Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

birbirinden farklı bir kaç insandan birden hoşlanıyor olmanız şu aralar ne yapmak istediğnize karar veremiyor olmanızdan kaynaklanıyor. Üstelik hepsine karşı duygularınızı açıkça belli etmekten kaçınmıyorsunuz.

İş bakımından durgun bir gün geçireceksiniz. Öncelikle neyapmak istediğinize karar vermelisiniz. Sürekli zaman zaman aldığınızteliflerine karşı biraz daha ılımlı bakmalısınız.

Parasal açıdan kötü bir gün geçireceksiniz. Kafanızda tatil de dahil türlü planlar kuruyosunuz fakat yeterli paranız olmadığı bir gerçek. Bunun nedenide yine bilinçsizce yaptığınız alışverişler.

İşinizle ilgili aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ayrıca çok yeni tanıştığınız insanlara bu kaar güvenmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız bir olaydan çok etkileneceksiniz. Bu olay sizi sevdiklerinize biraz daha bağlayacak. Tasasız olarak tanıdığınız birinin bugün öğreneceğiniz bir problemi fikrinizi değiştirecek. Elinizden tutmak, hayat içinde size destek olmak isteyen birine karşı içgüdüsel bir biçimde güvensizlik duyuyorsunuz. Bu konuda yanılmayacaksınız.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 00:08 Ay-Neptün görünümü,tercihlerimizin veya mevcut şu andaki durumun gerçekçi bir şekilde ele alınması gerekiyor. İdeallerimiz, vizyonumuz önemli. Attığımız bir adımın, verdiğimiz bir kararın sorumluluğunu almak zorundayız. O nedenle her şeye yeniden bir bakalım. Saat 00:57 Ay-Jüpiter görünümü, sosyal çevrenizin bilgili, kültürlü ve elit kişilerden oluştuğunu ve sizin böyle insanlarla olmaktan hoşlandığınızı işaret ediyor. Deneyimlere açıksınız ve öğrenmek, tecrübe etmek sizin için gayet önemli. Yeteneklerinizi bir arkadaş grubunda, bir ortamda veya akademik anlamda ifade etmekten zevk alırsınız. Nazik, arkadaş canlısı ve hoşgörülü yaklaşımınızla sizi çok severler. Şu aralar dostlarla muhabbet ve bir yerlere gitmek, değişik bir şeyler yapmaktan mutlu olursunuz. Saat 01:45 Ay-Mars karşıtlık etkisi, güçlü olmaya, kendinizi ifade etmeye duyduğunuz yoğun ihtiyacın göstergesidir. İlişkilerde, hedeflerinizde, aşk hayatınızda, varsa çocuklarınızla ilgili konularda tümüyle başarılı olma arzunuz her zamankinden daha fazladır. Hayatınızın iplerini elinizde tutmak istersiniz. İnsanların sizi olduğunuz gibi kabul etmesinden yanasınızdır. Beklenmedik durumların yaşam sevincinizi sekteye uğratmasından hiç hoşlanmazsınız. Gün boyunca huzur, mutluluk ve şans yanımızda olsun. Esenlikler dileğimle,

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın haberler sonrası otorite sahibi kişilerle konuşabilirsin. İnsanların iyi niyetini kullandığına şahit olabilirsin.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Keyiflerin yerinde olduğu bugünü karamsar düşüncelerle bozmayın. Sorumluluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve gruplar içinde daha canlı olabilirsiniz. Bununla birlikte fikirlerinizde aşırılıklar da olabilir.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize güvenen tavrınız ve işinize hakim oluşunuzlaarkadaşlarınızın desteğini arkanıza alıyorsunuz. Zihninizi meşgul eden kuruntulardan kurtulun.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ortamlarınızda ve sosyal çevrenizde kendinizi iyi ve değerli hissedeceksiniz. Bugün, yakın çevrenizden alacağınız destekle hayatınızda değiştirmek istediğiniz konuların üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Topluma mal olan bir tıkanmayı çözebilmek adına maddi ve manevi potansiyellerinizi kullanma şansına sahipsiniz. Ancak bu aşamada kendi arkadaş çevresinden birinden veya toplumsal bir baskı hissetmeniz mümkündür. Sorun her ne ise diğer kişilerin müdahalelerine ve yorumlarına kulak tıkamalı ve bildiğinizi okumalısınız. Arkadaş çevrenizle incir çekirdeğini doldurmayan etkinliklere yönelebilir ve zaman öldürebilirsiniz. Öne sürdüğünüz fikirler ve çağdaş insani erdemleriniz sayesinde toplumsal bir başarı yakalayabilirsiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Paranızı iyi saklamalı ve değerlendirmelisiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 59' 13" R
Ay
Balık
02° 03' 51"
Merkür
Koç
18° 08' 13"
Venüs
Boğa
04° 15' 05"
Mars
Koç
01° 45' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 26"
Satürn
Balık
16° 48' 16"
Uranüs
Boğa
22° 29' 54"
Neptün
Balık
28° 59' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 25"
Lilith
Başak
23° 37' 50"
True Node
Koç
15° 21' 33"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>