşünürsünüz. Geçmiş kendini sürekli hatırlatıyor gibidir. Kafanızın içindeki sorulara bir an önce cevap bulmayı istersiniz. Saat 13:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, mevcut işinizde başarılı olmak, yükselmek ve finansal anlamda doğru tercihlerde bulunmak için sizi derinlikli düşünmeye davet ediyor. Yapılacak değişiklikler zamanla yerine oturacaktır. Siz acele etmeden, geçmiş tecrübenizi göz önüne alarak her zorluğu aşabilirsiniz. Saat 14:21 itibariyle Ay-Balık burcu seyir etkinliğinde, bedensel ve zihinsel anlamda rahatlatan, gevşeten çalışmalar yapılabilir. Finansal konularda gözlemde bulunmak ve aklımız başımızda düşünmek yararlı olacaktır. Gün boyunca, arzu ettiğiniz gelişmelerle karşılaşmanızı tüm kalbimle temenni ediyorum. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

19 Kasım 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir partiye giderken, Nasıl giyinmeliyiz? Nasıl eğlenmeli?

19 Kasım 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstendiği gibi gitmeyen ya da sorun çıkartan durumları, işleri veya ilişkileri zorlamak, eleştirmek veya yorumlamak için doğru bir gün değil. Dolayısıyla, kibarca dahi olsa diyaloğa girmemeniz ve uzaklaşmanız daha doğru olur. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayaller, kafa karışıklıkları ve idealler gezegeni Neptün'ün direkt harekete geçişi, aslında bugünden itibaren hayallerimizi gerçeğe dönüştürmemize hayata geçirmemize yardım etse de, sadece birkaç gün için, bizi biraz dalgın, unutkan ruh haline geçirebilir(aslında hafta başından beri biraz etkisini kararsızlıklar, şüpheler veya belirsizlikler olarak hissetmiş olabilirsiniz). Sabah, öğlen ve öğle sonrası saatlerde, ikili ilişkilerimizde olumlu saatlerde olacağız. Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var. Sular ve sıvılarla ilgili başlıklar uzun zamandır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de devrede olabilir bu arada ekleyelim Niobe'ce.

19 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularda alıngan olabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza yönelmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Beslenmenize ve sağlık durumunuza dikkat etmelisiniz. Öğleden sonra parasal konular gündeme gelebilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız konularda bir şeyler yapabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda yeni arayışlar var.

19 Kasım 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi keşfetme sevinci içine girdiniz. Tarzınız vegücünüz dikkat çekmenize sebep oluyor. Ancak beraberinde ufak risklerde almaktasınız.

19 Kasım 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

19 Kasım 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yoğunluklarınız ve yapmanız gerekenlerle, kişisel istekleriniz çakışabilir. Düşündüklerinizialanlarınızda uygulamakta zorlanabilirsiniz. Uzak akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz.

19 Kasım 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkileri konusunda oldukça şanslı bir gündesiniz. Eğer yalnızsanız yeni birileri ile tanışabilir, flört edebilirsiniz. Eğer ki hayatınızda biri var ise onu memnun etmek için kendinizden çok fazla pay verebilirsiniz. Bugün ortağınıza  veya partnerinize hediye almak, küçük sürprizler yapmak, mutlu etmek için daha çok çaba sarf edebilirsiniz.

19 Kasım 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

19 Kasım 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 11' 31"
Ay
Kova
20° 26' 55"
Merkür
Koç
17° 41' 55"
Venüs
Boğa
03° 14' 31"
Mars
Koç
01° 07' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 56"
Satürn
Balık
16° 44' 03"
Uranüs
Boğa
22° 27' 05"
Neptün
Balık
28° 57' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 40"
Lilith
Başak
23° 32' 23"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>