Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı sorunları aşmanın tartışmaları aza indirmekten geçtiğini düşünüyorsunuz. Bugün partnerinizle tartışmaya girmekten kaçınacak, eleştirilerini duymazdan geleceksiniz.

İşinize olan bağlılığınız zaman, zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için, bugün kendinizi size ait olmayan işlerin başında bulabilirsiniz.

Maddi konulardaki yükümlülüklerinizi bir dengeye oturtmanız gerekiyor. Hiç düşünülmeyen bir şeyi satın almaya kalkışmanız, bazı haklı kızgınlıklara yol açabilir.

Bugünlerde alacak verecek işlerinde yoğun bir trafiğe girebilirsiniz. Bugünden hazırlıklı olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keşif ve macera istekleriniz ve arzularınız günün yüksek enerjisiyle birleştiğinde oldukça ısrarcı, kararlı davranabilirsiniz. Yeni insanlar tanımak, yeni yerler görmek, ufkunuzu genişletmek, bilinmeyene yol almak isteyebilirsiniz ancak riskleri de göz önüne almayı ihmal etmemelisiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Ay-Yay burcunda, hedefimizi, isteklerimizi gözden geçirebiliriz. Bizi huzurlu kılan maddi-manevi değerlerimiz hakkında düşünebiliriz. Yaşadığımız toplumun, dünyanın sorunlarına çare bulunmadıkça, kendi dünyamızda huzurlu yaşamanın pek bir anlamı olmadığını fark edebiliriz. Hayat herkes için güzel olsa ve insanlar barış içinde yaşasa diye aklımızdan geçirebiliriz. Saat 15:15 Mars-Pluto görünümü genel anlamıyla tüm burçlar üzerinde gerginlik ve baskıya karşı tahammülsüzlük şeklinde çıkışlara neden olabilir. Bizim arzularımıza karşılık, sistem kendi kurallarını dayatabilir. Biz yenileştirmek isteriz, ancak şartlar elverişli olmadığı için uygulayamayız. Girişimde bulunmaktan yanayınızdır. Fakat sınırlar içinde hareket etmeye zorlanabiliriz. Bütün bu durumlara karşılık tepki gösterdiğimizde susturulabiliriz. Önümüzdeki birkaç gün boyunca soğukkanlı olmak ve davranmak durumundayız. Saat 20:51 Ay-Neptün görünümü, her konuda sağlamlığın önemini belirginleştiriyor. Amaca giden yolda her şey mübah derler. Ancak biz böyle düşünmeyeceğiz. Bu yöntem, bu yol doğru mu, daha başka neler yapılabilir, kimlerle bağlantı kurulabilir diyerek inceleyeceğiz. Saat 23:59 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, birkaç gün boyunca etkili olacak, olumlu gelişmelerin, girişimlerin ve işlerimizi yoluna koymanın işaretçisidir. Sosyal ilişkilerimizi güçlendirir. Toplumsal hayatla iç içe olmamızı sağlar. İlişkileri canlandırır. Yeni tanışmaların, dostlarla bir araya gelmenin, kısa bir gezinin ve iletişimin göstergesidir. Kendimizi gayet iyi hissedeceğiz. İlişkimizde sorunlar varsa, bunları açık bir dille ifade edeceğiz. Mutlu, huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

19 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanın ve kendinle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilir; bir süredir cesaret edemediğin yenilikler için adım atabilirsin.

19 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren işlerde önemli başarılara imza atabilirsiniz. Sanata olan ilginiz artabilir ve hobilerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve gelecek yönünde yeni projeler, fikirler açısından son derece pozitif olabilir. İyimserliğinizi çevrenize de bulaştırabilirsiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keşif ve macera istekleriniz ve arzularınız günün yüksek enerjisiyle birleştiğinde oldukça ısrarcı, kararlı davranabilirsiniz. Yeni insanlar tanımak, yeni yerler görmek, ufkunuzu genişletmek, bilinmeyene yol almak isteyebilirsiniz ancak riskleri de göz önüne almayı ihmal etmemelisiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir,hayatınızda organizasyonlar ve toplantılarda yer alarak kendi düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ve iletişim gücünüzü en iyi şekilde sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile özel hayatınızda partnerinizle davetlere katılabilir, olumlu iletişim kurabilir ve bekarsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahatlerde olumsuzluklar yaşamaya müsait olacaksınız. Enerjinizi iyi kontrol etmeye çalışın ve olumsuzlukları üzerinize çekmeyin.

19 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda meydana gelen Yeni Ay sizi kariyer alanında istediğiniz noktaya ulaştıracak. Seminerler vermek, sunum yapmak,becerilerinizi stratejik bir biçimde ortaya koymak, iradenizi kullanarak zorlukların üstesinden gelmek için büyük bir enerjiye sahip olursunuz. Bu süreçte pek çok fırsat ve başlangıçlarla karşılaşacaksınız.

19 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

19 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 18' 28"
Ay
Kova
22° 07' 54"
Merkür
Koç
17° 45' 35"
Venüs
Boğa
03° 23' 20"
Mars
Koç
01° 13' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 37"
Satürn
Balık
16° 44' 40"
Uranüs
Boğa
22° 27' 29"
Neptün
Balık
28° 57' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 04"
Lilith
Başak
23° 33' 10"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:32

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>