Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor ama beklenen sonuç bir türlü gerçekleşmiyor. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz, bu sefer hamle yapmak için çok fazla düşünmeyin.

Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel. Sizin değerleriniz büyük bir çoğunluğun değerleriyle uyuşmuyor.

Bütçeniz eski harcamalarınızın devam etmesine uygun değil. Küçük birikiminize dokunmama kararınız devam ediyor. Bu kararınızın doğru olduğunun farkındasınız. Kendinizi unutmuş sevdikleriniz için harcamaya başlamış gibisiniz.

Bugünlerde en ufak problemlerde bile kendinizi kaptırmamaya, dışardan değerlendirmeye gayret göstermelisiniz. Kendinizi uzman gibi gördüğünüz problemlerle sık karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayın ilk günü Ay burcunuzda ilerlerken dikkatler üzerinizde. Cesur ve iddialı yönlerinizle rekabetçi, girişken olabilir, ilişkilerinizde insiyatifi elinizde tutabilirsiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:56-20:31 arasındaki Ay-Boşluk etkisi sizi geçmişe götürebilir, iç hesaplaşmalarda bulunabilirsiniz. Hani derler ya, boşa koysanız olmaz, doluya koysanız almaz misali bir çekişmeli hal söz konusudur. Saat 20:31 Ay-Balık burcu ilerleyişi, bizim için önemi olan insanlara elimizden geldiğince destek vermeye çalışacağımız gün boyu toplumsal konularda fazlasıyla duyarlıyız. Bir dünya vatandaşı olduğumuzu düşünüyoruz. Her anlamda dostluk, inanç, saygı ve sevgi ilkesini benimseyerek bunların tekine bile zarar gelmemesi için çaba sarfedebiliriz. Hafta boyunca sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şehir dışında yaşayan bir akraban ya da arkadaşın varsa bugün ondan sevindirici bir haber alabilirsin.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş ve partner ile olan ilişkileriniz sizleri bugün daha özel ve farklı hissettirecek sevmenin ve sevilmenin özel büyüsü içinde kendinizi hiç olmadığınız kadar mutlu göreceksiniz. Sevgiye ve aşka olan bakış açınızın değiştiği farkındalık dolu bir gün olabilir.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizle ilgili konularda endişeli hissedebilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanmanız olasıdır. Arkadaşlarınızla ilgili konularda güvendiğiniz kişilerle beraber olmak isteyebilirsiniz. Ümitleriniz ile ilgili konularda kararlar alırken bireysel adımlar atmak istemeniz mümkün. Arkadaşlarınızla görüşmeniz gerginliğinizi azaltabilir.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün her zamankinden daha fazla değer vermeli ruhunuzu bedeninizi güçlendirecek iyileştirecek her türlü aktivitenin içinde yer almalısınız. Bekar Kova'lar sizlerde bu süreçtehayatınıza önem vermeli duygusal konular için aceleci davranışlar içinde bulunmamalısınız. Yetenekleriniz yeni fırsatları beraberinde getireceğinden şansınızı doğru kullanmalısınız.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu zamana kadar attığın adımların artık sonucunu görmek isteyeceksin. Bir süredir yanıt beklediğiniçin geri dönüş yapabilir, iletişim kurmaya çalışabilirsin. Kendi işini yapan bir Kova burcuysan, teknolojik aksaklıklar yetişmesi gereken projelerin gecikmesine neden olabilir. Eğer evli bir Kova burcuysan akşam eşinin güzel bir sürpriziyle karşılaşabilir hatta eşinden seni şaşırtacak haberler alabilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinin şaşıracağın bir yeteneğine ya da özelliğine tanıklık edebilirsin. Şehir dışında yaşayan bir akraban var ise seni ziyarete gelebilir ya da ondan sevindirici bir haber alabilirsin. Son zamanlarda artan yoğunluk, uyku problemi yaşamana neden olabilir. Özellikle zihnen kendini rahatlatmanda fayda var.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize karşı aşırı iyimser yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Sabırsızlığınız üzerinizde, çok çabuk sinirleniyorsunuz. Özel ilişkilerinizde karşı tarafın haklılığını göz ardı etmeyin.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün son derece alıngan ve duygusal davranacağınız bir gün. Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Ancak, mantığınızla davranmanız gerekiyor. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek, davet ve toplantılara katılacaksınız.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

2 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 28' 11" R
Ay
Akrep
13° 52' 53" R
Merkür
Boğa
08° 43' 49"
Venüs
Boğa
27° 48' 21"
Mars
Koç
16° 23' 16"
Jüpiter
Boğa
29° 04' 55"
Satürn
Balık
18° 12' 42"
Uranüs
Boğa
23° 36' 25"
Neptün
Balık
29° 28' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 04"
Chiron
Koç
21° 48' 29"
Lilith
Başak
25° 45' 10"
True Node
Koç
14° 51' 40"
Son Güncelleme : 22/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>