Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dün yaşadığınız ayaküstü bir hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yaratmış görünüyor. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan korkuyorsunuz.

İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek birteklifi bekliyor. Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız.

Birtakım masraflarınız oluyor. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamıyorsunuz.

Sevdiğiniz yaşlıca birinin hastalık haberi şu günlerde kulağınıza gelebilir. Uzun sürecek bir yolculuk yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir tanıdığınızın yaşadığı üzücü bir olaya tanık olmanız, hayatta bazı sorumluluklardan kaçmayıp onların üstüne gitme eğiliminizi iyice pekiştirecek. Bugün bazı düşüncelerinizi kafanızda somutlaştıracaksınız. Sezgilerinize aşırılık ölçüsünde güvenmemelisiniz. Özellikle ciddi konularda bir yargıya varmak için, ciddi verilere gerek duyulacağını unutuyorsunuz.

14 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 05:14-08:37 arası Ay-Boşluk etkisi altındayız. Boşluk süresince enerjinizi yenileyecek, size kendinizi huzurlu hissettirecek bir şeyler yapmak istiyorsanız, size -Harikasınız diyebilirim. Çünkü bu zaman dilimi içinde en iyi yöntemlerden biri budur. Saat 08:37 itibariyle Ay, burcunuz üzerinde ilerleyecek ve siz duruşunuz, konuşmalarınızla olgun bir kişi izlenimi yaratabilir, saygınlık uyandırırsınız. Duygularınız ve mantığınız aynı doğrultuda olduğu için, kendinizle çelişmezsiniz. Kıymetli Annelerimizin 365 günü kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

14 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ilişkilerin zirvede. Ailen ve zaman ayıramadığın arkadaşların arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsin.

14 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgi odaklı iletişimler ve ebeveynlerinizin destekleri ile kendinizi güvende hissedebileceksiniz. Otoriter figürler ile ilişkilerinize biraz dikkat etmek gerekmektedir.

14 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırabileceğiniz imkanlar var. Öğle sonrasında sanatsal uğraşlar ve keyifler için uygun koşullar var.

14 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizde aranılan biri olarak bugün bir çok davet alacaksınız. Yorgun hissetmenize rağmen onları kırmayarak hepsine katılacaksınız. Yeniteklifleri de alacaksınız.

14 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yenilikçi, farklı ve özgün yönlerinizi ortaya koyabilir, arkadaşlarınız tarafından fark edilebilirsiniz. Düşünce ve fikirlerinizi paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunmak sizi geleceğe yönelik daha umutlu kılabilir.

14 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli işleriniz gözünüzde fazlasıyla büyüyor ama harekete geçmeden de işlerinizi tamamlamanız imkânsız. Bugün, aile hayatınızda bazı hassaslıklar devreye girebilir.

14 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendi içinize dönebilir, kendinize karşı bir nebze acımasız davranabilirsiniz. Gerçekliğe kendinizi kaptırmanız dış dünya ile olan ilişkinizi zorlayabilir. Diğer taraftan sevgi aktarımında güçlükler meydana gelebilir. Kendinizi suçlama ve huzursuz edecek analizler yapmanız olasıdır. Kendi kendinizi dönüştürmek amaçlı bir baskıdan kaçınmanız gerekmektedir. Somut ve duygulardan arınmış bir halde, bilinçaltınızın ve içsel gereksinimlerinizin farkındalığına varabilme fırsatına sahipsiniz. Kontrolünüz dışındaki konularda akılcı davranabilirsiniz.

14 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu yüzdenhayatınızda da zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmeleri de beraberinde getirecek. Seviyor ve seviliyorsanız aranızdaki tüm sorunlar hallolabilir.

14 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 09' 19" R
Ay
Balık
04° 32' 44"
Merkür
Koç
18° 14' 08"
Venüs
Boğa
04° 27' 55"
Mars
Koç
01° 53' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 53"
Satürn
Balık
16° 49' 09"
Uranüs
Boğa
22° 30' 30"
Neptün
Balık
28° 59' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 59"
Lilith
Başak
23° 38' 59"
True Node
Koç
15° 21' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>